Dnevni horoskop za 23.jul 2021

Dnevni horoskop za 23.jul.

Ovan – horoskop za 23.jul

Današnjih dan je pun malih briga i velikih mogućnosti. Na vama je da sa njima, zajedno sa vašim kolegama, izborite i izađete kao pobednik.

Tromi ste i malaksali, možda ste pod uticajem nečije negativne energije ili neko pokušava da tako izgleda.

Bik – horoskop za 23.jul

Trudite se da svoje obaveze na radnom mestu svedete na minimum, znate i sami da se trud u današnje vreme ne isplati kao ranije.

U poslednje vreme sve više razmišljate o tome šta želite da promenite u svom životu, ali ne znate odakle da počnete, teško je promeniti bilo šta bez pomoći drugoga.

Blizanci – horoskop za 23.jul

Odložite poslovni sastanak ako niste dovoljno spremni na prezentaciju i ako nemate dovoljno detalja za koje znate da će interesovati potencijalne poslovne partnere.

Komplikovan ljubavni život je već dugo sastavni deo vaše svakodnevnice, rođeni ste pod takvom zvezdom i tu se više ništa ne može.

Rak – horoskop za 23.jul

Strastveni ste i kreativni ali nemate gde da ispoljite i prikažete sve vaše ideje koje vam se vrzmaju po glavi. Zbog toga se osećate kao da ste zarobljeni.

Vaša okolina ne gleda sa oduševljenjem na vašu novu vezu, ali to vas trenutno ni najmanje ne zanima.

Lav – horoskop za 23.jul

Iako sve volite da stavite na papir i da svaki element koji utiče na posao na ovaj ili onaj način analizirate pre nego što projekat krene, neki faktori se jednostavno ne mogu proceniti.

Nije vam lako da ostvari kontakt sa voljenom osobom na emotivan način ako okolina ne prihvata tu vezu i ako ceo vaš odnos posmatra sa gnušanjem.

Devica – horoskop za 23.jul

Tokom dana ćete primiti vest o poslovnim dešavanjima koja vam se neće dopasti, zato uradite sve da to sprečite.

Našli ste se u trouglu iz kojeg nije lako izaći a da neko ne bude povređen. Obećali ste sebi da nikada nećete biti deo takve ljubavne priče, ali život se ne može predvideti.

Vaga – horoskop za 23.jul

Ulazite u period kada nije lako održavati radne zadatke na najvišem nivou, teško vam pada da se stalno borite sa kolegama za bolju poziciju na radnom mestu.

Vaša porodica računa na vas u trenucima kada je teško, a vama je teško da prihvatite toliko obaveza i odgovornosti na svoja pleća.

Škorpija – horoskop za 23.jul

Ako drugima dajete priliku da vas iskoriste, oni će to učiniti. Ako se pravite da ne postoje, u rekordnom roku će te osobe nestati iz vašeg života.

Želite da sa voljenom osobom otputujete na kraći put, ali ona nije baš raspoložena za to.

Strelac – horoskop za 23.jul

Nemate sve informacije kako bi mogli da donesete pravu odluku. Zbog toga ste pod stresom, imate osećaj da će ceo projekat propasti zbog vas.

Bilo kakav kontakt sa osobom koja vam se sviđa već duže vreme je teško ostvariti. Uvek se mimoiđete iako se trudite da budete na pravom mestu u pravo vreme.

Jarac – horoskop za 23.jul

Tranzicija u vašoj firmi je period kada svi treba da se prilagode novim uslovima poslovanja, ali to ne ide za rukom baš svima.

Nemate osećaj da vas voljena osoba koristi zbog nečega, ali vam prijatelji i članovi porodice uporno pričaju o tome. Voleli bi kada bi vas pustili da živite svoj život na miran i staložen način.

Vodolija – horoskop za 23.jul

Ako ste zadovoljni na radnom mestu, nema potrebe da razmišljate o promeni posla. Nemojte da obraćate pažnju na ono što vam kolege stalno pričaju.

Idealan je dan za provod van kuće. Vi sami odaberite gde ćete otići i u čijem društvu. Posle toga imate zadatak samo da uživate.

Ribe – horoskop za 23.jul

Izdržljivi ste više nego što drugi misle. Možete da se branite sami i ne treba vam ničija pomoć da neprijatelje oterate od sebe.

Osećate da se vašoj ljubavnoj vezi bliži kraj. Plašite se kako će vaši najbliži reagovati na tu ozbiljnu vest koja vam može promeniti život.

Sponzorisano:

loading...
Loading...