Dnevni horoskop za 25.maj 2021

Dnevni horoskop za 25.maj ove godine.

Ovan – horoskop za 25.maj

Imate nadu da će stvari biti bolje, imate volju da nešto menjate, pa makar to bilo i kratkotrajno. Ne želite da živite onako kako vam drugi naređuju.

Dozvoljavate sebi da se malo odmorite i zaboravite na svakodnevne probleme i poslovne obaveze. I vi imate dušu.

Bik – horoskop za 25.maj

Male promene na radnom mestu mogu da dovedu do velikog uspeha. Saradnja sa kolegama se može podići na neki viši nivo.

Želite da se osećate voljeno, želite da osetite istinsko zadovoljstvo i sreću u svom srcu, ali voljena osoba ne odgovara na te vaše zahteve.

Blizanci – horoskop za 25.maj

Ne postižete ono što ste naumili kada je reč o vašoj karijeri. Zbog toga ste pomalo razočarani, ali ipak ne odustajete od svojih ciljeva.

Ponekad vam vaše privatne obaveze predstavljaju samo dodatni teret koji morate da završite, ali ponekad ih sve završite na vreme i očas posla.

Rak – horoskop za 25.maj

Saradnja sa vašim novim kolegama će vam doneti ne samo poslovnu korist, već i nova poznanstva koja će vam otvoriti neka nova vrata u vašem poslovnom svetu.

Voljena osoba ima interesantne ideje ali vi ne možete da učestvujete u realizaciji tih ideja, jednostavno nemate dovoljno hrabrosti.

Lav – horoskop za 25.maj

Danas nikako niste stabilnih misli i koncentrisani na ono što radite. Sa svih strana vas pritiskaju novim informacijama i zbog toga morate da menjate neke svoje dosadašnje odluke.

Izgrađujete emotivni život na lošim temeljima. To nije dobro zato što će, sa pojavom prvih problema, sve da se sruši kao kula od karata.

Devica – horoskop za 25.maj

Posvećeni ste svom poslu i volite ono što radite, ali ponekad ne dobijate finansijski priliv na vreme i to je ono što vas najviše koči da napredujete.

Promenite svoj način razmišljanja i tehnike delovanja ako vidite da rezultata nema na vidiku. Morate da se prilagodite novonastaloj situaciji i da svoje obaveze podredite drugima.

Vaga – horoskop za 25.maj

Mnoge vaše kolege imaju jak karakter, ali nemaju dovoljno znanja i iskustva da taj karakter pokažu na pravi način. Zbog toga ste u konfiktu sa nekima od njih.

Jedna zanimljiva i pomalo misteriozna osoba vas veoma privlači, ali ne znate na koji način da joj priđete a da ne bude očigledno da gajite emocije prema njoj.

Škorpija – horoskop za 25.maj

Ne plašite se da radite ono što ne spada u vašu sferu poslovanja, ali ipak postoji granica koju ne možete da pređete a tiče se vaših moralnih načela.

Ponekad namerno želite da budete u centru pažnje samo da bi vas ljudi pitali šta ima novo kod vas i šta vam je potrebno u životu. Potreban vam je razgovor sa nekim.

Strelac – horoskop za 25.maj

Neko ko vam nije toliko blizak će vam pomoći onda kada se najmanje nadate. Od vaših saradnika se niko neće udostojiti da vam pruži podršku kada vam je ona najpotrebnija.

Raspoloženje vam se stalno menja i nikako ne možete da stabilizujete svoje emocije. Iz dana u dan se osećate različito i pomalo otuđeno od svih.

Jarac – horoskop za 25.maj

Vi uvek nalazite način da završite ono što ste započeli. Nikada ne ostavljate radne zadatke za sutra zato što znate da će vam biti još napornije da ih uradite.

Kožni problemi koje ste imali pre izvesnog vremena vam se vraćaju. Potražite savet i pregled kod dermatologa.

Vodolija – horoskop za 25.maj

Morate da opravdate svoje poslovne troškove a to neće biti tako lako kao što ste mislili. Nadređeni više neće da vam gledaju kroz prste.

Osećate emotivnu nezrelost i ni vi sami ne možete da opravdate svoje postupke. Tražite nekog ko će vas usrećiti i emotivno i kao prijatelj.

Ribe – horoskop za 25.maj

Pravi je danas da se desi nešto spektakularno. Od vas zavisi koliko će ta promena u vašem životu da traje.

U poslednje vreme ste primetili da vaše dobro raspoloženje ne traje dugo. Upadate u neku krizu identiteta i ne znate koji su vaši životni ciljevi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...