Dnevni horoskop za 16.jun 2021

Dnevni horoskop za 16.jun ove godine.

Ovan – horoskop za 16.jun

Danas vas čeka susret sa potencijalnim poslovnim partnerima. Pokušajte da ostavite pozitivan utisak, od toga zavisi vaša karijera i vaša budućnost u ovom poslu.

U ovom trenutku niste raspoloženi za nova udvaranja, ljubavne veze dužeg ili kraćeg karaktera i flertove. Okrenuti ste samo sebi i svojim prijateljima.

Bik – horoskop za 16.jun

Pročitajte dobro poslovni plan i analizirajte sve aktivnosti koji se u njemu pominju. Dolazite u situaciju da donesete nekoliko važnih odluka za kratko vreme.

Ne oslanjate se previše na savete prijatelja, idete glavom kroz zid u ljubavi i na kraju se čudite zašto ste opet povređeni. Spustite loptu i usporite tempo.

Blizanci – horoskop za 16.jun

Čega vas jedan bitan poslovni razgovor danas. Ićićete iz krajnosti u krajnost samo zbog toga što ste do sada niste susretali sa sličnim pregovorima.

Postavljate kompromis voljenoj osobi ali ona ne reaguje baš pozitivno po tom pitanju. U kratkim crtama izložite ono što vam smeta i ono što želite da promenite. Ali, moraćete i neke vaše loše navike takođe da menjate.

Rak – horoskop za 16.jun

Postoje trenuci u vašoj karijeri kada se pitate da li je sav ovaj trud dovoljan i da li se isplati toliko žrtvovanje. Još uvek ne možete sebi da odgovorite na to pitanje.

Energije vam ne manjka, naročito kada treba uraditi stvari koje volite. To vas upravo danas čeka, opušteno popodne i veče sa prijateljima i bliskim poznanicima.

Lav – horoskop za 16.jun

Slušajte svoj glas razuma, on će vam reći koji poslovni put da odaberete. U današnje vreme nije lako odabrati karijeru, previše je rizika na tržištu rada.

Znate da je voljena osoba previše zahtevna, ali iz straha da je ne izgubite reagujete previše impulsivno i neracionalno.

Devica – horoskop za 16.jun

Ne možete uvek samo vi da budete u centru dešavanja. Prija vam kada vam drugi pridaju značaja, ali dozvolite to i nekom drugom, nemojte da budete sebični.

Imate dobre i čiste namere prema jednoj osobi, ali ona vam još uvek ne veruje. Nemojte da žurite sa izlivom emocija kako ne bi pokvarili utisak na nju.

Vaga – horoskop za 16.jun

Napredovali ste dosta na poslovnom planu i to se vidi. Ipak, vi uvek sebi nađete neke detalje koje možete usavršiti.

Problemi sa cirkulacijom.

Škorpija – horoskop za 16.jun

Dobro ste organizovali vaš poslovni dan, ali samo jedan poziv telefonom može da vam poremeti sve planove za danas.

Previše histerišete i pravite dramu oko sitnica. Ne možete da se opustite i da uživate u današnjosti zato što previše razmišljate o prošlosti i budućnosti.

Strelac – horoskop za 16.jun

Imate pravo da iskažete svoje mišljenje ali ne smete da se mešate u odluke drugih naročito ako to nije vaš domen poslovanja. Svojom kritikom samo otežavate realizaciju poslovne ideje.

Morate da više vremena provodite sa voljenom osobom. Otvorite svoje srce i pričajte o sebi, vaša ljubavna veza trenutno tapka u mestu.

Jarac – horoskop za 16.jun

Pokušavate da rešite manje i veće probleme na vašem radnom mestu ali vam to baš ne polazi za rukom onako kako ste želeli. Ponekad morate da priznate da ne znate baš sve i niste vi uvek najstručniji.

Čini vam se da drugi žive bolje od vas i ljubomorni ste zbog toga, ali realnost je drugačija. To kroz razgovore sa prijateljima i poznanicima uviđate i sami.

Vodolija – horoskop za 16.jun

Motivacija vam ne manjka, ali vam praktično iskustvo nedostaje i vi ste toga svesni. Oslonite se na starije kolege kada je reč o nekim zadacima sa kojima nemate previše iskustva.

Moguć je susret sa jednom osobom koja vam je nekada davno puno značila. Vaše emocije će da budu izmešane.

Ribe – horoskop za 16.jun

Osetljivi ste danas više nego inače. Neki postupci vaših kolega su vam nepojmljivi i ne umete više da držite jezik za zubima.

Isplanirajte sebi današnje aktivnosti kako bi mogli sve privatne obaveze da završite na vreme. Ponekad ni sami ne znate odakle da krenete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...