Dnevni horoskop za 24.mart 2021

Dnevni horoskop za 24.mart ove godine možete pročitati u nastavku ovog teksta.

Ovan – horoskop za 24.mart

Tugujete za nekim prošlim vremenima a znate da vam budućnost može doneti dosta toga lepog, samo ako se potrudite da prihvatite novonastale promene.

Buka vam nikada nije prijala, ali je počela sve više da vam smeta i sve više se trudite da budete sami sa svojim mislima.

Bik – horoskop za 24.mart

Nadahnuti ste za nove poslovne planove, imate ideju kako da stvari dovedete na neki bolji nivo, samo vam je potrebna pomoć kolega i nadređenih.

Lepi ste i šarmantni, ali u ljubavi uvek privučete pogrešne osobe, ni sami ne znate zašto je to tako.

Blizanci – horoskop za 24.mart

Nemate  ni najmanje razumevanja za tuđe izgovore i probleme, kada ste vi bili u sličnoj situaciji niko vam nije izašao u susret.

U ljubavi se nalazite u trouglu i ovo je baš neugodna situacija za sve vas. Ipak, uskoro ćete vi staviti tačku na celu tu priču.

Rak – horoskop za 24.mart

Nemojte da zapostavljate savete koje vam kolege poručuju, oni samo žele da vam pomognu da se lakše uklopite u novu poslovnu sredinu.

Iskreni ste uvek, čak i u onim situacijama kada ne bi trebalo. Morate ponekad da razmislite pre nego što kažete svoje mišljenje.

Lav – horoskop za 24.mart

Brojne su promene na radnom mestu koji utiču na vaše raspoloženje, ali morate da se potrudite da ne mešate privatna osećanja i poslovne obaveze, tako će vam biti mnogo lakše.

Niste emotivno slabi, ali preko nekih reči stvarno ne možete da pređete, naročito ako su izgovorene od strane bliskih prijatelja i porodice.

Devica – horoskop za 24.mart

U društvu kolega se osećate prijatno ali ipak izbegavate da pričate o previše ličnim stvarima koje nisu za svačije uši.

Sinusi vas bole, verovatno vam opet kreće uporna alergija koje nikako da se otarasite. Koristite lekove na vreme a pre toga se obratite lekaru za neki dodatni savet i za dodatne analize.

Vaga – horoskop za 24.mart

Nadmeni ste na poslu i to je vašim kolegama čudno, ne znate kako da ih ubedite da ponekad morate da se izdignete u odnosu na druge kako bi vas partneri shvatili ozbiljno.

Osećate se umorno i pregaženo, i pad imuniteta je zaslužan za ovo vaše stanje. Što više odmarajte i imajte na umu da obaveze mogu i da čekaju.

Škorpija – horoskop za 24.mart

Nemoćni ste da nešto promenite u svojoj poslovnoj karijeri ali se trudite da što manje drugi ljudi utiču na vaše odluke.

Ponekad imate razloga da budete drčni i da pokažete svoju opasniju stranu ako je to način da od sebe oterate ljude koji vam smetaju i koji vam nikako ne prijaju.

Strelac – horoskop za 24.mart

Nekada treba da pružite pomoć osobama koji tek počinju da rade, i vi ste sami bili u njihovoj koži i znate kako je teško da se prilagodite novim ljudima.

Odmor vam je preko potreban, ali još uvek nemate vremena za to, morate pre toga da završite brojne obaveze koje vas čekaju.

Jarac – horoskop za 24.mart

Snalažljivi ste i umete dobro da reagujete na promene, ali ipak niste svemogući i često vam treba pomoć nadređenih oko mnogih stvari koje ne razumete.

Ne otkrivate nikad svoje namere svojoj voljenoj osobi, mada bi trebalo što više da razgovarate i da se zbližavate.

Vodolija – horoskop za 24.mart

Budite na distanci od nekih kolega, još uvek niste sigurni ko vam želi dobro a ko želi da vam podmetne klopku koja će vas dovesti u neprijatan položaj.

Ceo vaš razgovor sa jednom posebnom osobom vam sada deluje kao san, kako je iluzija došla tako je i otišla i mislite da nikada više nećete biti isti.

Ribe – horoskop za 24.mart

Danas će vam odmor dobro doći. Odlučili ste da u poslednje vreme odmarate što je duže moguće, kada god imate prilike i slobodnog vremena.

Želite da vas svi udvarači zaobiđu danas, nemate vremena da trošite svoje vreme na iste priče koje ne vode nikuda.

Sponzorisano:

loading...
Loading...