Dnevni horoskop za 24.februar 2022

Dnevni horoskop za 24.februar ove godine možete pročitati u nastavku teksta.

Ovan

Nemojte da se ponašate neprimereno prema poslovnim saradnicima naročito ako znate da saradnja sa njima može doneti veliki profit vašoj kompaniji. Budite umereni.

Pregovarate sa prijateljima oko zajedničkog putovanja i nadate se da ćete ih ubediti da je to vrlo dobra ideja.

Bik

Detalji su vam jako bitni i ako niste upoznati sa njima ne dobijate jasno celu sliku o projektu koji je pred vama. Saznajte sve što vam je potrebno, nemojte da žurite.

Dobijate poruke skrivenog značenja od osobe suprotnog pola ali ne znate kako da odreagujete na njih.

Blizanci

Na svom radnom mestu ste uvek u dobrom društvu, nikako vam nije dosadno čak i kada nemate puno posla, uvek se nađe vremena za prijateljski razgovor.

Poverenje se kod vas zasniva na jakim emocijama i jako je teško ostvariti to sa bilo kim. Treba vam vremena i prostora da nekoga dobro procenite.

Rak

Idete na poslovni put koji vam je nametnut i koji nije namenjen vama. Iako ste ljuti zbog toga, nema potrebe da pravite dramu, budite profesionalac.

Bitna pitanja o opstanku vaše veze vam se vrzmaju u glavi ali se plašite da date odgovore na njih, plašite se realnosti.

Lav

Vaša pozitivna energija dovodi do veće motivacije i kod vaših saradnika i kolega, tačno znate šta treba da kažete i da uradite da bi povećali efikasnost.

Uporni ste u ljubavi kao nikada ranije, ali emocije se ne mogu izazvati na silu, to jednostavno ne ide tako.

Devica

Pravili ste greške i svesni ste toga, ali svako ima pravo na drugu šansu, vi samo to i tražite. Dosta vam je optužbi i krivice od strane drugih ljudi koji vas ne poznaju nimalo.

Unosite dovoljno hranljivih namirnica ako želite da se osećate bolje i da budete manje umorni. Bez dobre i zdrave ishrane nećete videti napredak.

Vaga

Kreativnosti vam nikada nije manjkalo ali jednostavno ne možete da se motivišete da radite ono što vam ne prija.

Provokacija od strane partnera vam nikako ne godi u ovom trenutku, potrebno vam je malo mira i stabilnosti barem na jedan izvestan period. To vaša voljena osoba ne razume i zbog toga dodatno pogoršava novonastalu situaciju.

Škorpija

Ne prija vam razgovor sa kolegama o nekim privatnim stvarima i imate pravo to da im kažete, bez obzira ako su oni uticajniji i moćniji od vas. Imate pravo na vašu privatnost.

Reagujete impulsivno u razgovoru sa voljenom osobom zato što ste stalno napeti i uznemireni, i sami vidite da grešite.

Strelac

Vaša reakcija prilikom jednom žustrijeg razgovora sa nadređenim možda nije bila na mestu, ali takve stvari se dešavaju kada su veliki ulozi u pitanju.

Nemojte da ignorišete bolove koje već duže vreme osećate, potražite savet od vašeg lekara ili od stručne osobe kako se situacija ne bi zakomplikovala.

Jarac

Polemisanje nije vaš stil razgovora i ne želite da se spuštate na taj nivo, jednostavno niste takav tip osobe. Sve probleme rešavate mirno i staloženo, to je jedini pravi način.

Alergije vam ponovo prave problem sa približavanjem proleća, reagujte na vreme. Ako vam dosadašnji lekovi ne deluju, probajte neke druge vidove lečenja.

Vodolija

Optimistični ste oko mnogo stvari ali oko nekih imate osećaj da neće biti završeno kako ste se nadali. Polako se pripremate na to da će vam poslovna saradnja biti završena.

Obradovaćete se kada budete sreli jednu osobu koja vam je izuzetno draga, ali ta sreća neće dugo trajati iz nekih objektivnih razloga.

Ribe

Dobijate neke podatke koje vam odgovaraju baš u ovom trenutku poslovnih pregovora. Morate da posvetite svoju najveću energiju na realizaciju i uspešnu saradnju sa partnerima.

Ubacite bilo koji vid rekreacije u vaše svakodnevne aktivnosti ako želite da se osećate bolje i energičnije.

Sponzorisano:

loading...
Loading...