Dnevni horoskop za 24.maj 2021

Pročitajte dnevni horoskop za 24.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 24.maj

Ponekad zaboravljate da povučete granicu između poslovnog bontona i prijateljskog ponašanja a neke vaše kolege smatraju da često prelazite tu granicu.

Neke stvari koje hoćete da probate nisu baš društveno prihvatljive i to vam smeta. Želite da budete slobodni i ne obraćate pažnju na druge.

Bik – horoskop za 24.maj

Stupate u novu saradnju koja može da vam donese veliku finansijsku dobit. Samo morate svaki korak da isplanirate do najsitnijih detalja.

Voljena osoba vam dozvoljava da radite šta hoćete u slobodno vreme, budite i vi ponekad romantičniji i pokažite svoja skrivena osećanja.

Blizanci – horoskop za 24.maj

Novi dan na poslu je idealna prilika za nove ideje i nove realizacije. Veoma ste kreativni i ne drži vas mesto, stalno volite da eksperimentišete.

Mogući problemi sa krvnim pritiskom, izvršite sve potrebne preglede na vreme. Nemojte se igrati svojim zdravljem.

Rak – horoskop za 24.maj

Trenutno se ne nalazite u zavidnoj poziciji kada je reč o poslovnim dešavanjima. U vašoj radnoj blizini vidite neka nova lica i osećate se ugroženo. Plašite se da zbog najmanje greške ne ostanete bez radnog mesta.

Zabrinuti ste oko toga da li voljena osoba i dalje gaji jaka osećanja prema vama ili ne. Najiskreniji razgovor će u kratkom roku da donese odgovor na ovo pitanje.

Lav – horoskop za 24.maj

Situacija na poslovnom planu je prilično komplikovana i zamršena i smatrate da se rešenje neće pojaviti u tako kratkom roku.

Nedostaje vam jedna osoba koja je ranije bila bitan deo vašeg života i vaše svakodnevnice. Ipak, životne okolnosti su se promenile i svako je otišao svojim putem. Ne znate kako da ponovo stupite u kontakt sa tom osobom.

Devica – horoskop za 24.maj

Poslovna intuicija vam ne funkcioniše onako kako bi vi želeli. Ne donosite kvalitetne odluke u onoj meri kao ranije. Imate problema da razjasnite važne poslovne informacije.

Između ljubavi i privlačnosti je tanka granica, ali to ne znači da se vaša ličnost poklapa sa karakterom osobe koja vam se trenutno mnogo sviđa.

Vaga – horoskop za 24.maj

Imate dosta problema na radnom mestu, neke stvari još uvek ne možete da razumete i potrebna vam je podrška nadređenih kako bi se bolje uklopili u radnu atmosferu.

Voljena osoba očekuje od vas da ste stalno nasmejani i raspoloženi, ali nikako ne razume vaše probleme i ono o čemu svakodnevno razmišljate, a to je zajednička budućnost.

Škorpija – horoskop za 24.maj

Diplomatsko ponašanje je vaša glavna karakteristika. Sve vaše kolege znaju da ćete uvek pokušati na miran način da rešite svaki problem koji vas zadesi na poslu.

Voljena osoba radi neko stvari svakodnevno i te stvari vam veoma smetaju. Ipak, ako vam je za utehu, ne radi to namerno i ne radi to da bi vas provocirala.

Strelac – horoskop za 24.maj

Prija vam razgovor sa izvesnom osobom koju ne znate baš dobro, ali ćete se u narednom periodu upoznavati i otvarati sve više prema njoj.

Posmatrate druge i osećate dozu ljubomore oko emotivne ispunjenosti koju oni imaju, a koja vama veoma nedostaje.

Jarac – horoskop za 24.maj

Volite to što radite ali je pritisak i tenzija pod kojim se nalazite skoro svakodnevna. U takvim uslovima vam je jako naporno da budete čiste glave i često ne možete da završite vaše zadatke na vreme.

Povećajte unos tečnosti i hranljivih namirnica kao što su minerali i vitamini. Osećaćete se bolje i uradićete nešto korisno za vaše zdravlje i opšte psihofizičko stanje.

Vodolija – horoskop za 24.maj

Zaobilazite zvaničnu proceduru kako bi se bi olakšali radne zadatke. Nadređenima se to neće svideti puno. Pripazite na svoje postupke ako ne želite da budete suspendovani.

Viši cilj ne opravdava sredstvo ako pritom neko bude i emotivno povređen. Ne smete da zanemarite tuđa osećanja.

Ribe – horoskop za 24.maj

Previše kritikujete kolege iako znate da nemaju dovoljno tehničkog znanja da bez vas dovedu projekat do kraja.

Dolazite u iskušenje da uradite nešto avanturistički i svojeglavo, ali se plašite reakcije drugih, naročito vaših bliskih prijatelja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...