Dnevni horoskop za 23.april 2020

Stigao je dnevni horoskop za 23.april ove godine.

Ovan – horoskop za 23.april

Neko na radnom mestu zabušava, ali vi vrlo dobro znate da to niste vi. Pomognite šefovima i otkrijte koja je to slaba karika koja dovodi do manjka produktivnosti.

Pritisak od strane bliskih članova porodice je sve veći, ali vi smatrate da ste to zaslužili i zbog toga ćutite i trpite.

Bik – horoskop za 23.april

Nemojte da budete iznenađeni ako danas dođe do napete atmosfere na poslu. Neke promene su neizbežne i zbog toga su mnoge vaše kolege pomalo nervozne.

Najbolje je da budete ono što jeste. Tek tada ćete videti ko vas prihvata a ko ne. Nemojte da se pretvarate da volite stvari koje ne volite.

Blizanci – horoskop za 23.april

Niko ne voli obaveze, ali se čini da vi uživate u njima. Sve je na vašim leđima i osećate se beskorisno ako tokom dana ne uradite što je moguće više radnih zadataka.

Na privatnom planu vam je slična situacija kao na poslovnom. Preuzimate sve obaveze na sebe, ali morate da shvatite da i vi imate dušu i pravo na odmor.

Rak – horoskop za 23.april

Odnos sa partnerima je iz dana u dan sve bolji, upoznajete se privatno i sve više vam se sviđaju kao osobe. Nemojte da se ustručavate da nađete i nove prijatelje.

Volite da provodite vreme sa društvom ali ste primetili da su malo drugačiji u poslednje vreme. Možda vam je potrebno neko vreme da budete sami sa sobom.

Lav – horoskop za 23.april

Neraspoloženi ste zato što ne znate u kom pravcu ide vaša karijera. Mnogo ste vremena potrošili da stručno usavršavanje a tek sada vidite da je to sve bilo uzalud.

Boli vas to što voljena osoba ne obraća dovoljno pažnje na vas.

Devica – horoskop za 23.april

Trudite se da uskladite poslovne obaveze sa nekim sitnim privatnim zadovoljstvima i za sada vam dobro ide. Ipak, ne možete ponekad da uskladite sve svoje radne zadatke i da ih završite tokom jednog dana. Neke obaveze jednostavno prebacite za sledeći dan.

Mogući bolovi u kolenima.

Vaga – horoskop za 23.april

Obilazite radne jedinice i vidite da su ljudi nezadovoljni i da im je potrebna promena. Pokušavate da im pomognete koliko god to možete.

Osećate unutrašnji nemir i emotivnu neispunjenost kada je reč o ljubavi. Patite ali to krijete od drugih.

Škorpija – horoskop za 23.april

Poslovna karijera vas nikada nije zanimala i svi se čude kako možete da izdržite ceo dan kod kuće ne radeći ništa.

Brinete stalno i stalno ste pod stresom. Jedan član vaše porodice nije baš najbolje i vi sa time ne možete da se pomirite.

Strelac – horoskop za 23.april

Život vam često krene u suprotnom smeru od onoga koji ste vi zamišljali. Bilo bi vam čudno da sve bude onako kako vi želite.

Ne volite odgovornost i često bežite od nje, ali time samo sebi stvarate dodatni stres i dodatnu tenziju.

Jarac – horoskop za 23.april

Izbegavajte sukobljavanje sa kolegama i rasprave koje vode u nedogled. Na taj način ne možete da se fokusirate na svoje radne zadatke i osećate se sputano zbog toga.

Danas se osećate avanturistički i želite da probate stvari koje do sada niste radili. Pitanje je samo da li ćete naći priliku za to.

Vodolija – horoskop za 23.april

Osećate se previše emotivno i to ne utiče povoljno na vaše psihološko stanje. Morate da budete jači i da ne obraćate pažnju na sitne tračeve koji vas prate.

Sukobljavate se sa partnerom oko nebitnih stvari za koje znate da nećete moći da ih promenite. Samo trošite svoje vreme i svoje emocije uzaludno.

Ribe – horoskop za 23.april

Obazrivi ste kao i uvek ali kolege opet nalaze neke skrivene načine da vas ocrne kod nadređenih. Ne dozvolite to i branite svoju čast, ako ste previše dobri svi će da vas koriste.

Podaci koji dobijate u jednoj osobi nisu sasvim tačni, nemojte da verujete tračevima koje ne možete da proverite iz prve ruke.

Sponzorisano:

loading...
Loading...