Dnevni horoskop za 20.mart 2021

Pogledajte kakav je dnevni horoskop za 20.mart.

Ovan – horoskop za 20.mart

Imate dovoljno prijatelja koji vam nude pomoć oko jedne bitne stvari, ali ćete ipak u početku pokušati sami to da rešite, na svoj način.

Voljena osoba vas previše kontroliše i to vam ne daje prostora da živite normalno, i niste sigurni koliko ćete to moći još da trpite.

Bik – horoskop za 20.mart

Potencijalni poslovni partner vodi pregovore na više strana, a vi niste baš sigurni koliko imate dobrog da mu ponudite i da li će se on odlučiti upravo za saradnju sa vama.

Voljena osoba gubi previše dragocenog vremena sa prijateljima i to vam mnogo smeta, morate ozbiljno da popričate na tu temu što pre.

Blizanci – horoskop za 20.mart

Samouvereni ste ali se to nekim vašim potencijalnim poslovnim partnerima ne sviđa previše. Morate da budete svesni da i vi možete da napravite grešku, naročito kada je reč o novim poslovnim planovima.

Nema novih promena u ljubavi, ali promene vam ni nisu potrebne, zadovoljni ste trenutnom situacijom i ne želite da menjate ništa, ni kod sebe, ni kod partnera.

Rak – horoskop za 20.mart

Potrudite se da na jedan neprimetni način ukažete kolegama da ste upravo vi prava osoba za novi posao.

Ponovo osećate bolove u leđima.

Lav – horoskop za 20.mart

Kritikujete neke početnike na svom radnom mestu a znate vrlo dobro da ste i vrlo u relativnoj prošlosti bili upravo na njihovom mestu.

Osećate se usamljeno i slomljeno, potrebno vam je neko da vam da motivaciju da nastavite dalje da se borite u svakom smislu te reči.

Devica – horoskop za 20.mart

Nemojte da otkrivate poslovnim partnerima vaše adute, imate dovoljno skrivenih planova koje ćete iskoristiti tek kada za to dođe vreme.

Ako želite da i vi i vaša voljena osoba budete srećni i zadovoljni u zajedničkom životu, morate dobro da se potrudite. Budite spremni na raznorazne kompromise, u suprotnom nećete uspeti.

Vaga – horoskop za 20.mart

Ne možete da dođete k sebi od umora, možda je najbolje da uzmete nekoliko dana odmora i da se lepo naspavate i napunite baterije.

Partner ima inspiraciju za neko putovanje ali se vama u ovom trenutku ne putuje nigde, želite samo da se domognete svog kreveta i da se dobro odmorite.

Škorpija – horoskop za 20.mart

Ne možete da budete uspešni i u ljubavi i na poslu, morate da odaberete jednu stvar u kojoj želite da budete najbolji, nemate dovoljno vremena i za jedno i za drugo.

Dobijate upozorenje od voljene osobe da neke stvari kod sebe morate da menjate, odlučite da li ćete učinite to ili ne.

Strelac – horoskop za 20.mart

Previše emotivno doživljavate susret sa vašom simpatijom i to neće dobro da izgleda. Morate da naučite da kontrolišete svoje emocije kako bi izgledali kao zrela osoba.

Mogući zdravstveni problemi hroničnog karaktera koji vam ponovo zadaju dosta problema.

Jarac – horoskop za 20.mart

Verujete u sebe i u svoja profesionalna znanja ali za trenutne probleme na poslu nemate neko produktivno rešenje i zbog toga se obraćate nadležnima za pomoć.

Niste bili iskreni kada je reč o vašem odnosu sa jednim poznanikom, i zbog toga je došlo do greške u komunikaciji između vas. Ipak, i vi morate da preuzmete odgovornost za nastalu zbrku.

Vodolija – horoskop za 20.mart

Nemojte da brzate i da donosite neke neracionalne odluke, naročito ako su te odluke blisko vezane za vašu poslovnu karijeru. Samo jedan pogrešan korak može skupo da vas košta.

Ako odigrate pametno sledeći potez za vašom simpatijom, možete da obezbedite sebi iskrenog prijatelja, a možda i nešto više, nikad se ne zna.

Ribe – horoskop za 20.mart

Imate neke moralne principe preko kojih ne možete da pređete, pa čak i ako to znači da ćete napredovati na poslu. Vaša etika ima veoma važno mesto u vašem životu.

Svakoga dana provodite barem pola sata u potrazi za osobom koja vam prija i koju želite da vidite više nego ikada, ali vaši putevi nikako da se ukrste. Nemojte da odustajete.

Sponzorisano:

loading...
Loading...