Dnevni horoskop za 18.mart 2021

Dnevni horoskop za 18.mart je stigao, možete ga pogledati u nastavku.

Ovan – horoskop za 18.mart

Ne odgovaraju vam stroga pravila na radnom mestu i zbog toga činite sve da ih promenite koliko god je to u vašoj moći.

Ne možete da se pomirite da se vaša simpatija promenila prema vama, jednostavno su se emocije ugasile i tu se ništa ne može učiniti.

Bik – horoskop za 18.mart

Nemojte da otkrivate mnogo detalja oko poslovnih pregovora naročito ako još uvek nije sve zvanično i kada još uvek može da dođe do određenih promena.

Kolege u ljubavi su isto što i kolege na poslu, s tim da je u ljubavi mnogo više emocija uključeno i zbog toga morate da se potrudite da ne bude povređenih.

Blizanci – horoskop za 18.mart

Usmerite svoje motivacije na neke lepše stvari, nemojte da dopustite da vam negativni ljudi troše energiju na stvari koje vam oduzimaju dragoceno vreme.

Samo jedan poziv će vam ulepšati popodne, očekujte iskren i dirljiv razgovor sa osobom koja vam ukazuje sve više i više pažnje.

Rak – horoskop za 18.mart

Nemojte da se namećete nadređenima, ako znate šta oni traže a imate to i da pružite, onda jednostavno možete da ponudite svoju poslovnu pomoć.

Partner ukazuje više pažnje nekim osobama suprotnog pola i to vam sve više smeta. Recite iskreno u čemu je problem, sve se da rešiti ako budete otvoreni.

Lav – horoskop za 18.mart

Imate dosta samopouzdanja zato što znate da vaše znanje ide ispred ovog vremena, i uvek ćete biti potrebni kompaniji u kojoj radite.

Imate otvorene poglede kada je reč o ljubavi, ali vaš partner ima neka tradicionalna uverenja i to je pravi razlog vašeg nepoverenja jedno prema drugom.

Devica – horoskop za 18.mart

Budite pažljivi prilikom razgovora sa partnerima, neki od njih imaju skrivene namere koje nemaju puno veze sa vašim napretkom na radnom mestu.

Budite iskreni kada se radi o vašim ljubavnim namerama, voljena osoba će uspeti da vas razume i vaš odnos će biti još bolji.

Vaga – horoskop za 18.mart

Ubeđeni ste da ste bolji od drugih ali to će vam se pre ili kasnije obiti o glavu, i potražićete pomoć od onih nad kojima ste likovali.

Moguća glavobolja u večernjim satima.

Škorpija – horoskop za 18.mart

Ne volite da primate kritike ali sa druge strane obožavate da kritikujete druge. To je pomalo licemerno od vas, budite fer i prema sebi ali i prema drugima.

Voljena osoba deluje negativno na vas i svakog dana je sve teže i sve napornije održavati vašu ljubavnu vezu, ali i bilo kakav razgovor na tu temu. Vreme je da se neke stvari drastično promene.

Strelac – horoskop za 18.mart

Učinićete sve što je u vašoj moći da i kolege i nadređeni budu zadovoljni vašim rešenjem, ali jednostavno ne možete da dođete do rešenja u tako kratkom roku, potrebno vam je više vremena.

Pijte što više vitamina u tečnom obliku, ali nemojte da zapostavite ni minerale, i oni imaju veoma važnu, ako ne i važniju funkciju u vašem organizmu.

Jarac – horoskop za 18.mart

Maniri su vam veoma bitni u radnom okruženju i ako njih nema, nema ni dobre poslovne saradnje koja će dovesti do kvalitetnih rezultata.

Vaš partner ima dosta inspiracije i uživa u tome da vas iz dana u dan iznenađuje a vama to i dalje prija, baš kao prvog dana.

Vodolija – horoskop za 18.mart

Nemate volje ni motivacije da se posvetite poslu sto odsto svog slobodnog vremena, ali vam je dosadno ako ništa ne radite.

Imunitet  vam se skroz srozao i nikako ne možete da se vratite u stari ritam. Dajte svom organizmu još malo vremena da se oporavi od prehlada.

Ribe – horoskop za 18.mart

Budite spremni na ozbiljne situacije danas i znajte da nećete moći da sami da se obračunate sa vašim neistomišljenicima. Nemate dovoljno resursa da mislite na sve predstojeće probleme i to je trenutno vaš glavni nedostatak.

Postupate bez mnogo razmišljanja i to će vas staviti u nezahvalni ljubavni trougao. Nemojte posle sopstvenih grešaka da se kajete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...