Dnevni horoskop za 17.jul 2021

Dnevni horoskop za 17.jul čitajte u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 17.jul

Poslovni projekat na kome ste radili je uspešan, jako ste ponosni zbog toga ali ste sigurni da u skorije vreme nećete prihvatiti novu ponudu za nešto slično.

Dobitak emotivne prirode je mnogo bolji nego finansijski dobitak. Novac vam više ništa ne znači i to mora svima da bude jasno.

Bik – horoskop za 17.jul

Gubite vreme na prazne priče a vreme prolazi, rezultata nema. Ako tako nastavite, nemojte se čuditi ako vam šefovi upute glasnu i jasnu kritiku.

Emotivno ste jaki, ali i vama s vremena na vreme treba neko da uputi reči utehe i pozitivnosti. Trudite se da budete osoba koja nema emocije, ali je teško sakrivati ih.

Blizanci – horoskop za 17.jul

Subjektivni ste i zbog toga ne morate da donosite sami odluke pošto znate da te odluke neće da budu realne.

Ako niste u vezi, pravo je vreme da poradite malo oko toga. Ne možete večito da gledate druge kako uživaju u životu sa partnerom, a vi da budete sami.

Rak – horoskop za 17.jul

Ne odgovara vam atmosfera na poslu zato što vam sve deluje nekako usiljeno i veštačko. Ipak, morate trpeti zato što nemate izbora.

Moguće je da vas u večernjim satima očekuje prijatna zabava sa malom grupom ljudi. Idite i zaboravite na sve probleme.

Lav – horoskop za 17.jul

Primećujete da se neke vaše kolege ne ponašaju prema vama sa poštovanjem, ali niste sigurni zašto, vi se trudite da sa svima budete u lepim odnosima.

Ne ponašate se u skladu sa svojim emocijama, potpuno ste izgubili kontrolu nad onim što pričate i što pokazujete pred osobama koje vam se sviđaju. To vam dođe kao odbrambeni mehanizam.

Devica – horoskop za 17.jul

Ne umete na pravi način da objasnite kolegama šta tražite od njih, kao da vam komunikacija nije baš na najvišem nivou. Potrudite se to da popravite u narednom periodu.

Što se više trudite da se približite jednoj osobi, to ste udaljeniji od nje i u fizičkom i u psihičkom smislu. Više ne znate šta da radite, totalno ste nemoćni.

Vaga – horoskop za 17.jul

Ako ne znate sami, nadređeni su tu da vas upute u pravom smeru kada je reč o poslovnim aktivnostima. Nemojte da budete stidljivi, pitajte šta god vam nije jasno, sve se može naučiti ako postoji dobra volja i potrebno znanje.

Niste zabrinuti ni oko čega, a ponajmanje oko toga što vas voljena osoba kritikuje skoro svakodnevno da se ne trudite dovoljno oko vaše veze.

Škorpija – horoskop za 17.jul

Diplomatski ste raspoloženi danas i to će dovesti do nekih novih poslovnih saradnji. Ljudi generalno vole kada se neko trudi da napreduje, kao što to vi radite.

Imate problema sa bubrezima i sa nedovoljnim unosom tečnosti. Pripazite na to.

Strelac – horoskop za 17.jul

Ne otkrivajte previše svoje tajne poslovne adute pred drugima, naročito ne pred onima koje ne poznajete dovoljno dobro.

Voljena osoba vas odavno nije prijatno iznenadila, ali ako ćete da budete iskreni, ni vi se nešto niste potrudili da dovedete vezu na bolji nivo.

Jarac – horoskop za 17.jul

Sumnjate u sve oko sebe i ne znate šta da uradite po tom pitanju. Nemojte da mislite da su sve urotili protiv vas.

Dosta ste strpljivi i imate razumevanja za probleme vaših prijatelja, ali kada vi dođete na red, niko ne može da vam pomogne.

Vodolija – horoskop za 17.jul

Brinete o poslovnim ciljevima a ni sami niste sigurni koji su to ciljevi. Morate malo ozbiljnije da shvatite vaše radne zadatke ako želite da vas više cene.

Nemate dobar predosećaj kada je reč o trenutnoj ljubavnoj vezi. Ne osećate se relaksirano i srećno.

Ribe – horoskop za 17.jul

Ne verujete nikome, čak ni kolegama koje znate nekoliko godina. Znate i sami da svako gleda samo svoje  interese, morate i vi da budete takvi.

Proverite da li je tačno ono što vam prijatelji pričaju, nemojte da stvorite svađu tamo gde nema potrebe za njom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...