Dnevni horoskop za 18.april 2020

Dnevni horoskop za 18.april ove godine je ispred vas.

Ovan – horoskop za 18.april

Izbegavajte grupne konflikte i sve ono što može negativno uticati na vaše raspoloženje, naročito izbegavajte situacije koje nisu direktno vezane za vas.

Ako ste slobodni, uživajte u svojoj slobodi što je duže moguće. Trenutno niste raspoloženi za ozbiljnu vezu.

Bik – horoskop za 18.april

Trudite se da motivišite vaše saradnike da rade više i bolje, ali vam to ne polazi za rukom. Morate da nađete nove načine da podignete produktivnost.

Teško vam je da pokažete emocije, bez obzira koliko to želite. Imate emocionalnu blokadu.

Blizanci – horoskop za 18.april

Imate skriveni plan, imate keca u rukavu koga čuvate za završetak projekta na kome trenutno radite. Konkurencija će ostati bez reči kada vidite šta ste im spremili.

Nemojte da krijete svoja osećanja, voljena osoba jedva čeka da ih otkrijete, biće vam lakše, videćete i sami. Ako niste često otkrivali svoje emocije drugima, videćete da je samo prvi put teško, kasnije će biti sve lakše.

Rak – horoskop za 18.april

Nestrpljivi ste i to je vaša najveća mana. Ne želite da čekate na svoju šansu već na silu pokušavate da uradite nešto što ne umete. To će dovesti do kontraefekta.

Ponekad umete da budete veoma naporni prema voljenoj osobi, a danas je jedan od tih dana. Najbolje je da provedete ceo dan sami ako želite da izbegnete rasprave.

Lav – horoskop za 18.april

Niste raspoloženi da slušate lažne izgovore zbog čega neki poslovni zadaci još uvek nisu završeni. Potražite krivca i neka bude kažnjen onako kako bi trebalo da bude.

Previše idealizujete voljenu osobu. Vaša romantična strana često dovodi do toga da ne umete da razaznate realnost na pravi način.

Devica – horoskop za 18.april

Ponekad ne razmislite dovoljno o svojim postupcima. Jezik vam je u dosta slučajeva brži od pameti i koliko god se trudili, to ne možete da promenite kod sebe.

Samopouzdanje vam je na visokom nivou, možda čak i na višem nivou nego što bi trebalo. Ipak, dok god vidite rezultate, nastavite tako.

Vaga – horoskop za 18.april

Imate određene trenutke tokom današnjeg dana kada se osećate nemoćno i nesposobno, budite strpljivi i ti trenuci će proći sami od sebe.

Prijatelji žele da vas izvedu na jedno novo mesto u gradu koje do sada niste posetili, ali vi niste baš raspoloženi za tako nešto.

Škorpija – horoskop za 18.april

Znate i sami da su dve glave pametnije od jedne, ali nikako ne želite da tražite pomoć od kolega. Sujeta vam je previše jaka i to pod hitno morate da promenite kod sebe.

Ponekad vam je dosta flertovanja, želite nešto ozbiljno i nešto dugoročno. Ipak, kvalitetna veza se ne nalazi tako lako, previše ste gledali romantične filmove.

Strelac – horoskop za 18.april

Ako svakom kolegi zadate pravi poslovni cilj, stvari će krenuti da se odvijaju jednom uzlaznom putanjom. Iskoristite njihov kvalitet i znanje na pravi način.

Ne volite mnogo da pričate, ali želite da ono što kažete bude upamćeno. Kada nemate šta da kažete, ili kada ne znate šta da kažete, bolje je da ćutite.

Jarac – horoskop za 18.april

Imate problema da ostvarite kvalitetnu komunikaciju sa novim poslovnim partnerima. Imali ste utisak da će to biti lakše nego što vam danas izgleda.

Sve što treba da uradite je da budete ono što jeste. To je izgleda previše teško u današnje vreme. Ipak, potrudite se da pokažete svima svoje pravo lice.

Vodolija – horoskop za 18.april

Treba da naučite još dosta toga kada je reč o vašoj karijeri. Ako ste napredovali u skorije vreme nemojte da mislite da sve znate.

Vaš najbolji prijatelj će vas razočarati po ko zna koji put. Pitate se da li je to prijateljstvo vredno nerviranja.

Ribe – horoskop za 18.april

Sa svakim izazovom i sa svakim problemom ste danas u mogućnosti da se izborite. Imaćete i priliku da rešite neke nesuglasice sa kolegama.

Poziv za izlazak od strane dragih ljudi se ne odbija, to već vrlo dobro znate. Uživajte i zaboravite na probleme.

Sponzorisano:

loading...
Loading...