Dnevni horoskop za 20.februar 2022

Dnevni horoskop za 20.februar ove godine je stigao, pogledajte ispod.

Ovan – horoskop za 20.februar

Idealan dan je za promene bilo koje vrste tako da zasucite rukave i počnite sa realizacijom novih planova. Imate dosta posla ali uživate u tome, ne možete da zamislite dan a da ne uradite barem nešto što ste planirali.

Neke okolnosti na ljubavnom planu ne idu na vašu ruku.

Bik – horoskop za 20.februar

Osećate pritisak kada se nalazite u društvu nekih kolega samo zbog toga što se uvek takmiče sa vama kada je reč o produktivnosti na poslu.

Svoje mogućnosti koristite samo u onoj meri u kojoj vam to ne smeta na bilo koji način.

Blizanci – horoskop za 20.februar

Previše dramite na poslu i nikome od kolega se to ne sviđa. Stanite malo na loptu i ocenite vaše trenutne mogućnosti za napredak.

Niste ubedljivi u svojim argumentima i zbog toga voljena osoba gubi poverenje u vas.

Rak – horoskop za 20.februar

Neki misle da ste uspešni, neki misle da ste tu gde jeste samo zbog svojih poznanstava i veza, i morate to da prihvatite, ne možete svakom udovoljiti.

Ne izražavate emocije na pravi način i zbog toga je moguće da dođe do nesporazuma sa voljenom osobom. Budite prirodni i ono što jeste ako želite napredak u vezi.

Lav – horoskop za 20.februar

Neka pravila su napravljena da bi bila prekršena, to morate da stavite do znanja svima koji se ne trude dovoljno i koji ne daju svoj maksimum.

Nalazite smešne izgovore da se ne vidite sa voljenom osobom i to se vidi, umesto toga je bolje da kažete glavni razlog izbegavanja.

Devica – horoskop za 20.februar

Dobijate afirmaciju od strane nadređenih da ste prava osoba za taj posao i to će vam samo doneti jedan dodatni plus u vašem nastupu.

Naklonjeni ste jednoj osobi koju smatrate zanimljivom ali ona ne odgovara na isti način i zbog toga se osećate povređeno i pomalo izgubljeno.

Vaga – horoskop za 20.februar

Imate rešenje za trenutnu situaciju na poslu ali da bi se to rešenje implementiralo morate da dobijete podršku kolega. U suprotnom, naićićete na otpor od strane poslovnih partnera.

Sa partnerom se dopunjujete kao nikada ranije i deluje da je bliskost između vas toliko jaka da je niko ne može ugroziti.

Škorpija – horoskop za 20.februar

Vešti ste i spremni kada se radi o vašoj profesiji ali to ne znači da ne treba da se usavršavate i da vodite računa o učenju novih metoda i tehnika.

Ako se zajednički potrudite da nešto ostvarite, to ćete i učiniti, samo morate da budete potpuno iskreni prema partneru.

Strelac – horoskop za 20.februar

Neke stvari ne morate da otkrivate na poslu, naročito ako su lične prirode, bez obzira na to ko vam postavlja pitanja i ko želi da se umeša u vaš privatni život.

Detalje vaše prošlosti krijete od partnera, i iako znate da to nije najsrećnije rešenje, nemate drugog izbora osim da prećutite neke stvari.

Jarac – horoskop za 20.februar

Ako vam je potreban dodatni prihod, morate da izvučete i poslednju kap svoje energije kako bi mogli da radite neki dodatni posao, pa makar i honorarno.

Relaksirajte se u večernjim satima uz toplu kupku i neku dobru knjigu, odmor vam je potreban više nego ikada ranije.

Vodolija – horoskop za 20.februar

Nove informacije koje stižu do vas vam se veoma sviđaju, ali ih za sada nećete iskoristiti protiv konkurencije i protiv vaših neistomišljenika, to će vam biti kec u rukavu za neki sledeći susret.

Promenite vaš pristup prema suprotnom polu i primetićete rezultate vrlo brzo, očigledno je da negde grešite ali ne vidite u čemu.

Ribe – horoskop za 20.februar

Početak dana će doći na neki neuobičajeni način što će za vas biti dobra promena. Želite da napredujete i da se dokažete pred drugima i to se vidi.

Lep dan sa partnerom u kasnim satima će dovesti do lepih trenutaka i nekih nezaboravnih momenata koje će dovesti do novih emocija. S vremena na vreme morate to da učinite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...