Dnevni horoskop za 24.april 2020

Dnevni horoskop za 24.april ove godine možete čitati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 24.april

Morate dodatno da se fokusirate na neke radne zadatke koji su vam vaše lige, još uvek nemate dovoljno iskustva da se sami sa njima izborite.

Kada je reč o raspravi sa voljenom osobom, imate jake argumente koji će dokazati da ste u pravu kada se radi o vašim tvrdnjama.

Bik – horoskop za 24.april

Saradnici traže vaše učešće u nekim projektima koji se ne poklapaju sa vašim ličnim uverenjima, razgovarajte o svome onome što želite da raspravite sa njima.

Osećate se pomalo razočarano ali znate vrlo dobro da je život takav i da vas često neprijatno iznenadi, navikli ste na to i ranije.

Blizanci – horoskop za 24.april

Ne znate kako da napomenete nekim kolegama da se previše slobodno ponašaju u vašem prisustvu. Ne volite da spajate poslovne obaveze i prijateljske razgovore.

Provokativni razgovori nisu vaš stil, ali mnoge osobe koje pokušavaju da vam se udvaraju to ne razumeju. Prekinite kontakt sa njima ako se osećate neprijatno pored njih.

Rak – horoskop za 24.april

Pre bilo kakve odluke morate da razgovarate sa nadređenima i da proverite šta oni misle o celokupnom toku projekta. Možda je potrebno izmeniti neke delove ugovora koji će vam ići u korist.

Ako budete strpljivi i mudri, moći ćete da imate sve ono što poželite. Samo je akcenat stavljen na strpljivost, ne smete da žurite.

Lav – horoskop za 24.april

Ako pratite svoju intuiciju razum, ako logično razmišljate o celokupnom planu, ali i ako povremeno poslušate svoje srce, uspećete u onome što ste naumili, pre ili kasnije.

Nema potrebe da budete zabrinuti zbog ljubavi i trenutnim dešavanjima na ljubavnom polju, to je samo trenutno i kriza će brzo proći.

Devica – horoskop za 24.april

Podstičete poslovne partnere da daju ono najbolje i da rade stvari koje su u obostranom interesu. Na taj način i vi dajete svoj maksimum i dovodite do veće produktivnosti.

Ne očekujte da budete sebični i da mislite samo na sebe, a da drugi to trpe i rade sve ono što vi želite da rade. Ako ovako nastavite, ostaćete bez pravih prijatelja.

Vaga – horoskop za 24.april

Potrebno  vam je nešto zanimljivo i novo, nešto što će vas motivisati da nastavite dalje sa usavršavanjem i da radite na sebi konstantno. Trenutno ste upali u jednu malu krizu koja će, ako se potrudite, brzo proći.

Mogući bolovi u leđima.

Škorpija – horoskop za 24.april

Poslovni partneri nisu u mogućnosti da odgovore na neka vaša jednostavna pitanja i zbog toga vam ceo ovaj projekat ne uliva poverenje.

Vreme je za redovan sistematski pregled, kontrolu krvne slike i opšteg stanja organizma. Već dugo vremena odlažete to a ne osećate se baš najbolje.

Strelac – horoskop za 24.april

Održavate svoj autoritet prema drugima na pravi način, ne dozvoljavajući nadređenima da se mešaju u vaš način rada.

Uspešno balansirate između druženja sa bliskim prijateljima i viđanjima sa voljenom osobom, za sada sve držite pod kontrolom, baš onako kako želite.

Jarac – horoskop za 24.april

Neke kolege se ne slažu sa vašim strategijama i taktikama ali moraju da im se povinuju zato što ste vi vođa projekta.

Nastavljate da živite po svom iako vam mnogi bliski prijatelji kažu da ćete tim stilom života biti emotivno povređeni pre ili kasnije.

Vodolija – horoskop za 24.april

Reagujete impulsivno i burno kada čujete ko će vam biti nadređeni u sledećem periodu, ali ne možete ništa povodom toga da uradite.

Ne umete da kontrolišete svoje emocije na pravi način i uradićete neku glupost pre ili kasnije zbog toga. Obratite pažnju na vaš odnos sa okolinom, naročito sa osobama suprotnog pola.

Ribe – horoskop za 24.april

Trudite se da neke stvari na poslu ne primećujete i da držite jezik za zubima, ali preko nekih velikih grešaka zaista ne možete da pređete.

Dobro procenjujete osobe oko sebe, tačno znate ko je u vašoj blizini zbog nekih svojih interesa, a ko je pored vas zato što mu prijate kao društvo.

Sponzorisano:

loading...
Loading...