Dnevni horoskop za 17.novembar 2020

Dnevni horoskop za 17.novembar ove godine je pred nama, pogledajmo ga.

Ovan – horoskop za 17.novembar

Mnogo stvari vam ne ide u korist ali to će se uskoro promeniti, ne može vam večito ići loše na svim planovima, a naročito poslovnom.

Ljubavna veza cveta i prosto ne verujete da je moguće da ponovo volite nekoga toliko mnogo da po ceo dan razmišljate o toj osobi.

Bik – horoskop za 17.novembar

Partner je voljan da poradite na poboljšanju odnosa ali uz određene kompromise. Vi morate odlučiti da li ste spremni na te kompromise.

Posao će morati da sačeka zato što prvo morate završiti neke obaveze na privatnom planu.

Blizanci – horoskop za 17.novembar

Nemojte uvek da mislite da ste vi u pravu, ima trenutaka kada drugi ipak znaju više od vas koliko god vi mislili da ste najpametniji. Poslušajte savet ako hoćete da krenete u pravom smeru.

Ponekad vam jedan kompliment od strane nepoznate osobe može više oraspoložiti od jednih te istih komplimenata poznanika.

Rak – horoskop za 17.novembar

Zadržite pozitivnu energiju i stvari će ići svojim tokom. Ne dozvolite da vam drugi kroje mišljenje i nemojte da promenite planove koje ste ranije nameravali da ostvarite.

Samopouzdanje vam je na visokom nivou i to suprotan pol i te kako vidi. Ipak, ne budite arogantni i neljubazni.

Lav – horoskop za 17.novembar

Danas će vas drugi videti i to će vam se dopasti. Radili ste na sebi i na svom izgledu i hoćete barem jedan kompliment na svoj račun.

Druželjubivi ste i želite da imate što više poznanika ali shvatite da u današnje vreme to nije baš ostvarivo.

Devica – horoskop za 17.novembar

Dragi ljudi oko vas vam pomažu da se osećate veoma dobro i da možete učiniti sve što zacrtate. Na poslu je situacija kritična i zato se morate držati po strani.

Nemojte prema svakome da se zatvorite, slobodno nađite prijatelja koji će vam se uvek naći pri ruci.

Vaga – horoskop za 17.novembar

Očekujete od kolega da se promene a vi ne želite da poradite na sebi i na svojim postupcima. Razmislite o tome.

Emotivno ste spremni za novu vezu ali sada nemate toliko emotivnih ponuda kao ranije. Možda je trebalo da ranije prihvatite neki poziv za izlazak.

Škorpija – horoskop za 17.novembar

Kontrolišete svoju nervozu i ne dozvolite da iskalite svoj bes na pogrešnu osobu, posle će vam biti krivo. Štaviše, nemojte iskaljivati bes ni na koga.

Kreativni ste u ljubavi a to vaš partner ne ceni dovoljno i zato nemate motivaciju da uradite nešto interesantno.

Strelac – horoskop za 17.novembar

Susret sa starim prijateljem je baš ono što vam treba, setićete se prošlih vremena kada nije sve bilo tako turobno i sivo.

Partner vam ne pruža podršku u pravo vreme, a to je samo još jedan minus zbog koje vaša veza trpi.

Jarac – horoskop za 17.novembar

Jedva čekate trenutak kada ćete se vi smejati a vaši neistomišljenici će biti pobeđeni. Ipak, na taj trenutak ćete morati da sačekate još malo.

Dobijate pozitivne vesti od voljene osobe i to će vam dosta popraviti raspoloženje. Zasluženo ćete uživati u slobodnom vremenu danas.

Vodolija – horoskop za 17.novembar

Danas zaboravite na sve ono površno i nebitno što ni na koji način ne utiče na vaš život. Ono što je nebitno nije vredno vašeg dragocenog vremena.

Posle nekog vremena ponovo ćete videti osobu koja vam se nekada svidela i čini vam se da su emocije čak i jače nego pre.

Ribe – horoskop za 17.novembar

Od nekih važnih osoba dobijate podršku u realizaciji planova a ta podrška vam je baš bila potrebna kako bi vam neke stvari bile jasnije.

Optimistični ste uvek, čak i kada vam na privatnom planu ne ide baš najbolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...