Dnevni horoskop za 21.april 2020

Dnevni horoskop za 21.april ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 21.april

Jedan lep početak poslovne saradnje je pred vama, a koliko će da traje to zavisi samo od vas i od toga koliko ste sposobni.

Dobre vibracije su u vazduhu, ako ih osećate iskoristite trenutak i uradite nešto povoljno za sebe i za svoje prijatelje.

Bik – horoskop za 21.april

Želite da uspete i da isto vreme pomognete i kolegama da i oni budu uspešni, ali je to teže nego što ste mislili. Morate da odvojite jedan put i da ga sa držite.

Napunite baterije nekim kraćim putem ili izletom gde ćete biti sami sa svojim mislima, ili u društvu voljene osobe.

Blizanci – horoskop za 21.april

Napeti ste ali još uvek držite svoje emocije pod kontrolom. Nemojte da dozvolite da drugi vide kako gubite živce i kako vas hvata nervoza.

Iskreni ste prema voljenoj osobi i kažete joj da niste zadovoljni razvojem vaše veze.

Rak – horoskop za 21.april

Nema potrebe da pred kolegama glumite osobu velike važnosti, i sami znate kako ste došli na tu poziciju i na koji način, ponekad je bolje da držite jezik za zubima.

Kada je reč o ljubavi morate da raskrstite sa nekim starim simpatijama. Ne možete nazad ali ne želite ni napred. Nalazite se na pola puta praznine.

Lav – horoskop za 21.april

Samo ono što je kvalitetno je vaš cilj. Ne želite kratkoročne saradnje i stvari koje će vam dobiti nedovoljnu finansijsku dobit. Idete na široko i pucate na veliko, to je vaš moto koji ne planirate da menjate u budućem periodu.

Ne možete uvek imati ono što želite, kada bi svi to imali na svetu više ne bi postojalo želje i motivacije.

Devica – horoskop za 21.april

Potrudite se da sve vaše kolege poštujete podjednako, nemojte da pravite razliku između njih.

Nije vam bitno da imate veliko ljubavno iskustvo, samo su vam potrebne emocije, iskrenost i neko ko će vam pružiti podršku kada vam to najviše treba.

Vaga – horoskop za 21.april

Imate jasnu intuiciju koja vam govori da su promene potrebne, ali vi ne znate u kom pravcu da krenete. Potrebna vam je zvezda vodilja koja će vam pokazati kuda da krenete.

Treba vam malo odmora od svih, vaši prijatelji su tu samo kada je njima nešto potrebno, a kada vama treba pomoć svi se izgube i zaborave na vas.

Škorpija – horoskop za 21.april

Ne obraćajte pažnju na ljude koje žele da vam vide leđa. Posvetite vreme samo onim ljudima koji vam pomažu da napredujete na poslu.

Inspirativni ste u ljubavi i smatrate da ste trenutno na vrhuncu svojih emocija. Trudite se da dobro raspoloženje prenesete i na druge.

Strelac – horoskop za 21.april

Vreme je sagledati uspehe i neuspehe i da se upitate šta želite dalje od svoje poslovne karijere.

Voljena osoba je neraspoložena ali ne možete da shvatite zašto. Trudite se da budete dobri prema svima oko vas i da budete emotivno dostupni u svakom trenutku.

Jarac – horoskop za 21.april

Ponekad je teško naći pravi smisao i razlog zbog čega toliko vremena provodite na poslu. Ni sami ne znate da li je to lično zadovoljstvo ili finansijska dobit, a ne privlači vas dovoljno ni jedno ni drugo.

Neke male stvari vas mogu oraspoložiti u kratkom roku. Samo jedna kratka poruka od drage osoba vam je važnija od desetine udvaranja koji vam ne prijaju ni najmanje.

Vodolija – horoskop za 21.april

Neki poslovni partneri nisu baš zadovoljni vašim učešćem u projektu ali kako se projekat bliži kraju vi vidite da to nije to što ste zamišljali. Niko nije poslušao vaše preporuke i savete.

Zdravlje vam je vrlo dobro sa tendencijom kretanja na bolje. Neke izmene su potrebne ako želite da se osećate odmornije.

Ribe – horoskop za 21.april

Odmorni ste i spremni na nove zadatke. Shvatili ste neke svoje greške iz prethodnog perioda i trudićete se da ih više ne ponavljate.

Moguć je susret sa starim prijateljima koji će vam značiti i koji će vam dati priliku da se setite nekih dobrih starih vremena.

Sponzorisano:

loading...
Loading...