Dnevni horoskop za 23.mart 2021

Dnevni horoskop za 23.mart je tu.

Ovan – horoskop za 23.mart

Imate dovoljno iskustva da shvatite da vaša karijera ne ide uzlaznom putanjom već neko vreme i jednostavno ste u ćorsokaku, ne znate kako dalje da nastavite da gradite svoj poslovni put.

Nikada nećete preboleti to što vas je jedna osoba odbila, a uložite ste sve svoje emocije u vaš prijateljski odnos. Osećate se prazno i depresivno.

Bik – horoskop za 23.mart

Još jedan dosadan dan na poslu koji ne donosi ništa novo, možda ćete uneti malo zanimljivosti ukoliko se potrudite da radite na nekim novim idejama i planovima.

Kada je reč o odnosu sa prijateljima, trenutno je nepostojeći, dosta vam je lažnih prijatelja koji samo žele da iskoriste vaše poznanstvo.

Blizanci – horoskop za 23.mart

Skoro svakoga dana kasnite na posao, ne možete više da nađete balans između poslovnih i privatnih obaveza i zbog toga ste sve više napeti i nervozni.

Voljena osoba već odavno nije voljena, i vi to dobro znate, ali je van svake pameti da pokušate da uključite neku novu osobu u vaš ljubavni život.

Rak – horoskop za 23.mart

Posvetite se partneru na najbolji mogući način, nemate dovoljno hobija u slobodno vreme i možda je sad idealna prilika da poradite na tu temu.

Niste imali hrabrosti da stupite u prijateljski odnos sa osobom koja vam se sviđa. Znate da život nije bajka već jedna surova igra u kojoj nema pobednika.

Lav – horoskop za 23.mart

Svaki svoj poslovni korak morate da analizirate detaljno i potpuno ako hoćete da izbegnete greške. Imate dosta negativnih iskustava sa greškama u prošlosti.

Rivalitet u ljubavi vam svakako ne ide na ruku, nemate toliko prednosti u odnosu na rivala da možete da izađete kao pobednik.

Devica – horoskop za 23.mart

Testirajte svoje mogućnosti i saznajte da li ste spremni za uvođenje nekih novih pravila na poslu.

Zubobolja u večernjim satima vam neće dati mira.

Vaga – horoskop za 23.mart

Rizikujete dosta a znate da svaka rizična situacija može skupo da vas košta. Imate ideju kako da spasite vašu kompaniju od dodatnih troškova.

Mogući bolovi u kolenima koji će se proširiti na donji deo stopala. Šetajte više ako želite da rešite vaše zdravstvene probleme.

Škorpija – horoskop za 23.mart

Iz dana u dan se trudite da napredujete, ali ponekad je potrebno i nešto više, a trenutno ne znate šta je to.

Ponovni problemi sa glavoboljom vam pokazuju da morate da se javite lekaru radi rešavanja brojnih zdravstvenih problema.

Strelac – horoskop za 23.mart

Očekujete od drugih dosta, ali vi ne pružate ništa. Nije fer da budete toliko sebični, morate malo da mislite i na tuđa osećanja.

Želite promenu, želite da unesete nešto u vašu svakodnevnu rutinu, ali se istovremeno i plašite da će ta promena negativno da utiče na vas i na vaša osećanja.

Jarac – horoskop za 23.mart

Svaka vaša intuicija vas nikada nije razočarala, uvek ste slušali ono što vam razum kaže, ali problem nastaje kada razum ne sluša srce, a srce ide nekim svojim tokom.

Idealan je dan da sa voljenom osobom poradite malo na komunikaciji, imate dosta toga zajedničkog i vaš odnos može da se unapređuje iz dana u dan.

Vodolija – horoskop za 23.mart

Ni sami više ne znate šta želite od ljubavi. Imali ste jedan fin odnos sa osobom suprotnog pola ali niste bili zadovoljni kako ta situacija napreduje. Sada kada ste stavili tačku na to, želite da se vratite na staro.

Prijatelji su vam samo smetnja i gubljenje vremena, ne možete više da trošite dragoceno vreme slušajući iste priče iz dana u dan, od osoba koji ne znaju šta će sa sobom.

Ribe – horoskop za 23.mart

Osećate se ispunjeno i sveže, vaša poslovna karijera iz dana u dan sve više napreduje i nikada niste bili zadovoljniji svojom pozicijom u kompaniji u kojoj radite.

Imali ste oduvek sreće u ljubavi, i to ste znali da iskoristite na najbolji mogući način. Ljubav i posao idu zajedno ruku pod ruku, i osećate se kao da ste na vrhu sveta.

Sponzorisano:

loading...
Loading...