Dnevni horoskop za 17.jun 2021

Dnevni horoskop za 17.jun.

Ovan – horoskop za 17.jun

Ponekad je lakše da imate što manje odgovornosti i da sve važnije odluke na poslu prepustite drugima. Bilo bi dobro kada bi mogli da svakodnevno da radite.

Uvedite barem neku lakšu fizičku aktivnost u svakodnevni plan kako bi podigli nivo energije i kako bi se generalno osećali bolje.

Bik – horoskop za 17.jun

Nije pravi trenutak da neke probleme iz vaše kancelarije predstavite nadležnima. Iako ne treba čekati, ne treba odmah reagovati kao da cela kompanija zavisi od vas.

Pokušajte da večernje časove provedete relaksirajući se, ne možete uvek da bude aktivni i u pokretu. Stvorićete sebi problem sa nesanicom ako tako nastavite.

Blizanci – horoskop za 17.jun

Inteligentni ste i uvek spremni da izađete kolegama u susret i da im pomognete, ali ipak ne dozvoljavate da vas drugi iskorišćavaju zbog nekih njihovih ličnih interesa.

Krajnje je vreme da se pozabavite svojim zdravstvenim problemima i da ih rešavate jedan po jedan, kako kasnije ne bi imali još gorih simptoma.

Rak – horoskop za 17.jun

Nije dobro vreme za ulaganja, naročito ne u rizične i nedovoljno istražene poslovne projekte. Sačekajte sa odlukom ako niste sigurni šta da radite.

Radite ono što vam srce kaže, ne zanima vas šta drugi misle o tome. Ipak, pazite da ne pređete granicu pristojnosti.

Lav – horoskop za 17.jun

Svakoga dana imate priliku da naučite nešto novo o međuljudskim odnosima na poslu. Potrudite se da te stvari koje naučite implementirate i u praksi.

Popuštate voljenoj osobi po ko zna koji put, iako znate da će uskoro da se pojave novi problemi sa novim lošim posledicama.

Devica – horoskop za 17.jun

Sumnjate u sve oko sebe i ni na koga se ne možete osloniti, naročito ne kada vam je najteže. To je ono što vas tera da razmišljate o promeni radnog mesta.

Voljena osoba se ponaša drugačije prema vama ali još uvek ne znate uzrok tome. Nešto se čudno dešava u vašoj ljubavnoj vezi.

Vaga – horoskop za 17.jun

Umesto da obrćete očima, možda je pametnije da poslušate savete iskusnijih kolega. Ne solite pamet drugima ako ni sami niste sigurni kako rešiti problem koji je već duže vreme prisutan.

Voljena osoba je nestrpljiva, a vi ste tada pod još većim pritiskom da sve ono što ste planirali ispadne kako treba. Ulazite u negativan period kada je reč o emocijama.

Škorpija – horoskop za 17.jun

Pokrećete inicijativu oko nekih bitnih promena na poslu, ali ni sami niste svesni koliko tu ima rizika i nepredviđenih situacija.

Romantični ste u duši ali to retko pokazujete pred voljenom osobom. Možda je današnji dan pravo vreme za to.

Strelac – horoskop za 17.jun

Nestrpljivi ste, hoćete rezultate sad ili odmah, ali što vam je nestrpljenje veće, rezultati će vam izgledati sve dalji i dalji.

Vreme je da se posvetite voljenoj osobi i da je pripremite neko malo iznenađenje. Na taj način ćete pokazati da su vaše emocije još uvek jake kao nekad.

Jarac – horoskop za 17.jun

Pokušavate da budete prisebni i u stanju pune radne pripravnosti, ali je teško koncentrisati se na brojne radne zadatke koji vas čekaju danas.

Ne ostavljate impresivan utisak na osobe koje ste tek upoznali, a znate da je prvi utisak najvažniji. Tražićete način da ispravite to u kratkom roku.

Vodolija – horoskop za 17.jun

Ne tolerišete ponašanje određenih kolega koji ne znaju da pokažu poštovanje ni prema vama ni prema nadređenima.

Nemate dokaze da vas voljena osoba zapostavlja, iako vi duboko u sebi vidite da su stvari drugačije i da ćete teško opstati zajedno ako se neke stvari ne promene u skorijoj budućnosti.

Ribe – horoskop za 17.jun

Snalažljivi ste i uvek svaki problem na poslu rešavate bez puno muke i halabuke. Kolege se zato uvek oslanjaju na vas i na vašu spremnost da reagujete odmah.

Isključite racionalnost, slušajte samo svoje srce. Ljubav je nepredvidiva i niko vas ne može naterati da osećate nešto što ne osećate, ali i obrnuto isto važi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...