Dnevni horoskop za 18.maj 2021

Dnevni horoskop za 18.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 18.maj

Niste zadovoljni svojim radnim mestom i zbog toga vam je raspoloženje opalo. Ne postoji drugi način da nešto promenite.

Dovoljno ste slušali one ljude koji vam ne žele dobro, potrudite se da u narednom periodu poslušate savete vaših najbližih prijatelja.

Bik – horoskop za 18.maj

Radite posao koji vam ne priliči, svi to vrlo dobro znaju, ali vas kao da je baš briga zato što ste predmet ogovaranja i izrugivanja.

Moguće je da vas čeka manja intervencija od strane lekara, zbog toga je potrebno da se čuvate narednih nekoliko dana.

Blizanci – horoskop za 18.maj

Dani su vam isti i jednolični, ali vi smatrate da život takav treba da bude i zbog toga se osećate zadovoljno svojim tempom i svojim ritmom života.

Nemate vremena za bespotrebna flertovanja koja ne vode nikuda, kada se nađete u takvoj situaciji jednostavno se pravite da ne znate o čemu se radi.

Rak – horoskop za 18.maj

Dolazite u sukob sa određenim kolegama samo zato što branite svoje stavove i samo zato što ne dozvoljavate da neko priča protiv ljudi koji su vam privatno bliski.

Čeka vas lep i prijatan vikend sa najbližim članovima porodice i sa bliskim prijateljima. Iskoristite to na najbolji mogući način.

Lav – horoskop za 18.maj

Trudite se da se posvetite svom poslu, ali negativno ponašanje nekih vaših kolega vas demotiviše i polako razmišljate o promeni radnog mesta.

Bliski prijatelji su vas napustili kada vam je društvo najpotrebnije. Za kratak vremenski period vam se desilo dosta loših stvari, ali danas pored sebe nemate nikoga ko će vam pomoći da to lakše prebrodite.

Devica – horoskop za 18.maj

Puno puta ste razmišljali da li ste napravili pravi izbor kada je reč o vašoj karijeri. Ponekad su stvari dobre, ali danas se osećate pomalo depresivno zbog svega.

Voljena osoba ne obraća dovoljno pažnje na sve ono što radite i ponekad kada razgovarate kao da razgovarate sa totalnim strancem.

Vaga – horoskop za 18.maj

Kada pomislite na posao i da svakoga dana treba da vidite ljude koji nemaju lepo mišljenje o vama, dođe vam da date otkaz. Ali zbog finansija ipak morate da podnesete svaki napor.

Sve privatne obaveze preuzimate na sebe, i niste ni sami sigurni da li je to bilo dobro rešenje. Ipak, sada je već pomalo kasno da nešto menjate.

Škorpija – horoskop za 18.maj

Poslovni pregovori koji vodite već izvesno vreme se neće dobro završiti po vas, očekivali ste više i nadali ste se boljem. Zbog toga ste pomalo razočarani u celokupnu situaciju.

Imate problema sa čestim kijavicama, možda je potrebno da uradite neke detaljne analize. Nema smisla da tako često koristite lekove.

Strelac – horoskop za 18.maj

Svi vas nerviraju šta god da kažu, i sve ono što drugi urade vam smeta. Možda je vreme da razmislite o promeni svog ponašanja zato što većina kolega misli da ste teški za saradnju.

Sviđa vam se jedna osoba koja je zauzeta, trudite se da svoje emocije sakrijete ali ne možete protiv svog srca.

Jarac – horoskop za 18.maj

Imate radno mesto na kome vam mnogi zavide, ali vama uvek nešto nedostaje. Kao da vam je tesno u svojoj sopstvenoj koži.

Porodica vam daje podršku šta god da poželite da ostvarite, iako i sami znate da su neki vaši planovi previše nerealni i znate da ćete potrošiti vreme uzalud.

Vodolija – horoskop za 18.maj

Dolazite u situaciju kada ne znate šta da radite sa svojim radnim zadacima i osećate se kao da ste blokirani. Na sreću, možete u svakom trenutku da se obratite vašim nadređenim za savet.

Emotivno ste prazni i izmoreni, potrebno vam je nešto novo i nešto osvežavajuće, ali ne uspevate to da nađete pored toliko truda.

Ribe – horoskop za 18.maj

Shvatate svoje radne obaveze vrlo dobro ali isto tako smatrate da ne treba da se mešate u tuđe ingerencije. Ako svako radi ono što treba, nesporazuma neće biti.

U skladu sa svojim emotivnim potrebama morate da nađete drugačija emotivna zadovoljenja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...