Dnevni horoskop za 22.mart 2021

Stigao je i dnevni horoskop za 22.mart koji možete videti u ovom tekstu.

Ovan – horoskop za 22.mart

Jedna osoba koja vam je draga uporno ignoriše vaše pozive ali vi ne možete da odustanete od udvaranja, srce vam govori da su emocije uzajamne.

Imate alergijskih problema naročito sada sa početkom proleća, obratite se lekaru za savet.

Bik – horoskop za 22.mart

Poslovni sastanak će proteći u napetoj atmosferi ali vas to uopšte ne dotiče zato što uskoro odlazite sa trenutnog radnog mesta i neko drugi će se baviti tim problemima.

Emotivno ste nesigurni i treba da vam potvrda od nekog da ste prijatna i ljubazna osoba, samo ni od koga ne dobijate tu potvrdu i to vas tišti.

Blizanci – horoskop za 22.mart

Morate da odaberete onaj projekat koji vas ispunjava ali koji sa druge strane donosi i finansijski dobitak. Nemate puno koristi od poslova koji ne donose zaradu na duži rok.

Duhovno ste ispunjeni i imate još dosta mogućnosti za napredak na ličnom i personalnom nivou.

Rak – horoskop za 22.mart

Nekoliko slobodnih dana će vam dobro doći, uzmite ako vam je potrebno i više, samo se dobro odmorite, posla vam je preko glave i dođe vam da date otkaz pošto više ne možete da trpite negativnu atmosferu na radnom mestu.

Obradujte partnera kako samo vi umete, nemojte opet da kritikujete vašu ljubavnu vezu pošto u poslednje vreme samo to znate da radite. Imate mnogo mogućnosti za napredak ali je potrebno da se oboje potrudite da vaša veza ide uzlaznom putanjom.

Lav – horoskop za 22.mart

U situacijama kada niste sigurni kako da nastavite dalje sa realizacijom projekta, slobodno potražite savet od vaših iskusnijih kolega, a tu su i vaši nadređeni koji misle da na njih uvek možete da se oslonite.

Ako nešto u ljubavi ne možete da ispunite, nemojte da dajete prazna obećanja. Bolje je da budete iskreni i da priznate voljenoj osobi na čemu ste.

Devica – horoskop za 22.mart

Poslovna sreća je sastavni deo svačije karijere i ako je ne posedujete nikada nećete biti u prilici da napredujete na poslu pa makar se trudili van svojih mogućnosti.

Osećate se odlično, možda i bolje nego ikada ranije. Održavajte svoju kondiciju na različite načine.

Vaga – horoskop za 22.mart

Intuicija vas nikad nije izdala, ali jednu osobu sa posla stvarno ne umete da procenite iako to pokušavate već izvesno vreme. Možda ćete uskoro uspeti to da uradite.

Dobijate poziv za zajednički izlazak sa starim prijateljima koji se neće baš slavno završiti, dobro razmislite da li ćete pristati na to.

Škorpija – horoskop za 22.mart

Imate povoda da budete raspoloženi ali ne dozvoljavate sebi da se opustite sve dok ne vidite konkretne rezultate.

Kada vam neko priđe, vi poželite da nestanete sa lica zemlje, nemate dovoljno samopouzdanja i na tome morate da poradite što je pre moguće.

Strelac – horoskop za 22.mart

Pri susretu sa poslovnim partnerima imaćete priliku da naučite neke nove stvari i da usavršite svoja znanja i svoje metode poslovanja.

Poboljšate svoje raspoloženje kako znate i umete, ali se potrudite da to raspoloženje ostane na visokom nivou što duže.

Jarac – horoskop za 22.mart

Nemojte da dramite i da glumite ludilo samo zato ako ste shvatili da niste u pravu. Imate pravo na grešku, ali budite čovek i priznajte svoje greške kada ih napravite.

Boravite što više na otvorenom prostoru ili u prirodi ako imate mogućnosti za to.

Vodolija – horoskop za 22.mart

Posao polako uzima previše maha od vašeg slobodnog vremena, i nemate više vremena da radite one stvari koje volite.

Nema više varnica između partnera i vas ali to je i očekivano posle toliko vremena. Morate da nađete nove načine da vam život bude uzbudljiv i neobičan.

Ribe – horoskop za 22.mart

Događaji koji će u skorije vreme dogoditi na radnom mestu ne idu vama u prilog, i zbog toga polako razmišljate o promeni karijere i radnog mesta uopšte.

Ne umete na pravi način da usmerite vaše emocije i zbog toga iz dana u dan upadate u brojne nevolje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...