Dnevni horoskop za 2.april 2020

Dnevni horoskop za 2.april je stigao, možete ga videti u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 2.april

Netolerancija na poslu vam se nikako ne sviđa, ali nakon kratkog i iskrenog razgovora može se nešto i promeniti ako uspete da objasnite šta vam smeta pravim osobama.

Očekujete susret koji nikako da se dogodi i zbog toga ste napeti.

Bik – horoskop za 2.april

Planiranje je važan deo vašeg posla ali bez konkretne realizacije ne vredi puno na današnjem tržištu.

Susret sa prijateljima vam pričinjava zadovoljstvo i u poslednje vreme se trudite da ti susreti budu sve češći i sve zanimljiviji.

Blizanci – horoskop za 2.april

Emocije na radnom mestu su sve češće, i koliko se vi trudili da ih suzbijete, one se uporno vraćaju, jače nego ikada ranije.

Iznenađenje koje vas čeka od strane članova vaše porodice je neočekivano ali ipak prijatno.

Rak – horoskop za 2.april

Nemojte da se čudite ako se osoba sa kojom ste flertovali malo ohladila od te vaše priče, ipak je prošlo malo više vremena a vi niste rekli na čemu ste.

Veća grupa vaših prijatelja već dugo čeka na vaš poziv, ali niste toliko raspoloženi za druženje zbog nekih privatnih problema koje imate.

Lav – horoskop za 2.april

Nikada nemojte da mešate finansijsko zaduživanje i prijateljstvo, to skoro uvek dovodi do problema, pa čak i do kraja prijateljstva ako se stvari zakomplikuju.

Računajte na neke vanredne troškove, kvarovi u prostoru gde živite su uvek nepredvidivi i neočekivani.

Devica – horoskop za 2.april

Dolazi do nesporazuma danas na poslu koji će se vući i nekoliko dana. Ipak, pravilnom komunikacijom ćete vrlo brzo doći do rešenja.

U haosu ste ali nikome to ne želite da priznate. Potrudite se da se organizujete bolje ako ne želite da doživite nervni slom.

Vaga – horoskop za 2.april

Voljena osoba insistira da se često čujete telefonom a vama to i ne prija toliko, jednostavno vas iscrpljuju takve stvari.

Niste spremni da svoje neke navike menjate zbog drugih, previše uživate u stvarima koje se tiču samo i lično vas.

Škorpija – horoskop za 2.april

Kontakt sa klijentima generalno nije vaš posao ali ćete morati biti u prilici i to da radite usled nedostatka kadrova na poslu.

Finansijski problemi imaju veliki uticaj na vaše raspoloženje koje je svakog dana sve lošije.

Strelac – horoskop za 2.april

Odložite sve vaše poslovne zadatke koji zahtevaju posebnu pažnju, nećete moći da ih završite na vreme ukoliko im se dodatno ne posvetite.

Imate dosta planova što se tiče nekih privatnih okupljanja ali je jako teško sprovesti ih u delo pošto je većina vaših prijatelja zauzeta.

Jarac – horoskop za 2.april

Vaša voljena osoba pokvari skoro svaki zajednički trenutak koji provedete zajedno, niste sigurni da li to radi namerno ili slučajno.

Osećate se premoreno i potrebno je da što pre uzmete nekoliko dana odmora ukoliko je to moguće.

Vodolija – horoskop za 2.april

U poslednje vreme ste primetili da nemate puno strpljenja da drugima budete rame za plakanje. Kada je vama bila potrebna podrška, drugi nisu marili za vas.

Frustrirani ste zato što jedna osoba ne obraća pažnju na vas i to vas muči.

Ribe – horoskop za 2.april

Ne trpite osobe koje bez ikakvih dokaza i planova pokušavaju da ospore vaše znanje, a i sami znate koliko se trudite da radite na sebi i na svojim kvalitetima gotovo svakodnevno.

Još uvek ste sami, ali vam danas to ne izgleda tako strašno kao prethodnih dana.

Sponzorisano:

loading...
Loading...