Dnevni horoskop za 21.jul 2021

Dnevni horoskop za 21.jul ove godine.

Ovan – horoskop za 21.jul

Nikada niste imali utisak da vas iskorišćavaju na poslu, ali sve vam se više čini da ste vi samo marioneta u rukama nadređenih.

Voljena osoba baš preteruje u nerealnim zahtevima i nemate više živaca da izlazite sa tim na kraj gotovo svakodnevno.

Bik – horoskop za 21.jul

Ne slušajte svoj razum ako vam srce kaže da odluka koju treba da donesete nije presudna za vaš razvoj karijere.

Uradite ono što je potrebno da bi se ponovo osećali srećno, slobodno i bez okova. Niko umesto vas tu odluku ne može da donese.

Blizanci – horoskop za 21.jul

Zbog ljubavnih problema ne možete da se fokusirate na posao. Nikada ne spajate lepo i korisno ni privatno i poslovno, ali ovog puta je ovaj osećaj jači od vas.

Svi prijatelji primećuju da niste kao ranije, ali još uvek nikome ne otkrivate razloge za to.

Rak – horoskop za 21.jul

Nema sentimentalnosti na poslu. Kada je potrebno doneti teške odluke, vi ste prvi, kompanija vam je uvek na prvom mestu i tu nema mesta emocijama.

Moguć bol u preponama u popodnevnim satima.

Lav – horoskop za 21.jul

Odlična vam je saradnja sa trenutnim poslodavcima, za sada ne planirate da unosite neke veće promene kada je reč o karijeri. Tek kada primetite da nešto ne štima, razmislićete o alternativi za posao, do tada ne razmišljate o tome ni najmanje.

Primećujete da su neki vaši ranije dobri prijatelji postali sebični i da sve manje dele informacije o svom privatnom životu. Iako u prvi mah ne razumete to njihovo ponašanje, svesni ste da svako ima pravo da se ponaša kako hoće.

Devica – horoskop za 21.jul

Ne volite kada vas neko zove van radnog vremena i pita vas nešto vezano za posao. Ne znate kako kulturno da kažete da ste kod kuće i da odmarate.

Popodnevni sati su vam rezervisani za čitanje neke dobre knjige a večernji sati za posetu pozorištu, to niko ne može da vam pokvari čak i da hoće.

Vaga – horoskop za 21.jul

Nemate sreće sa izborom karijere ali morate biti svesni da su skoro svi ljudi u tim problemima. Teško je naći dobar posao gde ćete raditi ono što volite, a da pritom zarađujete odlično.

Kada se pogrešno zaljubite uvek kažete sebi da je poslednji put, ali uvek vam se sledeći put desi skoro identična greška.

Škorpija – horoskop za 21.jul

Problemi vas čekaju na svakom koraku danas. Uspećete svaki od njih da prebrodite na lakši ili teži način. Shvatili ste da su problemi sastavni deo života i morate sa njima da se hvatate u koštac.

Ni sami ne znate ko je kriv za ovo neslaganje između voljene osobe i vas, mada u dubini duše znate da ste još ranije osetili da niste vi jedno za drugo.

Strelac – horoskop za 21.jul

Pojačajte malo tempo kada je reč o učenju i usavršavanju na poslu. Ne znate sve i to se vidi, morate uvek  da budete u skladu sa najnovijim zakonskim regulativama.

Manje se nervirajte inače će imunitet maksimalno da vam opadne. Već ste ranije imali problema sa time i obećali ste sebi da nećete dozvoliti da vam se slična situacija ponovo desi.

Jarac – horoskop za 21.jul

Raspoloženi ste za nove projekte i uvek ste otvoreni za nove saradnje. Sukobljavate se sa onima koji vas napadaju bez razloga.

Ne služite se trikovima ni u ljubavi ni u prijateljstvu,

Vodolija – horoskop za 21.jul

U poslednje vreme ste primetili da nikome ništa ne možete da prećutite, čak i ako se radi o dosta starijem kolegi kojeg izuzetno poštujete i cenite njegov rad.

Nemojte dozvoliti da vam jedan neprijatan pogled upropasti dan. Nikada ne znate zbog čega je to vaša simpatija uradila, možda ima neke privatne probleme.

Ribe – horoskop za 21.jul

Kontradiktorni ste mnogim osobama i zbog toga ne možete da ostavite utisak osobe od poverenja. Dolazite u situaciju da morate da dokazujete svoje znanje.

Prepucavanje sa prijateljima nije vaš stil razgovora, ali ponekad jednostavno morate koristiti taj ton ako hoćete da dokažete svoje tvrdnje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...