Dnevni horoskop za 22.april 2020

Dnevni horoskop za 22.april ove godine je stigao, pogledajte u tekstu.

Ovan – horoskop za 22.april

Obratite pažnju na neke suptilne predloge koje dobijate od strane konkurencije. Odlučite za koju stranu ćete zaigrati, ne možete da sedite na dve stolice u isto vreme.

Isplanirajte sebi dnevne aktivnosti onako kako vama odgovara, a ne onako kako vam drugi govore.

Bik – horoskop za 22.april

Simbolična finansijska nagrada je za vas nedovoljna da pokažete ono što najbolje znate. Ako neko želi da vas angažuje, to mora da bude isplativo za vas.

Međuodnosi među vama i prijateljima nisu na zavidnom nivou, ali ste i vi donekle krivi za celu tu situaciju.

Blizanci – horoskop za 22.april

Prirodno je da se osećate ugroženo ako u vašu kompaniju dođu mlade snage, ali ne smete da se ponašate prema njima previše arogantno i oholo.

Kada gledate sebe u današnjem trenutku, niste baš zadovoljni onime što vidite. Ipak, u svakom smislu i u svakom trenutku radite na sebi i na svojim osobinama.

Rak – horoskop za 22.april

Ne želite da trošite novac na neka kratkoročna zadovoljstva, štedite za neke velike stvari koje će vam popraviti stabilnost u svakom mogućem smislu.

Metabolizam vam je usporen i zbog toga morate strogo da vodite računa o tome šta jedete, koliko jedete i u koje vreme jedete.

Lav – horoskop za 22.april

Previše aktivnosti koje danas imate vas demotivišu pošto već u startu smatrate da nećete uspeti sve da završite na vreme. Ipak, uz pravilnu organizaciju, sve je moguće, naročito ako se malo potrudite.

Ne razmišljate o posledicama, idete glavom o zid i posle se zbog toga kajete. Tako vam je celog života i kasno je da sada nešto menjate.

Devica – horoskop za 22.april

Današnji dan će vam proteći skoro pa uzaludno, vaš usporeni tempo nikako ne dovodi do rezultata. Ne brinite, to je samo trenutno, sutra će već biti bolje.

Energija će vam u ljubavnom vezi opadati sve više i više, napravite kompromis sa partnerom i držite se tog dogovora.

Vaga – horoskop za 22.april

Projekat je pri kraju ali to ne znači da možete da se opustite. Tek vas čekaju najteže odluke  koje mogu skupo da vas koštaju, zato budite obazrivi i brojite dane dok sve ne bude gotovo.

Stvari u ljubavnom životu ne funkcionišu onako kako ste zamislili, jednostavno ne nalazite zajednički jezik sa osobama suprotnog pola i to je vaš glavni problem.

Škorpija – horoskop za 22.april

Niste sigurni koliko ste sposobni da se suočite sa poslovnim partnerima koji smatraju da nemate dovoljno kompetentnosti da preuzmete projekat na sebe. Plašite se da su možda u pravu.

Budite dobri prema drugima i drugi će biti dobri prema vama, ovaj život nije bajka čiji ste vi autor.

Strelac – horoskop za 22.april

Smatrate da ste zaslužili povišicu ali to trenutno nije predmet polemike na poslu. Vaša kompanija ima neke veće probleme koje prvenstveno mora da reši.

Članovi vaše najuže porodice žele da popričaju sa vama o nekim ozbiljnim stvarima, možda je danas pravo vreme za to.

Jarac – horoskop za 22.april

Finansijska stabilnost vam nije jača strana, ne umete dobro da kontrolišete vaše prihode i rashode i to vam stvara problem. Napravite neke odluke koje će to promeniti.

Sa emotivne strane delujete iscrpljeno, možda vam je potrebna neka promena koju ni vi sami još uvek ne možete da procenite.

Vodolija – horoskop za 22.april

Ponekad vam je dosadno da radite iste stvari svakoga dana, ali tako velika većina ljudi živi i vi jednostavno morate da se naviknete na taj način života.

Pored vaših prijatelja, ne treba vam neprijatelj. Neke odluke vaših najbližih ne možete da razumete koliko god se trudili. Jednostavno neke osobe ne možete da promenite.

Ribe – horoskop za 22.april

Analizirajte dobro svaku poslovnu ponudu koju dobijete, možda je samo jedna od njih ono što vama treba i što već dugo čekate.

Samopouzdanje vam ne manjka, ali previše samopouzdanja može da deluje kod osoba suprotnog pola kontraproduktivno i da izazove negativni efekat, a to svakako ne želite.

Sponzorisano:

loading...
Loading...