Dnevni horoskop za 20.maj 2021

Dnevni horoskop za 20.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 20.maj

Dobijate povišicu ali ne zbog vaših poznanstava, već isključivo zbog vaše stručnosti. Nikada niste želeli da gradite vašu karijeru na dobrim vezama.

Svi ovnovi koji su slobodni mogu da očekuju neke lepe i prijatne promene na ljubavnom planu, danas ili u narednih nekoliko dana.

Bik – horoskop za 20.maj

Ne možete da se fokusirate na ono što vam nadređeni govore, kao da nemate dovoljno motivacije da uspete u onome što ste naumili. Potrebno vam je da sredite svoje misli i da dobro prostudirate svoje radne zadatke.

Što više pokušavate da stupite u kontakt sa jednom osobom koja vam je zapala za oko, to više uviđate koliko je teško da iskažete ono što osećate.

Blizanci – horoskop za 20.maj

Vaše kolege vam spremaju jedno prijatno iznenađenje koje zaista niste očekivali. Na taj način žele da vam pokažu koliko im je stalo do vas i koliko ste bitni za ceo kolektiv.

Umete da budete neprijatni prema onima koji to zaslužuju. Već odavno ste naučili da je to jedini način da oterate negativne ljude od sebe.

Rak – horoskop za 20.maj

Ne dozvoljavate nikome na poslu da vas iznervira i da se igra sa vašim emocijama. Nikada ne mešate lične emocije i radne obaveze, to vam je ranije predstavljalo veliki problem.

Odlično se osećate, možda čak i bolje nego ikada do sada. Puni ste energije, poletni i imate snage da uradite sve ono što poželite.

Lav – horoskop za 20.maj

Budite u blizini svojih najdrčnijih kolega ako želite da budete u trendu i ako hoćete da budete u toku poslovnih pregovora.

Nemate dovoljno inspiracije da uradite nešto novo na ljubavnom planu. Sve što ste rekli, rekli ste, i sada čekate da druga strana iznese svoju stranu priče. Ne želite više da budete neko ko stalno pokreće nove teme za razgovor.

Devica – horoskop za 20.maj

Kada vidite pozitivne rezultate i pomak na radnom mestu, to vam daje snagu i energiju da još bolje nastavite da radite to što radite.

Voljena osoba pati zbog toga što više niste ista osoba i što ste postali dosta otuđeni i hladni prema svima. To je zbog toga što ste se razočarali u najbliže osobe.

Vaga – horoskop za 20.maj

Čeka vas finansijski priliv koji stiže u pravom trenutku. Dolazite u iskušenje da započnete novi posao bez ičije pomoći.

Zbog previše jakih emocija ne možete da razmišljate čiste glave. To će vas dovesti u određene neprilike sa osobama suprotnog pola.

Škorpija – horoskop za 20.maj

Konačno uspevate da završite važan posao koji već nedeljama ne uspevate da završite. Zbog toga će vam raspoloženje biti na visokom nivou.

Koristiće vam kraći izlazak sa najboljim prijateljima, i sami znate da ste to zaslužili. Težak period je iza vas, nagradite sebe dobrim provodom.

Strelac – horoskop za 20.maj

Dali bi sve što možete da danas spavate malo duže. Odmor vam treba što je pre moguće, ali morate da budete strpljivi i da pre odmora završite vaše radne obaveze i zadatke.

Prijatelji vas već izvesno vreme pozivaju na okupljanje, krajnje je vreme da prihvatite poziv.

Jarac – horoskop za 20.maj

Na radnom mestu možete očekivati malo veću gužvu nego što je to uobičajeno, ali nije to ništa što vi ne možete sami da rešite.

Sa partnerom stupate u jedan razgovor koji je ozbiljnije prirode i koji će, ukoliko bude pravedan, dovesti do nekih pozitivnih promena u vezi.

Vodolija – horoskop za 20.maj

Imate želju da sa kolegama ostvarite prisan i dugoročan poslovni odnos, ne želite da bazirate vaše prijataljstvo samo na nekim površnim stvarima.

Moguća je prehlada, čuvajte se zagušljivih prostorija i neprovetrenog prostora.

Ribe – horoskop za 20.maj

Uživaćete u radnom danu kao da vam je prvi. Nove stvari su tu pred vama, imate želju i motivaciju da učite i da se usavršavate.

Dolazite u sukob sa voljenom osobom zbog sitnice, posle toga će vam biti krivo zbog toga što ste reagovali tako burno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...