Dnevni horoskop za 19.jul 2021

Dnevni horoskop za 19.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 19.jul

Ne radite na nekom zahtevnom radnom mestu ali to je baš ono što ste i tražili. Uvek ste izbegavali odgovornost, želite samo da dobijete zasluženu platu i da vam bude mirna glava.

Visoko ciljate, a to nije baš uvek idealno. Morate da budete malo realniji kada su ljubavna dešavanja u pitanju.

Bik – horoskop za 19.jul

Neki problemi na poslu koju su bili aktuelni u ranijim periodima postoje i danas, i sve dok se oni ne reše nećete da uspete da ostvarite finansijski dobitak.

Niste sigurni na koji način privući osobu suprotnog pola da razgovara sa vama, a da ne deluje odmah na prvu loptu da vam se ta osoba puno sviđa.

Blizanci – horoskop za 19.jul

Utisci o novim kolegama na poslu su više nego pozitivni, ali ipak vam treba više vremena da se upoznate i da steknete neko subjektivnije mišljenje.

Voljena osoba ne nudi rešenje za vaš trenutni problem i zbog toga shvatate da se ne možete ni na koga osloniti osim na samo svoje mišljenje i razum.

Rak – horoskop za 19.jul

Informisani ste o dosta toga, ali ipak ne možete da budete tutor novim kolegama na poslu, neko mora da im posveti više pažnje kako bi naučili sve ono što je potrebno.

Nije bitno to što vam prijatelji prebacuju ako vi lično smatrate da ne radite ništa loše u životu, svako ima pravo na svoj izbor.

Lav – horoskop za 19.jul

Neke kolege su ćudljive prema vama a to vam smeta, zato što nikome ne mislite ništa loše i uvek se trudite da se sa svima lepo slažete, makar samo i radi reda.

Na ljubavnom planu bez većih promena.

Devica – horoskop za 19.jul

Negativnost je karakteristika koja nikako ne ide uz vašu ličnost. Svi koji vas znaju mogu da potvrde da ste izuzetno pozitivni i uvek u svemu vidite nešto lepo i korisno.

U jutarnjim satima je moguće da će vam se desiti neka mala neprijatnost na putu do posla, ali to nije ništa sa čime ne možete sami da se izborite.

Vaga – horoskop za 19.jul

Poslovni odnosi su na zadovoljavajućem nivou. Nikada vam nije bio cilj da sa svojim kolegama i poslovnim partnerima budete u prijateljskim odnosima.

Voljena osoba vas laže i to osećate, ali ne možete da nađete dokaze za to. Teško vam pada da se suočite sa istinom i zbog toga ćete još izvesno vreme ćutati.

Škorpija – horoskop za 19.jul

Očekujte poklon od nadređenih za vaš trud i zalaganje na radnom mestu. Iako ovo niste očekivali, drago vam je što neko prati vaš rad.

Teško vam je da priznate da ne osećate više ništa prema voljenoj osobi, ali isto tako ste unapred znali da ljubav neće biti tako jako kao na početku.

Strelac – horoskop za 19.jul

Ovog dana imate osećaj da bi bilo bolje da ceo dan provedete u krevetu. Osećate se umorno, iscrpljeno i nemate puno razloga da budete raspoloženi.

Ako ste osetljivi na promenu vremena, nemojte se čuditi ako u toku večeri ili noći osećate malaksalost i blagu vrtoglavicu.

Jarac – horoskop za 19.jul

Trenutno nema velike šanse da dobijete bolji posao, morate da budete zadovoljni onim što imate i da se ne bunite šefovima previše.

Nećete biti zadovoljni kako god da se vaša ljubavna veza razvija u budućnosti. To jednostavno nije ono što ste želeli, treba vam samo mir i tišina.

Vodolija – horoskop za 19.jul

Potrebno vam je uputstvo šta i kako treba da radite, nemate osećaj za radne zadatke onako kako ste očekivali.

Ne možete više da pokrivate voljenu osobu i da pravdate njeno neprijatno ponašanje prema vašim zajedničkim prijateljima.

Ribe – horoskop za 19.jul

Ne razmišljate o finansijama zato što smatrate da su novčana sredstva glavni izvor problema. Mislite da bi vam bilo mnogo lakše da ne radite sa velikom količinom novca.

Predosećaj vam govori da voljena osoba krije nešto od vas, ali isto tako pretpostavljate da se ne radi ni o čemu ozbiljnom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...