Dnevni horoskop za 17.april 2020

Pogledajte kakav je dnevni horoskop za 17.april.

Ovan – horoskop za 17.april

Intenzivno radite na sebi i na usavršavanju svog znanja. To se vidi i to nadređeni primećuju vrlo dobro. Biće vam potrebno i malo sreće da bi napredovali na poslu.

Pročitajte male signale od strane jedne osobe koja vam se sviđa, može se iz toga roditi nešto mnogo više od prijateljstva.

Bik – horoskop za 17.april

Šarmiranje poslovnih partnera nije vaš zaštitni znak, ali ponekad morate da budete kreativni ako želite da imate zapažene rezultate.

Mesec je danas svetao i lep, idealno je veče za malo romantike i opuštanja. Potrebno je samo da napravite kvalitetnu atmosferu za to.

Blizanci – horoskop za 17.april

Vaš način života se razlikuje od stilova življenja vaših kolega ali oni to ne umeju ili ne žele da shvate. Ipak, ne odustajete od svoje namere da ih ubedite u to.

Ako tražite na pravom mestu, naćićete zanimljivog prijatelja, vrlo interesantnog poznanika, i potencijalnu simpatiju, samo u jednoj osobi.

Rak – horoskop za 17.april

Nemojte da budete previše ponosni, ako vam neko ponudi pomoć a potrebna vam je, prihvatite to bez imalo stida.

Posvetite se sebi i svojim potrebama, previše ste vremena izgubili pomažući drugima. Ne umete više ni da prepoznate vaše najintimnije potrebe.

Lav – horoskop za 17.april

Imate dosta obaveza danas ali ćete imati vremena samo za one najosnovnije. Neke stvari će morati da pričekaju, hteli vi to ili ne.

U iskušenju ste kada je reč o staroj ljubavi, sreli ste se slučajno i varnica i dalje ima, ali su okolnosti takve da je vaša veza trenutno nemoguća.

Devica – horoskop za 17.april

Saznajte sve informacije o vašim potencijalnim poslovnim partnerima pre nego što započnete saradnju. Možda ćete saznati neke stvari koje vam se baš i neće dopasti.

Zabavićete se danas sa prijateljima, potrudite se da vaši zajednički izlasci budu češći, pošto vam odgovara da se viđate sa osobama koje vam prijaju.

Vaga – horoskop za 17.april

Izbegavajte osobe koje vam dižu pritisak i stvaraju nervozu. Nema potrebe da neke ljude trpite samo zato što će vam biti od poslovne koristi u budućem periodu.

Ono što vi želite je u praksi neostvarivo. Nemojte da maštate previše već se vratite u realnost i razmislite dobro o svojim odlukama, kao i o njihovim posledicama.

Škorpija – horoskop za 17.april

Poslovni partner diktira uslove, a vi samo možete da pristanete na njih ili ne, u zavisnosti od toga koliko vam je bitno da se ova poslovna saradnja ostvari.

Ne dopadaju vam se mnoge stvari u vašem ljubavnom životu, ali ako nešto želite da promenite morate da se dobro potrudite. Ništa se ne može ostvariti preko noći.

Strelac – horoskop za 17.april

Svaki novi dan započnete pozitivno, ali vam se tokom dana dese neke stvari koji vam vrlo brzo obore raspoloženje i onda se osećate kao da nemate snage da nastavite dalje.

Iako nikada ranije niste razmišljali o jednoj osobi, ona se u vaš život ušunjala sporo i polako, totalno nenadano. Sada stalno razmišljate o njoj i ne možete da skrenete misli ni na koga drugog.

Jarac – horoskop za 17.april

Dnevne obaveze vam prijaju, samo ne volite kada vam drugi nameću neke svoje poslove koje opet vi morate da završite.

Kako biste pružili voljenoj osobi ono što želi, morate o tome podrobno da porazgovarate. Nemojte probleme da ostavite nerasčišćene pošto će kad-tad da isplivaju na površinu.

Vodolija – horoskop za 17.april

Danas ste puni volje za neke nove izbore. Ali, pazite se, neki izbori nisu nimalo laki, iako na prvi pogled izgledaju kao da su vam na dohvat ruke.

Vi ne znate za ljubavne probleme, u ljubavi vam ste ide glatko i baš onako kako želite. Sa druge strane, prijateljstva ne znate baš da sklapate.

Ribe – horoskop za 17.april

Imate potrebu da znate sve u svakom trenutku ali to vam nije uvek pametno. Ponekad neke stvari morate da prepustite drugima, neka se oni time bave.

Potraga za idealnom osobom je teža nego što ste mislili. Treba još dosta vremena da prođe da bi primetili neke rezultate.

Sponzorisano:

loading...
Loading...