Dnevni horoskop za 24.jul 2021

Dnevni horoskop za 24.jul.

Ovan – horoskop za 24.jul

Atmosfera na poslu je na zadovoljavajućem nivou, potrudite se da tako ostane i u budućnosti.

Volite moćne ljude ali ne možete sebe da zamislite u vezi sa takvom osobom, cenite ih jedino kao prijatelj i kao poznanik.

Bik – horoskop za 24.jul

Svakoga dana kada kročite na radno mesto osećate se puni elana i pozitivne energije. Nemaju mnogo ljudi tu sreću da se bave onim što vole.

Harizmatične osobe nema u vašoj blizini iako bi mnogo voleli da stupite u kontakt sa jednom takvom osobom.

Blizanci – horoskop za 24.jul

Današnji dan vam može doneti sreću, ali to samo od vas zavisi. Svaki vaš korak morate dobro da isplanirate ako ne želite da napravite grešku.

Danas možete da pustite mašti na volju, pa čak i da zamislite da ste na nekom dalekom i bezbrižnom mestu.

Rak – horoskop za 24.jul

Kada se previše trudite da dokažete svoju ekspertizu, uvek nešto krene po zlu. Ponekad pustite stvari da se odvijaju svojim tokom.

Posvetite se sportu i fizičkim aktivnostima, to je pravi način da se borite sa blagom depresijom u kojoj ste trenutno i da se rešite viška kilograma ako ih imate.

Lav – horoskop za 24.jul

Potrebna vam je promena poslovnog imidža ako želite da vas kolege više poštuju. Potražite savet profesionalca i posle izvesnog vremena videćete promene na bolje.

Teško vam je da gledate kako neki prijatelji okreću leđa jedan drugom, ali takav je život i trenutno ništa ne možete da uradite da to sprečite.

Devica – horoskop za 24.jul

Iako vam se ponekad desi da sanjarite, svi vam kažu da stojite čvrsto na zemlji i da jasno znate vaša zaduženja. Nikada ne bi dozvolili da vam drugi nameću svoje radne zadatke.

Radoznali ste i želite što bolje upoznate jednu osobu iz vaše blizine, ali previše napadnosti će samo stvoriti kontraefekat.

Vaga – horoskop za 24.jul

U poslednje vreme vam se sve češće dešava da ne znate koji radni zadatak vam je najbitniji i ne uspevate  dobro da se organizujete na poslu.

Sačuvajte hladnu glavu prilikom ozbiljne diskusije sa voljenom osobom, u suprotnom će se taj razgovor pretvoriti u raspravu i prebacivanje lopte sa jednog na drugog. Znate i sami da je taj razgovor neminovan i da se mora obaviti što pre.

Škorpija – horoskop za 24.jul

U svakoj situaciji na poslu ste dovoljno pažljivi da ne napravite grešku, imate toliko iskustva da znate da se greške dešavaju onda kada ih najmanje očekujete.

Vi i voljena osoba na različite načine posmatrate zajedničku budućnost, morate poraditi na tome da vam ciljevi budu slični ako želite da ostanete zajedno.

Strelac – horoskop za 24.jul

Desiće se pre ili kasnije da neko od kolega izigra vaše poverenje, to je sastavni deo poslovnog života, nemojte tu shvatiti previše lično.

Dok ne provedete sa nekim barem nekoliko sedmica zajedno, ne možete znati kakva je osoba i kakve poglede ima na život.

Jarac – horoskop za 24.jul

Radite na nekoliko radnih zadataka odjednom i tek sada vidite da je prihvatanje ovog posla bila velika greška. Prosto nemate vremena ni za najkraću moguću pauzu.

Nikome ko vas je ranije povredio to niste zaboravili iako ste oprostili. Ipak, znate da ste svi od krvi i mesa i da je moguće da se greške s vremena na vreme naprave.

Vodolija – horoskop za 24.jul

Saradnici na radnom mestu nisu navikli da pored sebe imaju tako šaljivu ali u isto vreme i misterioznu osobu kao što ste vi.

Voljena osoba smatra da ste jako teški kao osoba ali vama samo treba razumevanja i poneki savet kako da se toliko ne nervirate.

Ribe – horoskop za 24.jul

Verujete kolegama ali ne u potpunosti. Uvek ostavite malo prostora u sebi koji vas uvek drži na oprezu, to ste naučili iz ranijih iskustava.

Iako ima osoba koje umeju da vam privuku pažnju, čim ih malo bolje upoznate deluju vam čudne i odbojne. Nemojte da odustaje od potrage za vašom srodnom dušom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...