Dnevni horoskop za 18.jun 2021

Dnevni horoskop za 18.jun.

Ovan – horoskop za 18.jun

Dajete svoj maksimum na radnom mestu i dolazite u situaciju da morate da dokazujete svoje znanje i intelektualne sposobnosti.

Osećate se poželjno, ali to morate i da proverite. Upustite se u bezazleni flert i vidite kako osobe suprotnog pola reaguju na vašu harizmu.

Bik – horoskop za 18.jun

Previše ste tvrdoglavi i ne prihvatate savet drugih. Tek kada shvatite da je potrebno da sarađujete sa drugima, uspeh će doći i rezultati neće izostati.

Voljena osoba smatra da je vaša ljubavna veza na vrhuncu, ali se vi ponekad osećate usamljeno i pomalo uljuljkano u kolotečini.

Blizanci – horoskop za 18.jun

Prema kolegama ste velikodušni ali vam oni ne vraćaju istom merom. To vas pomalo boli, ali kada bolje razmislite jasno vam je njihovo ponašanje.

Ne možete više da budete ni blizu osobe koja vam se u skorije vreme dopala. Ali, kada vas neko razočara, više se nikad ne vraćate na staro.

Rak – horoskop za 18.jun

Nervoza vas obuzima i kako dan odmiče postaje deo vaše ličnosti. Pokušajte da je smanjite koliko god je to u vašoj moći, ne dozvolite da bude deo vaše svakodnevnice.

Trudite se da budete sa svima dobri, a što se više trudite, to sve više nailazite na odbijanje i na neku negativnost oko vas. To loše utiče na vaše raspoloženje.

Lav – horoskop za 18.jun

Nije pravo vreme za realizaciju projekta iako ste se ponadali da ćete konačno da svoje reči sprovedete u dela.

Privlači vas osoba koje je relativno udaljena od vas, to je glavna prepreka vašoj komunikaciji. Ne uspevate da nađete način da bude bliži jedno drugom.

Devica – horoskop za 18.jun

Prihvatate poslovne pregovore, ali se u svakom trenutku trudite da vi namećete pravila koja svi moraju da poštuju.

Trudite se da sebe prikažete na najbolji način, ali će to na kraju ispasti kontraproduktivno.

Vaga – horoskop za 18.jun

Dok vi pravite planove drugi postižu odlične rezultate. Ne možete da se oslanjate samo na papir i neko uputstvo, morate da se ponekad oslonite samo na svoju intuiciju.

Konsultujte sa sa voljenom osobom oko zajedničkog putovanja, nemojte ništa da odlučujete na svoju ruku.

Škorpija – horoskop za 18.jun

Imate mnogo ideja koje tek treba da realizujete ali još niste sigurni na koji ćete način to da uradite. Upadate u neki začarani krug i ne znate kako iz njega da izađete.

Tražite pomoć od prijatelja da vam pomogne oko nekih kućnih poslova, ali niko nije raspoložen za to. Izgleda da ćete ponovo morati sve sami da radite. Na to ste već navikli.

Strelac – horoskop za 18.jun

Očekujete da vam se kolege i nadređeni zahvale na tome što im stalno pomažete i što se trudite da i najmanji problem rešite u što kraćem roku, ali ništa od toga se ne dešava.

Ako niste u vezi, ne očekujte da vam se nešto bitnije u ljubavnom životu promeni danas. Potrebno je dosta strpljenja i truda da bi ostvarili kvalitetnu vezu.

Jarac – horoskop za 18.jun

Kontaktiraće vas neko danas ali ne iz poslovnih namera. Ne volite da spavajte posao i privatni život i zbog toga će vaš odgovor najverovatnije je da bude odričan.

Izbegavajte prostorije gde ima previše ljudi a premalo ventilacije. To će vas samo učiniti lakom metom za viruse i bakterije.

Vodolija – horoskop za 18.jun

Previše je problema bilo u vašem poslovnom životu, sada samo hoćete da uživate u plodovima vašeg rada i da ne razmišljate više o nebitnim stvarima.

U toku jutarnjih sati će vam se dogoditi susret koji nikako niste očekivali, i to će negativno uticati na vaše raspoloženje.

Ribe – horoskop za 18.jun

Novi izazovi su pred vama ali vi niste spremni na njih, ni psihički a ni fizički. Osećate se iscrpljeno i nedovoljno snažno da se borite protiv promena.

Niko vam ne pruža podršku iako vam je ona u ovom periodu života preko potrebna. Pokušajte da nađete prijatelje, ali ne lažne, već iskrene i prave.

Sponzorisano:

loading...
Loading...