Dnevni horoskop za 2.novembar 2020

Dnevni horoskop za 2.novembar se nalazi ispod. Uživajte u čitanju.

Ovan – horoskop za 2.novembar

Svi govore o tome kako ste posvećeni partneru i svojoj porodici, ali niko ne zna da se ponekad osećate veoma umorno i da bi i vama prijala pomoć drugih s vremena na vreme.

Morate dobro razmislite o svojoj karijeri i da li je želite, ili ćete celog života biti porodična osoba.

Bik – horoskop za 2.novembar

Hoćete sve i odmah, ali da to neko uradi umesto vas. Neće moći tako i zbog toga morate što pre zasući rukave i baciti se na posao, naročito ako hoćete brze rezultate.

U vašoj blizini postoji osoba koja jako ceni vaš karakter i koja ima jako lepo mišljenje o vama, ali sudbine nikako da vam se ukrste.

Blizanci – horoskop za 2.novembar

Jedan susret od ranog jutra će vas veoma razbuditi i dati vam energiju za ostatak dana. Isto tako, osećaćete se dobro zbog tog susreta.

Ostavite društvene mreže i komunikaciju preko interneta, stvaran život je totalno drugačiji, izađite, provedite se i sigurno ćete upoznati dosta novih ljudi.

Rak – horoskop za 2.novembar

Osećate li zaljubljenost ili ste samo idealizovali osobu koja vam se sviđa? Morate da napravite razliku između te dve stvari.

Uživajte u šetnji sa prijateljima.

Lav – horoskop za 2.novembar

Ako nemate društvo za fizičku aktivnost, možete vi to i sami. Nemojte samo da smišljate izgovore.

Ne slušajte intuiciju kad je o ljubavi reč, ljubav je nešto što se spozna samo kada se desi, ne može se isplanirati.

Devica – horoskop za 2.novembar

Dobili ste nedovoljno jasne instrukcije oko radnih obaveza i sada ste u nedoumici šta dalje da radite. Obavezno potražite savet od nadređenih.

Bolovi u leđima vas muče već izvesno vreme.

Vaga – horoskop za 2.novembar

Ponekad vi sami možete uticati na to da se bolje osećate, jednostavno promenite ekspresiju lica i odmah ćete izgledati raspoloženije. Niko vam neće prići ako stalno izgledate nervozno i namršteno.

Problemi sa lopaticama.

Škorpija – horoskop za 2.novembar

Loše raspoloženje vas prati od ranog jutra. Nadate se da će jedna osoba vaše raspoloženje tokom dana da promeni na bolje.

Osećate se neispavano i umorno, a pogled u ogledalo potvrđuje vaše mišljenje. Treba vam dosta odmora.

Strelac – horoskop za 2.novembar

Jednostavno ne želite da budete karijerista ali to drugi nikako ne mogu da shvate. Želite da zarađujete fino ali i da imate vremena za sebe.

U odličnim ste odnosima sa suprotnim polom i to je za vas pravo iznenađenje. Čak i na ulici primećujete poglede, a u komunikaciji sa suprotnim polom uvek znate šta treba da kažete, a kad treba da ćutite.

Jarac – horoskop za 2.novembar

Nije pravo vreme za neka nova dešavanja na poslu, bolje je ništa ne dirati dokle god funkcioniše, tek kad prestane da funkcioniše treba razmišljati o promeni.

Ne stižete da obavite planirane aktivnosti sa partnerom, za to ćete morati da sačekate još koji dan.

Vodolija – horoskop za 2.novembar

Iako znate da je gomila obaveza koja čeka na vas već neko vreme, osećate da danas nije nikako dan kada ćete te obaveze završiti. Treba vam odmor i mali predah od svega.

Tražite nekoga ko će vas voleti zbog onoga što jeste, a to je u današnje vreme potraga za iglom u plastu sena.

Ribe – horoskop za 2.novembar

Ne može uvek sve ići po planu koliko god želite to. Ponekad se desi nešto neočekivano i morate sve ispočetka da organizujete.

Ako ste slobodni, možete sebi dopustiti malo bezazlenog flerta, lepo ćete se osećati i vi a i druga strana. Nema ničeg lepšeg nego osetiti se poželjno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...