Dnevni horoskop za 2.februar 2022

Dnevni horoskop za 2.februar je tu, pogledajte.

Ovan – horoskop za 2.februar

Poslovne prilike vam se baš ne ukazuju tako često, zato se dobro držite onoga što imate.

Kada se najmanje nadali videćete dragu osobu zbog koje će srce početi da vam lupa i osećanja će da vam se vrate, a taman ste ih duboko zakopali na skriveno mesto u srcu.

Bik – horoskop za 2.februar

Ukopaćete se danas u jedan veliki problem i biće vam potrebno vreme da nađete rešenje za njega ali ćete eventualno uspeti.

Moguća prehlada u popodnevnim časovima, ponekad se trudite da je izbegnete ali to nije uvek moguće.

Blizanci – horoskop za 2.februar

Zaslužili ste bolju poziciju na poslu ali sada nije prilika da razgovarate sa nadređenima o tome. Sačekajte kada situacija bude malo stabilnija.

Ako vam bolovi u stomaku potraju, imate hroničnih problema sa varenjem i morate pod hitno da nešto promenite povodom toga.

Rak – horoskop za 2.februar

Ovog dana hoćete da odvojite barem neko kratko vreme da se odmorite od svih pošto vam je obaveza preko glave i dođe vam da se sakrijete da vas nikada ne pronađu.

Došli ste u period kada vam je dosadno da sedite kod kuće i ne radite ništa osim gledanja televizije. Morate da uvedete neku promenu u svoj život.

Lav – horoskop za 2.februar

Jaki ste i odlučni ali preko nekih stvari ipak ne možete da pređete tako lako. Potrebno vam je vremena da prihvatite novonastalu situaciju i niste sigurni da li ćete se pomiriti sa tim.

Očekujte posetu bliskih prijatelja ili rodbine baš kada se najmanje nadate, doćiće u pravom trenutku kada vam je potreban neko za razgovor.

Devica – horoskop za 2.februar

Ne ustaje vam se iz kreveta danas, nemate volje ni želje da radite bilo šta pošto šta god da započnete, ne dovršite na način na koji želite.

Poslovna šansa koju ste dobili ipak nije išla u pravom smeru, sada ste opet na početku i ne znate kako dalje da postupite.

Vaga – horoskop za 2.februar

Jedna osoba iz vaše blizine vas stalno posmatra ali niste sigurni o čemu se tu radi. Najbolje je da iskreno porazgovarate i da vidite na čemu ste.

Popodne ćete imati problema sa glavoboljom, to je vaš hronični problem, najbolje je da izbegavate društvo dok se to ne smiri.

Škorpija – horoskop za 2.februar

Svakoga dana očekujete poziv od jedne posebne osobe, ali ona je izgleda zaboravila na vas. Vaše prijateljstvo je tek počelo pa mislite da ste previše rano otvorili karte. Ipak, nadate se, dok nada postoji ništa nije izgubljeno.

Infekcija gornjih disajnih puteva ili očnih duplji je moguća zbog previše izloženosti prašini ili duvanskom dimu. Pripazite gde provodite slobodno vreme.

Strelac – horoskop za 2.februar

Sa kolegama jednostavno niste na istim talasnim dužinama ali sve dok postižete zajedno dobre rezultate, to nema nikakve veze i neće uticati na vašu poslovnu saradnju. Ne morate se družiti privatno da bi uspešno sarađivali.

Očekujte prijatno iznenađenje na privatnom planu u popodnevnim ili večernjim časovima. Neko vam sprema mali poklon koji će vas puno iznenaditi.

Jarac – horoskop za 2.februar

Ako ste nezaposleni, nemojte da dignete ruke od traženja posla, nikada se ne zna kada će se pojaviti prava prilika.

Osećate izmorenost ali bez razloga, niste nešto previše radili ni psihičke ni fizičke poslove, možda se samo malo osećate premoreno od promene vremena.

Vodolija – horoskop za 2.februar

Svesni ste da možete više, ali nemate dovoljno motivacije da nastavite da se usavršavate. Zato ste trenutno na raskrsnici života.

Budite iskreni prema sebi i priznajte šta u stvari želite od života. Nemojte da oduzimate dragoceno vreme partneru ako već sebi to isto radite.

Ribe – horoskop za 2.februar

U jutarnjim časovima će svako želeti da vas zamoli za nešto i doćiće vam preko glave da svakome činite neku uslugu.

Loše varenje vam pravi problem već nekoliko dana, potrudite se da poboljšate ishranu ili će da vam problem pređe u hronični, a tek tada ćete imati problema.

Sponzorisano:

loading...
Loading...