Dnevni horoskop za 2.mart 2021

Dnevni horoskop za 2.mart ove godine je spreman, pogledajte.

Ovan – horoskop za 2.mart

Zajedničkim nastupom je uvek lakše da rešite sve nedoumice, a imate dosta kolega koji su zainteresovani za istu stvar, imate isti cilj i to vam daje snage da gurate napred.

Veliko rasterećenje ćete osetiti nakon razgovora sa bliskim članom porodice.

Bik – horoskop za 2.mart

Očekujte poziv danas na poslovni sastanak, od ovog sastanka će mnogo zavisi vaša poslovna karijera tako da se potrudite što više možete da ostavite dobar utisak.

Dobro se osećate i zadovoljni ste trenutnim izgledom. Ne opterećujete se negativnim komentarima.

Blizanci – horoskop za 2.mart

Stalno brinete oko nekih sitnica i nebitnih stvari a to se neće dobro odraziti na vaše psihičko stanje. Dovodite sebe u stanje napetosti i anksioznosti.

Jedite više, kilogrami se gube zato što ne unosite dovoljno zdravih masti i ugljenih hidrata.

Rak – horoskop za 2.mart

Koristite drugačiju strategiju od vaših poslovnih partnera i to vam za sada daje dobre rezultate, ne menjajte ništa dok stvari funkcionišu onako kako želite.

Neke pogrešne izbore ste napravili na ljubavnom planu, ali je to ljudski, ne zamerajte previše sebi zbog toga.

Lav – horoskop za 2.mart

Morate svoje telo da zaštitite od stresa kako god znate i umete, inače će simptomi napetosti da budu sve izraženiji.

Uskladite ono što hoćete i ono što možete, ne možete i jedno i drugo u isto vreme. Da bi nešto postigli potrebno je dosta vremena, još više truda i mnogo mnogo upornosti, a vama nedostaje od svega po malo.

Devica – horoskop za 2.mart

Čim osetite da imate prednost u odnosu na kolege, iskoristite to na najbolji mogući način, nemojte da trošite vreme i da gubite energiju na one stvari koje vam neće doneti boljitak.

Čujete od drugih neke neistine koje se tiče vašeg ljubavnog života i jednostavno morate da preduzmete neke korake kako se takve stvari više ne bi ponavljale.

Vaga – horoskop za 2.mart

Fali vam vere u vaš poslovni projekat, a sa druge strane nemate dovoljno stručnosti da sami izgurate ceo plan bez podrške nadređenih. Nađite način da rešite novonastale probleme i stvari će krenuti svojim tokom.

Potrebno je da pripazite na unos tečnosti, ne smete unositi premalo ali ne smete ni previše, nađite ravnotežu koja će vam doneti boljitak.

Škorpija – horoskop za 2.mart

Osećate strast prema svom poslu kao i prvog dana, ali polako osećate da vam je potrebna neka promena u poslovnom smislu. Porazgovarajte sa kolegama o tome.

Kondicija mora da vam se popravi, gubite kilograme i mišiće i samo sebi otežavate napredak. Treba da napravite detaljan plan ishrane kako bi dostigli željene rezultate.

Strelac – horoskop za 2.mart

Optimista ste kao i uvek, ali jednostavno nije isto ono što možete da postignete i ono što će vam drugi pomoći da uradite.

Morate da poštujete neke društvene norme ako mislite da stvorite pravi ali odabrani krug prijatelja, ne ide to tako kako ste vi zamislili.

Jarac – horoskop za 2.mart

Dogovarate se sa kolegama i poslovnim partnerima oko organizovanja zajedničkog druženja, to može da dovede do poboljšanja međuljudskih odnosa. Imate priliku da postanete i prijatelji a ne samo kolege.

Znate da ste omiljeni u društvu ali potrudite se da posvetite vremena i voljenoj osobi, to je mnogo bitnije naročito za vaš emotivni status.

Vodolija – horoskop za 2.mart

Rok za završetak poslovnog projekta mora da bude ispoštovan po svaku cenu, tu nema dileme i nema izgovora.

Posredujete između prijatelja u nadi da ćete ih pomiriti ali pazite da ne napravite sebi još veći problem i da ugrozite prijateljstvo.

Ribe – horoskop za 2.mart

Iako svi misle da imate protekciju i da vas poznanstva sa važnim osobama čuvaju na vašem trenutnom radnom mestu, niko ne zna da je i vaša karijera ugrožena isto kao i svakom drugom, doba je krize i niko nije siguran.

Imate nekih sumnji oko izjava vaše voljene osobe, samo jedno iskreno pitanje će te sumnje razrešiti, ali ne znate na koji način da postavite to pitanje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...