Dnevni horoskop za 25.mart 2021

Pogledajte dnevni horoskop za 25.mart ove godine.

Ovan – horoskop za 25.mart

Opuštenost je veoma bitna na vašem radnom mestu i ponekad treba naći vremena da se odmorite od brojnih poslovnih obaveza koje su vas u poslednje vreme zadesile.

Imate brojna pitanja za voljenu osobu, ali odgovor nikako ne dobijate, vidite i sami da tu nešto ne štima.

Bik – horoskop za 25.mart

Dozvoljavate da sumnjate u svakog vašeg kolegu ali to ipak nije fer prema njima. Nisu svi isti, ima i onih koji su vredni i koji smatraju da mogu da doprinesu uspehu vaše kompanije.

Pozitivni ste kada je reč o ljubavi ali morate biti i iskreni i realni kada je reč o nekim očekivanjima.

Blizanci – horoskop za 25.mart

Neraspoloženi ste često i to se vidi, naročito to vide vaše kolege koji barem pola dana provode sa vama. Pokušajte da im ispričate vaše privatne probleme sa partnerom, biće vam lakše.

U nekim trenucima sa prijateljima morate da se opustite, previše ste napeti i stalno negde jurite, a ni sami više ne znate gde.

Rak – horoskop za 25.mart

Vreme je da konačno vašim saradnicima pokažete pravo lice, mnogi misle da ste hladna i surova osoba i dosta vam je toga, morate to da promenite.

Trudite se da osvojite jednu osobu, ali što se više trudite ona vam sve više i više izmiče i gubite kontrolu nad svojim osećanjima.

Lav – horoskop za 25.mart

Tako ste blizu a tako daleko uspehu, taman kada pomislite da imate još malo do cilja opet vam se neka prepreka pojavi na putu.

Toliko puta ste krenuli ispočetka, ali više nemate snage da nalazite ove izgovore za vaše dosadašnje greške, dođe vam da odustanete od svega i živite sami bez ikoga.

Devica – horoskop za 25.mart

Preterujete u mnogim stvarima ali nikako ne uviđate svoje greške i niste ni svesni da dosta toga radite pogrešno.

Morate da se vratite na stari put što je pre moguće ako želite da privučete pažnju suprotnog pola.

Vaga – horoskop za 25.mart

Napeti ste i nedovoljno naspavani i to vas stavlja u neugodnu situaciju. Ne osećate se dovoljno energično i pozitivno.

Mogući bolovi u prednjem delu kolena.

Škorpija – horoskop za 25.mart

Ne spavate dovoljno i totalno ste izgubili ritam. Van kontrole ste i van ravnoteže i ne umete ili ne želite da se vratite na kolosek.

Još jedan dan pun nervoze i stresa je pred vama, i prosto se zaboravili kako je to kada živite bez napetosti i bez obaveza.

Strelac – horoskop za 25.mart

Imate dovoljno energije da se suočite sa svim glavnim izazovima na poslu, izazov je vaše srednje ime i ponekad mislite da bi vam život bio previše dosadan bez izazova.

Stil je ono što ponekad nemate, ali jaku ličnost svakako imate i trudite se da tako i ostane.

Jarac – horoskop za 25.mart

Osećate se da su vam ruke vezane i ne možete baš ništa da učinite kako bi promenili nešto u svojoj karijeri. Moraćete da čekate neka bolja i stabilnija vremena.

Neke situacije sa osobama suprotnog pola vam samo unose nervozu i napetost i ne možete često da budete ono što jeste.

Vodolija – horoskop za 25.mart

Kreativno razmišljate skoro svakodnevno i to pozitivno deluje na sve ljude oko vas, kako na partnere i kolege, tako i na bliske prijatelje i porodicu. Ipak, do jedne osobe nikako da doprete.

Za mnoge prijatelje ste vi jedna neobična i originalna osoba, ali u dubini duše znate da ste isti kao i drugi, samo se plašite da ne budete dosadni pa ponekad tražite nove izazove.

Ribe – horoskop za 25.mart

Nesigurni ste oko nekih svojih odluka i smatrate da niste ispali baš najzreliji kada je reč o nekim poslovnim planovima koji nisu uspeli da se realizuju.

Voljena osoba se trudi da se osećate bolje ali se vi u njenoj blizini osećate stegnuto i napeto. Upitajte sebe zašto je to tako i zbog čega ne možete više da se osećate prijatno.

Sponzorisano:

loading...
Loading...