Dnevni horoskop za 23.maj 2021

Dnevni horoskop za 23.maj možete čitati ovde.

Ovan – horoskop za 23.maj

Neko vas sputava i ne dozvoljava vam da napredujete. Niste sigurni kako da se izborite sa tim a da ne izgubite kontrolu nad svojim emocijama.

Niste moderni i ne pratite trendove, ali to nije razlog da ne probate nešto novo sa prijateljima i bliskim poznanicima.

Bik – horoskop za 23.maj

Čekaju vas važne odluke koje se tiču vašeg radnog mesta. Znali ste da ćete pre ili kasnije morati da donesete te odluke, ali niste znali da će to biti tako brzo.

Prijatelji vas često zovu da učestvujete u zajedničkim aktivnostima, ali vas to ne privlači više u tolikoj meri kao ranije.

Blizanci – horoskop za 23.maj

Ne morate da pomognete svakom kolegi, nije to vaša dužnost niti vaša radna obaveza. Samo zato što ste dobra osoba ne znači da svi mogu da vas iskorišćavaju.

Imate tajnog obožavatelja koji možda više nije tako tajnovit. Pokušava da vam priđe na sve načine, ali isto tako shvata da vi ne želite da se zbližavate.

Rak – horoskop za 23.maj

Zaobiđite neka pravila koja se ne moraju uvek poštovati, radite ono što vam razum nalaže, samo pazite da ne prekršite neko važno pravilo koje je bitno za vašu kompaniju.

Danas u popodnevnim časovima je idealno vreme za relaksaciju sa prijateljima.

Lav – horoskop za 23.maj

Samo od vas zavisi da li ćete prihvatiti nove radne zadatke ili smatrate da niste prava osoba za to. Niko vas na to ne može naterati.

Imate dosta ideja kako da privučete suprotni pol, samo nemate dovoljno vremena da se posvetite svakoj ideji ponaosob.

Devica – horoskop za 23.maj

Radite i postižete dobre rezultate ali ne hvalite se time. Možda je to baš vaša mana, što ste previše skromni u vreme kada je potrebno pokazati zube.

Pokažite voljenoj osobi koliko vam nedostaje i koliko vam je teško bez nje, nemojte da skrivate vaše emocije samo zato što vam drugi tako kažu.

Vaga – horoskop za 23.maj

Iako niste stopostotno zadovoljni vašim trenutnim angažovanjem i radnim zadacima, plašite se da nešto menjate zato što imate strah od toga da vam ne bude još gore.

Niste sigurni u svoja osećanja prema partneru i to vas dovodi u iskušenje. Pitate se kako bi vam bilo da ste krenuli nekim drugačijim putem.

Škorpija – horoskop za 23.maj

Kada je reč o napredovanju na poslu, nikada niste sigurni da li ste se dovoljno trudili i da li ste vi prava osoba koja treba da bude unapređena. Zbog toga ste stalno pod pritiskom.

Prihvatate izazove i volite avanture, ali današnji dan je idealan za odmor i za izlazak sa društvom na neko mirnije mesto.

Strelac – horoskop za 23.maj

Prihvatite odgovornost i priznajte nadređenima ako ste pogrešili. Ako želite da budete zrela osoba, morate da shvatite da je ljudski grešiti.

Imate šansu da vašu ljubavnu vezu unapredite na neki viši nivo. Samo od vas zavisi da li to želite ili vam je prijatno ovako kako vam je trenutno.

Jarac – horoskop za 23.maj

Ništa na vašem radnom mestu ne funkcioniše onako kako ste vi zamišljali. Imali ste prilike da dosta toga unapredite, ali niste imali dovoljno volje.

Idete tamo kuda vas srce vodi, razum nikada niste slušali mada je možda trebalo. Ne znate kako će se dalje vaš ljubavni život razvijati.

Vodolija – horoskop za 23.maj

Bićete prozvani danas na poslu da niste ispunili očekivanja, ali i sami znate da se niste dovoljno trudili da uradite i ispunite svoje radne obaveze.

Vaša ljubavna veza srlja u propast, a vama kao da nije stalo više do toga šta drugi misle. Ne umete da funkcionišete zajedno i to je najočiglednija činjenica.

Ribe – horoskop za 23.maj

Nemojte da se stidite da pokažete drugima kakvi ste zapravo. Mnogi misle da ste hladni i bez emocija, ali vi ne želite da imate takav imidž među zaposlenima.

Osećate se rastrzani između vaših ličnih maštanja i onoga što voljena osoba želi i voli. Ne znate kako da udovoljite obema stranama.

Sponzorisano:

loading...
Loading...