Dnevni horoskop za 25.jun 2021

Dnevni horoskop za 25.jun.

Ovan – horoskop za 25.jun

Danas ste u oblacima i niko i ništa vas sa tih oblaka ne može spustiti na zemlju. Bolje je da se ne trude. Prepušteni ste maštanju i sanjarenju tokom celog dana.

Život ima neka velika iznenađenja kada je reč o ljubavi i emocijama. Nemojte se puno iznenaditi kada čujete da vas neko gleda iz prikrajka.

Bik – horoskop za 25.jun

Zvezde vam danas nisu baš naklonjene. Šta god da počnete, nikako da završite, ne samo zato što nemate vremena, već ste se i sami upetljali u nekoliko projekata i ne znate šta ćete sa sobom.

Dobijate neočekivani poziv iz inostranstva i to u pravo vreme. Već dugo razmišljate o odlasku, barem na jedan određeni period.

Blizanci – horoskop za 25.jun

Nemate dovoljno novca za investiranje i to je ono što koči realizaciju vašeg projekta. Očekivali ste da to sve ide mnogo brže nego što ste očekivali.

Neprijatna situacija sa prijateljima nije česta, ali se i ona mora jednom desiti. Izgladićete vi taj problem očas posla.

Rak – horoskop za 25.jun

Nemojte da odlažete poslovne obaveze za sutradan naročito ako znate da ćete jedva i ove završiti tokom prepodneva i popodneva.

Celog dana čekate samo jednu kratku poruku koja nikako da stigne. Ona bi vam ulepšala dan, ali pošto su male šanse da vam je ta osoba pošalje, osećaćete se loše celog dana.

Lav – horoskop za 25.jun

Ne možete da shvatite okolnosti koje se trenutno dešavaju na vašem radnom mestu. Ne želite da budete deo te priče, čak ni indirektno.

Prijatelje retko kada slušate, naročito oko ljubavnih saveta, ali danas ćete videti zbog čega je to bila pogrešna odluka.

Devica – horoskop za 25.jun

Ne volite poslovne seminare i konferencije zato što ste dugo odsutni od kuće, ali je to prilika da poboljšate svoje znanje i poslovne sposobnosti.

Fokusirani ste na odmor, i zbog toga ne razumete baš najbolje na ono što vam voljena osoba prebacuje iz dana u dan.

Vaga – horoskop za 25.jun

Konačno završavate radne zadatke koji su vam zadavali problema već izvestan vremenski period. Sada se možete prepustiti i nekim drugim zanimljivijim stvarima na poslu.

Pregovarate sa voljenom osobom oko nekih promena u vašoj vezi, ali sve vam se čini da neće izaći kao pobednik. Do sada niste bili tvrdoglavi, ali nikada nije kasno da se menjate, naročito kada vidite sa kim imate posla.

Škorpija – horoskop za 25.jun

Vaša karijera je na vrhuncu, samo pazite da zbog nekih nesmotrenih izjava ne izgubite reputaciju koju ste gradili baš dugo.

Biranje između dva zla nikada nije dobro, ali je ponekad neophodno. Kada niste u situaciji da napravite kompromis sa ljudima oko sebe, moraju se primeniti neke drastičnije mere.

Strelac – horoskop za 25.jun

Ulazite u sukob ničim izazvani i to samo zato što se uvek borite da pravda pobedi. Nemojte se sada nervirati zbog toga.

Ukoliko se osećate malaksalo i teško, najbolje što možete da učinite za svoje zdravlje je da uvrstite neku aktivnost u vaš svakodnevni život. Nema više izgovora.

Jarac – horoskop za 25.jun

Potrebna vam je relaksacija, barem na kraće vreme. Mozak više ne može da vam funkcioniše od previše radnih zadataka.

Nema nekih drastičnih promena u ljubavi danas. Sve će biti dosadno i monotono, a vi tako želite da se desi nešto novo i uzbudljivo.

Vodolija – horoskop za 25.jun

Imate višak vremena koji ne koristite na funkcionalan i produktivan način. Ako nemate iskustva, možda bi trebalo da se udružite sa nekim radi ostvarenje poslovne dobiti.

Nemate još priliku za odmor iako ste se nadali da će to biti relativno skoro. Budite strpljivi i čekajte još malo.

Ribe – horoskop za 25.jun

Dobijate savet od onoga od koga to najmanje očekujete i kad se najmanje nadate. Nemojte to zaboravite kada budete bili na vrhu.

Potreban vam je odmor, što pre to bolje. Ako niste završili sve privatne obaveze, bolje je da požurite, kako vam ne bi stajale nad glavom.

Sponzorisano:

loading...
Loading...