Dnevni horoskop za 2.decembar 2020

Stigao je horoskop za 2.decembar. Pogledajte šta vam kaže današnji horoskop za sve znakove zodijaka.

Ovan – horoskop za 2.decembar

Danas je odličan dan za poslovne aktivnosti. Ako ste nešto odlagali, danas je pravi trenutak da to odradite uspešno, lako i efikasno.

Više vremena provodite sa porodicom i bliskim prijateljima, umesto što besciljno gledate TV po ceo dan.

Bik – horoskop za 2.decembar

Dan kao stvoren za nove poslovne uspehe i rekorde. Posebno ste motivisani kada znate da se dosadašnje zalaganje polako ali sigurno isplaćuje. Uživajte u ovom danu, jer ste to zaslužili.

Zdravlje je prihvatljivo, mada mogli bi malo više računa da povedete oko ishrane i svojih štetnih životnih navika. Ne odajte se porocima, vodite računa o svom zdravlju na vreme.

Blizanci – horoskop za 2.decembar

Otvaraju vam se nove poslovne prilike koje niste sigurni da li treba da iskoristite ili ipak da se držite svog starom ritma. Posavetujte se sa osobama čije mišljenje vam je važno.

Moguća je nova romanska sa osobom koju ste tek upoznali. Budite otvoreni za ljubav.

Rak – horoskop za 2.decembar

Kako ste do sada radili, tako nastavljate i danas. Bez većih promena na poslovnom planu, situacija je stabilna.

Sa zdravljem je sve u redu, iako osećate veliki pritak u vratu i ledjima. Možda bi sve to jedna masaža rešila, pa razmislite ako imate nekog pouzdanog i proverenog, jer to može učiniti da se osećate bolje.

Lav – horoskop za 2.decembar

Većina lavova će danas imati težak i stresan dan ali uostalom kada takvi dani nisu bili? Sve više ste izloženi jurnjavi i svakodnevnom stresu koji vas jede.

Možda je vreme da poradite malo na sebi i da bolje organizujete svoje vreme. Odaberite neke dobre knjige koje vam u tome mogu pomoći. Ugasite TV i pogledajte nešto korisno na internetu.

Devica – horoskop za 2.decembar

Ovaj dan bi mogao biti malo stresniji za vas. Pokušajte da održite glavu iznad vode i da ne besnite preterano. Samokontrola može biti ključ uspeha.

Partner poslednjih dana nije imao razumevanja za vas. Možda je najbolje da sednete i otvoreno popričate o svemu. Tako ćete najbolje rešiti sve nesuglasice.

Vaga – horoskop za 2.decembar

Za većinu onih rodjenih u znaku Vage dan će biti vrlo uspešan što se posla tiče.

Što se tiče zdravlja i ljubavi tu ne bi trebalo biti većih problema a ni promena.

Škorpija – horoskop za 2.decembar

Škorpijama ovaj dan neće baš najbolje krenuti na poslu, ali će zato drugi deo dana biti prihvatljiv i obećavajući. Moguće su čak i nove poslovne prilike krajem dana.

Dobro razmislite šta želite od svog ljubavnog života. Tek nakon toga možete kriviti druge za svoju situaciju.

Strelac – horoskop za 2.decembar

Strelčevi će imati dobro poslovne stanje danas. Moguće su i neke sitne pobede i unapredjenja. Ipak, ne očekujte samo to, već radite predano i dajte svoj maximum a nagrade će svakako doći pre ili kasnije.

Zdravstveno stanje je promenljivo ovih dana. Pijte više čajeva i uzmite malo više odmora i sna. Značiće vam višestruko.

Jarac – horoskop za 2.decembar

Šta je to što vas najviše pokreće na poslu i zašto radite posao koji radite? Zapitajte se to i onda će vam biti jasnije da li želite da ostanete na tom poslu ili ćete potražiti nešto drugo što vas više ispunjava.

Preuzmite malo više inicijative i hrabrosti u ljubavi. Nemojte čekati na partnera da on sve isplanira.

Vodolija – horoskop za 2.decembar

Vodolije očekuje jako turbulentan dan. To može potrajati čak nekoliko dana ukoliko ne utvrdite šta je razlog i kako da to rešite.

Više se krećite i povećajte fizičku aktivnost. Ne dozvolite da vas zimsko sivilo uspava i oduzme vam energiju i entuzijazam.

Ribe – horoskop za 2.decembar

Za Ribe će ovaj dan doneti dosta lepih vesti na poslu. Iskoristite sve što možete u vašu korist, pazeći pritom da nikog ne oštetite.

U ljubavi su moguće nove romanse, pa se zato spremite i zablistajte gde da idete. Nikad se ne zna kada ćete sresti osobu svog života.

Sponzorisano:

loading...
Loading...