Dnevni horoskop za 2.maj 2021

Dnevni horoskop za 2.maj možete čitati ispod u tekstu.

Ovan – horoskop za 2.maj

Dobro vam ide pregovaranje sa poslovnim partnerima koji imaju više finansijskih sredstava nego vaša kompanija.

Kvaliteti koje posedujete u današnjem društvu ne vrede toliko koliko bi vi želeli. Poradite na nekim drugim stvarima koje će drugi ceniti.

Bik – horoskop za 2.maj

Povoljan je dan za sve one koji se bave državnim poslom. Imate priliku da napunite baterije za neke nove poslovne projekte.

Emotivni život je stabilan. Sada ste dosta zreliji u odnosu na raniji period i ne donosite odluke pre nego što dobro razmislite.

Blizanci – horoskop za 2.maj

Ponekad bi trebalo da usporite i da svoj brzi tempo života svedete na neki umereni ritam. Jedite na vreme i redovno, nedostaje vam energije.

Imate puno strpljenja za vašeg partnera, možda čak i više nego što bi trebalo. Možda morate da unesete neke novine u ljubavni život.

Rak – horoskop za 2.maj

Saradnja sa novim kolegama će možda biti i nešto nakorisnije što ćete učiniti ove godine. Ako sve bude kako treba, budite spremni čak i na neko lepo prijateljstvo koje će se roditi iz te saradnje.

Bolovi u kolenima.

Lav – horoskop za 2.maj

Nemate dovoljno motivacije da radite više i da budete bolji. Kada se poredite sa svojim kolegama, shvatićete da ne morate puno da se trudite.

Lep dan sa partnerom će vam uliti nadu da će jednog dana sve biti bolje i drugačije.

Devica – horoskop za 2.maj

Imaćete više vremena za svoje prijatelje ako svoje radne zadatke završite na vreme. Ali vama je lakše da ih odlažete iz dana u dan. Time činite sebi medveđu uslugu.

Ne bi bilo loše da uvrstite fizičku aktivnost u vaše svakodnevne aktivnosti. Osećaćete se bolje, učinićete veliku stvar za vaše zdravlje.

Vaga – horoskop za 2.maj

Pokušajte da jedan deo radnih zadataka prebacite na kolege koje nemaju toliko posla.

Bolovi u leđima vam zadaju velike probleme.

Škorpija – horoskop za 2.maj

Ovo je povoljan dan za vas, sve će teći baš onako kako ste planirali i šta god da započnete, uspećete u realizaciji svojih ideja.

Obratite više pažnje na svoj imunitet, dosta je opao zbog previše stresa i briga kojima ste izloženi u poslednje vreme.

Strelac – horoskop za 2.maj

Uživaćete odmarajući danas i shvatićete da vam je odmor preko potreban. Ponekad vam treba više od nekoliko dana, a ponekad vam je dovoljan samo jedan dan odmora.

U poslednje vreme imate problema sa očima. Proverite da li je po sredi neka infekcija ili ste se jednostavno preforsirali gledajući u računar i u mobilni telefon.

Jarac – horoskop za 2.maj

Imate prevelika očekivanja i to vas usporava. Morate malo realnije da sagledate situaciju i da prihvatite ono što vam se pruža.

Osećate ljubavnu euforiju i priliv emocija koji odavno niste osetili. To vam prija i osećaćate se lepo zbog toga.

Vodolija – horoskop za 2.maj

Posmatrano sa intelektualne strane, vaš posao je pravi izazov za vas. Ali, ne prija vam atmosfera koja vlada na poslu zbog toga što je uglavnom negativna.

Neizvesnost na ljubavnom planu vam zadaje muka, imate problema da iskažete ono što vam smeta.

Ribe – horoskop za 2.maj

Odmorite se od posla i provedite i današnji dan zajedno sa bliskim prijateljima i porodicom, negde daleko od gradske vreve.

U ljubavi vam nedostaje samopouzdanja, a to osobe suprotnog pola nikako ne vole. Budite sigurni u sebe.

Sponzorisano:

loading...
Loading...