Dnevni horoskop za 23.jun 2021

Dnevni horoskop za 23.jun ove godine.

Ovan – horoskop za 23.jun

Činjenica je da ne radite dovoljno dobro svoj posao a posle vam teško pada kada dobijate kritike. Smisleno pristupite novom radnom zadatku ako želite da vam bude bolje.

Nalazite se na prekretnici u ljubavi. Neke stvari morate da rešite ako želite da imate mirnu savest i opuštajuću budućnost.

Bik – horoskop za 23.jun

Imate nekoliko prilika pred sobom ali ne znate koliko će te šanse da budu aktuelne. Ne možete da se odlučite koju priliku prvo da realizujete.

Nekim vašim poznanicima smeta vaš način života. Vi ne živite u laži, radite ono što vam se radi, a ako se nekom to ne sviđa može slobodno da se udalji od vas.

Blizanci – horoskop za 23.jun

Na pomolu su nove radne obaveze koje vam ne padaju lako, ali znate da morate da ih izvršite zbog nekih prethodnih obećanja koje ste dali.

Jedno vam je jasno a to je da stvari moraju da se menjaju. Ne možete ih sami promeniti ali možete definitivno napraviti prvi korak.

Rak – horoskop za 23.jun

Niste sigurni da li ste spremni na to, ali vam je velika želja da promenite radno mesto. Pre konačne odluke morate dobro da analizirate sve faktore koji će uticati na vaš dalji poslovni razvoj.

Suočavate se sa nekim demonima iz prošlosti. Biće vam teže nego što ste prvobitno mislili. Nikad nije lako boriti se sam protiv svih.

Lav – horoskop za 23.jun

Postižete uspeh, ali niste računali da ćete da dobijete toliko pažnje. To vam pomalo smeta zato što ste skromni i nesebični, ali i to će proći uskoro, budite strpljivi.

Očekujete poziv od ranog jutra ali ga nikako ne dobijate. Samo jedna poruka bi vam popravila raspoloženje, ali telefon nikako da zapišti.

Devica – horoskop za 23.jun

Ako sve protekne po planu uskoro vas čeka odmor. Zaslužili ste ga, dobro se odmorite i napunite baterije za nove poslovne obaveze koje vas čekaju.

Ne umete da iskažete svoje emocije na pravi način i zbog toga se često nađete u konfuznim situacijama.

Vaga – horoskop za 23.jun

Osećate se kao da vam svi stoje nad glavom i da prate svaki vaš korak u svakom trenutku. Kontakt sa najbližim saradnicima treba da pojačate kako znate i umete.

Osećate se uznemireno zato što voljena osoba nešto skriva a ne možete da saznate šta. Možda je pravo vreme da uključite svoje instikte.

Škorpija – horoskop za 23.jun

Ne snalazite se današnjim tehnologijama koliko god se trudili i drugi vam se smeju zbog toga. Uvek nađete razlog da ispadne kako vi nikad niste krivi zbog svojih grešaka.

U glavi vam je konfuzija, dolazite u situaciju da više ne znate šta osećate i prema kome osećate. Oslanjate se na najbliže prijatelje kada vam je teško.

Strelac – horoskop za 23.jun

Razmišljate o novim investicijama ali vam treba pouzdan poslovni partner. Morate prvo da nađete osobu od poverenja.

Ne znate kako da udovoljite voljenoj osobi, stalno ima neke nove zahteve i prohteve koje ne možete da ispunite, koliko god se trudili.

Jarac – horoskop za 23.jun

Imate mogućnost da birate između finansijske dobiti ili više slobodnog vremena a manje posla. Odluka neće biti laka, zato dobro razmislite kojim ćete putem dalje.

Razmišljate polako ali sigurno o odmoru sa voljenom osobom. Volite da putujete zajedno, lepo se slažete i uvek upoznate neka nova mesta.

Vodolija – horoskop za 23.jun

Od nekoliko ponuđenih poslovnih planova vi birate one najteže. Nije rešenje u tome da uvek tražite izazov, ponekad je lakše da idete linijom manjeg otpora.

Na ljubavnom planu se osećate izgubljeno i pomalo izmoreno. Niste ni sami svesni šta želite a šta ne.

Ribe – horoskop za 23.jun

Nije vam jasno u čemu grešite zato što rezultate ne ostvarujete onoliko koliko bi voleli. Kada vidite uspeh kod drugih, osećate ljubomoru.

Menjate svoje ponašanje prema jednoj osobi samo iz inata. Iako emocije i dalje postoje, osećate se povređeno i uvređeno zbog ophođenja te osobe prema vama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...