Dnevni horoskop za 19.april 2020

Dnevni horoskop za 19.april je stigao, možete ga pročitati.

Ovan – horoskop za 19.april

Imate neopisivu volju da sve poslovne zadatke uradite sami ali to nije povoljno za vašu psihofizičku aktivnost. Potrebno vam je vreme i za odmor.

Ljubavno polje cveta, imate mnogo ponuda za romantične izlaske, na vama je samo da odaberete onu osobu koja vam prija.

Bik – horoskop za 19.april

Uskoro vas očekuje kraći odmor koji ne možete da dočekate. Treba vam odmor od svih a naročito od kolega koje viđate svaki dan.

Samo poziv jedne osobe vam može popraviti raspoloženje. Ipak, ne zavisi od vas da li će do tog poziva doći, ako vam je suđeno, nešto će se već desiti.

Blizanci – horoskop za 19.april

Ponekad previše komunikacije dovodi do još više nesporazuma. Nekada se ljudi bolje sporazumeju pogledima nego rečima. Razmislite dobro o tome.

Ometaju vas nebitni ljudi, pokušavaju svakodnevno da vam se mešaju u život i time vas samo stvaraju dodatnu nervozu i napetost.

Rak – horoskop za 19.april

Volite nove izazove i rado ih prihvatate. Znate da, ako negde zapnete ili blokirate, imate kvalitetne osobe oko sebe koje su uvek raspoložene da vam izađu u pomoć.

Očekujte poklon od partnera, iako ste u vezi već izvesno vreme i dalje vas obasipa poklonima, emocije još uvek nisu na vrhuncu.

Lav – horoskop za 19.april

Krećete u novu poslovnu saradnju potpuno nespremni, videćete kasnije da to i nije baš najpametnija opcija.

Bolovi u rukama i nogama.

Devica – horoskop za 19.april

Pokušavate da rešite problem i svađu između kolega ali nekim svojim izjavama samo komplikujete stvari još više. Ponekad je bolje da se držite po strani.

Neke glasine koje vas prate vam ne prijaju, naročito ako znate da nisu istina. Neko namerno širi laži o vama, potrudite se da to sprečite.

Vaga – horoskop za 19.april

Jednom vašem bliskom prijatelju će biti potrebna pomoć, emotivna ili finansijska, to još uvek nije jasno, ali biće vam uskoro. Na vama je konačna odluka da li ćete vi biti osoba koja će mu pomoći.

Ne pokušavajte da popravite ono što se ne može popraviti. Samo ćete na kraju biti povređeni i u nemogućnosti da nastavite dalje dok se neki problemi ne reše.

Škorpija – horoskop za 19.april

Ponekad sve ono što ste gledali na televiziji ili ste slušali o nečemu deluje kao laž, vidite šta je prava istina tek kada se direktno oči u oči susretnete sa tom situacijom.

Zbunjeni ste zato što ste mislili da su vaše emocije prilično stabilne, ali tek danas shvatate da ima dosta toga nerešenog na čemu morate da poradite pre ili kasnije.

Strelac – horoskop za 19.april

Neke stvari danas sa radnog mesta će vas malo uzdrmati ali u principu to nije nešto na šta niste navikli. Kratkotrajni izleti sa kolegama je nešto za vas potpuno normalno.

Emotivno ste nestabilni i to je ono što svi primećuju kod vas. Treba vam podrška, treba vam zagrljaj i osećanje da će sve biti u redu, ali nemate od koga to da dobijete.

Jarac – horoskop za 19.april

Morate uvek da imate neku finansijsku rezervu zato što nikada ne znate kada vam se može desiti neočekivani kvar u kući ili u stanu.

Zdravlje je na solidnom nivou, potrudite se da ga na tom nivou i održavate. Izbacite štetne navike i mislite više na svoje psihičko stanje.

Vodolija – horoskop za 19.april

Iznenadne promene na poslu nisu česte, ali ih možete očekivati već danas ili u bliskoj budućnosti. Morate im se prilagoditi kako znate i umete.

Telefon vam stalno zvoni, poruke pristižu, popularni ste ali vama je potreban poziv ili poruka od samo jedne osobe da bi se osećali poželjno.

Ribe – horoskop za 19.april

Osećate se kao da se borite protiv vetrenjača. Protiv vas su se svi urotili i niste sigurni koliko ćete još dugo moći da trpite ovaj pritisak.

Planirate kraći odmor sa najboljim prijateljima, imaćete priliku da napunite baterije i da se vratite odmorni i spremni za nove izazove.

Sponzorisano:

loading...
Loading...