Dnevni horoskop za 17.maj 2021

Dnevni horoskop za 17.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 17.maj

Obavezno prihvatite savet vaših nadređenih oko promena u vašoj svakodnevnici, to će vam pomoći da bolje organizujete svoje aktivnosti.

Potreban vam je predah i to što je pre moguće, niste robot, i vi ste od krvi i mesa, ali to niko ne želi da razume.

Bik – horoskop za 17.maj

Uporni ste u svojim namerama da završite projekat na vreme i to se vašim potencijalnim partnerima jako sviđa. Samo tako nastavite.

Niko neće da brine o vama, naročito ako drugi vide da ni vi to ne želite. Okrenite drugi list i posvetite se malo sebi i svojim potrebama.

Blizanci – horoskop za 17.maj

Vaši stavovi o poslovnim promenama nisu baš najjasniji, najbolje je da ih iskažete javno na nekom sastanku gde će svi zaposleni da budu prisutni. To će vas staviti u nadređeni položaj.

Neumoljivi ste i ne popuštate nikome, pa čak ni najboljim prijateljima. Pokušavaju da vas ubede da odete na kraći put ali se vama tamo ne ide.

Rak – horoskop za 17.maj

Ne donosite odluke olako i ishitreno. Nakon nekog vremena ćete, pre ili kasnije, shvatiti da ste grešili a neke greške je jako teško ispraviti.

Mudro ćutite kada nemate šta pametno da kažete. Tek kada ljudi pomisle da ne znate ništa, dobićete priliku da iskažete svoje mišljenje.

Lav – horoskop za 17.maj

Zanemarite sve ono loše što pričaju o vama. Ne dozvolite da zbog drugih izgubite fokus i da zbog njih ne uspevate da završite sve radne zadatke na vreme.

Nalazite se u nezahvalnoj situaciji. Ljubavni trougao u kom ste trenutno zaglavljeni vas stavlja u neugodan položaj.

Devica – horoskop za 17.maj

Nemojte da dozvolite da vi lično donosite svaku važnu poslovnu odluku, to je veoma nezahvalan posao. Podelite odgovornost sa najbližim saradnicima, naročito sa onima u kojima imate najviše poverenja.

Problemi sa zubima.

Vaga – horoskop za 17.maj

I sami primećujete da na radnom mestu atmosfera nije ista i da su okolnosti dosta drugačije nego ranije.  Za sada nemojte da preduzimate ništa sve dok ne vidite o čemu se zapravo tu radi.

Postoje stvari zbog kojih vam najbliži prijatelji često upućuju zamerke, ali moraju da shvate da ne možete uvek sve da radite kako njima odgovara. Držite se do svojih moralnih principa čak i onda kada vam situacija nalaže da radite drugačije.

Škorpija – horoskop za 17.maj

Ne umete da procenite ko je na vašoj strani a ko je protiv vas. Zbog toga na svakog kolegu gledate kao na protivnika, a to će neće dobro završiti.

Potrebna vam je emotivna podrška zbog nekih privatnih problema kojima ste trenutno okupirani, ali voljenu osobu kao da nije mnogo briga zbog toga.

Strelac – horoskop za 17.maj

Trenutna situacija na radnom mestu nije po vašoj volji ali strpljivo čekate da stvari dođu na svoje mesto. Do tada ćete raditi čak i ono što nije u vašem opisu posla.

Zaštitite svoje ljubavne interese, ne dajte svakome da kritikuje vaš ljubavni život. Ako to radite, drugi će misliti da ne umete da odbranite svoje emocije.

Jarac – horoskop za 17.maj

Neke okolnosti nisu pod vašom kontrolom i to je ono što vam najviše smeta. Ne možete da se pomirite sa novonastalom situacijom.

O nekim osobama teško menjate mišljenje čak i onda kada vidite da su njihova dela drugačija od njihovih reči. Ipak, nemate dovoljno poverenja i dugo vam vremena treba da ga izgradite.

Vodolija – horoskop za 17.maj

Nemate dovoljno pozitivne energije, to je glavna mana vašeg poslovnog karaktera. Ne unosite se dovoljno i vidi se da vam nije stalo do toga da projekat bude uspešan.

Ne nalazite formulu za uspešnu ljubavnu vezu, a samo vi znate koliko ste se trudili da sve bude onako kako treba.

Ribe – horoskop za 17.maj

Uvek se osećate poletno sredinom meseca, tada imate najviše energije i dolazite u situaciju kada kolege ne mogu da isprate vaš ritam.

Nema nekih važnijih promena na ljubavnom planu, mada to niste ni očekivali.

Sponzorisano:

loading...
Loading...