Dnevni horoskop za 19.mart 2021

Dnevni horoskop za 19.mart ove godine je tu, pogledajte.

Ovan – horoskop za 19.mart

Neki ciljevi su vam veoma bitni, a za razliku od njih neki ciljevi su totalno nebitni i uopšte vam nije stalo do toga da stignete do njih, iako znate da vi to možete.

Nemate energiju da rešavate tuđe probleme a još manje imate volje da se bavite tuđim brigama, na kraju ćete samo vi ispaštati.

Bik – horoskop za 19.mart

Nemojte da se oslanjate na lažnu podršku kolega, to će vas samo odvesti na pogrešan put i na kraju ćete morati sav svoj trud da ulažete ispočetka.

Zdravlje vam je na zadovoljavajućem nivou i potrudite se da ga na tom nivou i održavate.

Blizanci – horoskop za 19.mart

Niste emotivno uzbuđeni i ne osećate više nalet emocija kada vidite partnera kao ranije, ali znate da ste u klopci i da trenutno ništa ne možete preduzeti povodom toga.

Već duže vreme osećate bolove u zglobovima, potrudite se da taj zdravstveni problem rešite pre nego što bude kasno.

Rak – horoskop za 19.mart

Efikasnost nije isto što i produktivnost, ali vaši nadređeni moraju da shvate razliku. Ne možete da se fokusirate i na jedno i na drugo u isto vreme, potrebno je vreme da se efikasnost poveća, a da se produktivnost održi na maksimumu.

Nemojte da insistirate na zbližavanju sa osobom suprotnog pola, to će samo dovesti do suprotnog efekta i na kraju ćete opet samo vi da budete povređeni.

Lav – horoskop za 19.mart

Niste poslovno edukovani koliko bi trebalo i zato brojne kolege nemaju poverenja u vas. Ipak, potrudite se da pokažete koliko stvarno znate o nekim stvarima.

Neke stvari jednostavno nisu suđene da se dese, a te stvari tako puno želite, svim srcem. Iz tog razloga vam je potrebno da se ponovo osećate voljeno.

Devica – horoskop za 19.mart

Različite stvari deluju različito na vas, ponekad vas te stvari izbace iz koloseka, ponekad vas ni najmanje ne dotiču, sve zavisi od vašeg raspoloženja.

U ljubavi ne treba da bude primene strategije, već treba da budete ono što jeste, to je najbolji način da privučete nečiju pažnju.

Vaga – horoskop za 19.mart

Ne nalazite na lako odobravanje vaših ideja i to vam smanjuje samopouzdanje. Mislili ste da će kolege da prihvate vaše nove projekte kao nikada ranije.

Kada se susretnete sa simpatijom, vreme stane i zaboravite na sve probleme. Ipak, u poslednje vreme vas izbegava zato što ste oboje zauzeti, ali emocije ne možete da kontrolišete, to je vaš najveći problem.

Škorpija – horoskop za 19.mart

I dalje imate inspiraciju da se bavite ovim poslom, rekli ste sebi da, kada inspiracija nestane, da ćete učiniti sve da nešto promenite u svom radnom okruženju.

Prehlada vam kuca na vrata, ali nemojte da ih otvarate, zaključajte vrata i ne puštajte nikog unutra.

Strelac – horoskop za 19.mart

Ako imate dovoljno strpljenja, sve možete dovesti na jedan bolji i uzvišeniji nivo. Ako žurite, rezultati će izostati.

Podstaknite sebe da krenete u potragu za sreću, za nečim novim.

Jarac – horoskop za 19.mart

Nije pravi trenutak za akciju i to vrlo dobro znate. Morate da budete strpljivi i da dobro procenite vreme kada treba da preduzmete odgovarajuće korake.

Vaši ljubavni ciljevi su daleko, nemate dovoljno sredstava da ih ispunite,

Vodolija – horoskop za 19.mart

Nečija naređenja vam nikako ne prijaju ali morate da ih slušate i da trpite, i vi ste nekad nekome biti nadređeni, sada morate i vi da slušate tuđe naredbe.

Niste iskreni prema partneru ali i sami znate da iskrenost ponekad nije dobra. Bele laži će vas samo spasiti nepotrebnih rasprava i daljih svađa.

Ribe – horoskop za 19.mart

Pravila na poslu su napravljena da bi se menjala, ali možda će biti i još stroža i još teža za ostale kolege, zato pazite šta radite.

Nikako da uhvatite pogled osobe koja vam se sviđa, čak naprotiv, znate da te osoba namerno izbegava vaš pogled i ne možete ništa da učinite povodom toga, samo možete da patite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...