Dnevni horoskop za 26.april 2020

Dnevni horoskop za 26.april ove godine je stigao.

Ovan – horoskop za 26.april

Dinamični ste danas više nego obično i to vaše kolege vide. Ipak, nemojte dozvoliti da istrošite svu energiju u prvom delu dana, trebaće vam snage i za popodne.

Savetuju vas mnogi da odustanete od flerta sa jednom vama dragom osobom, ali ne možete protiv svog srca.

Bik – horoskop za 26.april

Držite stvari pod kontrolom i upravljate različitim situacijama u isto vreme. Za sada vam dobro ide, ako slučajno upadnete u neku blokadu, imate kome da se obratite.

Veče je predviđeno za opuštanje u vašem svetu emocija, pogledajte neki dobar film ili se opustite uz toplu kupku ili dobru knjigu. Napunite baterije za nova poslovna dešavanja.

Blizanci – horoskop za 26.april

Razgovor sa potencijalnim partnerima će vam pomoći da shvatite u kom pravcu želite da ide vaša karijera. Formirate neka nova poznanstva koji će vam kasnije biti od koristi.

Imate pravo na slobodni izbor i smete da razgovarate sa kime god poželite. Voljena osoba nema pravo da se ljuti zbog toga.

Rak – horoskop za 26.april

Nemojte da dozvolite drugima da vam nameću svoje mišljenje. Previše ste truda uložili da bi sada neko drugi došao umesto vas na bolje radno mesto.

Koristite tehnike relaksacije ako ste svakoga dana napeti i nervozni. Biće vam mnogo lakše.

Lav – horoskop za 26.april

Volite to što radite ali u nekim trenucima to jednostavno nije dovoljno profitabilno. Morate da nađete balans između zadovoljstva, prihoda i rashoda ako želite i dalje da se bavite time.

Smanjite stres ako želite da se osećate bolje i rasterećenije. Ne okreće se sve oko vas i to morate da shvatite što pre.

Devica – horoskop za 26.april

Nemojte da zapostavite one koji su vam pomogli, to bi bilo jako sebično i ružno od vas. Imate ipak i malo saosećanja u sebi, poslušajte šta vam srce kaže.

Nemate emotivnu stabilnost a potrebna vam je više nego ikada ranije. Doći će trenutak kada ćete preispitati svoja osećanja i svoje greške od ranije.

Vaga – horoskop za 26.april

Niste raspoloženi ni za kakva iznenađenja, naročito ne na iznenađenja od strane vaših kolega. Uvek ste se trudili da svoj odnos držite na distanci i uradićete sve da tako i ostane.

Ne popuštate vi, a ne popušta ni vaš partner. Ipak, neko će to morati da uradi pre ili kasnije. Ako smatrate da ne želite da popustite ni pod koju cenu, moraćete da budete spremni na neki kompromis.

Škorpija – horoskop za 26.april

Ne morate pred poslovnim partnerima da glumite misterioznost, to samo može otežati trenutne pregovore. Otvorite sve karte i pokažite čime raspolažete.

Voljena osoba ne želi da popusti i nije spremna ni na kakve kompromise. Vi sa druge strane želite promenu i osećate da vam je pod hitno promena potrebna. Tu dolazi do nesporazuma.

Strelac – horoskop za 26.april

Prilikom kontakta sa poslovnim partnerima doćiće do izvesnih problema. Nemojte odmah da prepustite panici da krene, već smirenim tonom pokušajte da rešite sve nedoumice.

Dobro ste raspoloženi, potrudite se da tako ostane i narednih dana.

Jarac – horoskop za 26.april

Budite uvek na pravom mestu i u pravo vreme, i čekajte svoju priliku. Nemojte da pokušavate da radite nešto što vam drugi nameću iako smatrate da će to dovesti do bržeg unapređenja.

Prijaće vam izlazak sa prijateljima koji će vam pomoći da zaboravite izvesnu osobu. Morate da nastavite svoj život pre ili kasnije.

Vodolija – horoskop za 26.april

Pokušavaju da vas ukalupe i da vas drže pod nadzorom, sa poslovne strane vam to ne smeta, ali sa psihološke strane ne možete to dugo da podnesete.

Javno ćete se obrukati, ali na drugi način ne možete da prekinete da se udvarate zauzetoj osobi.

Ribe – horoskop za 26.april

Odsutni ste psihički i ne možete da se usredsredite na ono što vam se govori. Kao da nemate dovoljno energije i to vam strašno smeta.

Osvestite se i ne dozvolite da se drugi igraju sa vašim osećanjima, vi to niste zaslužili.

Sponzorisano:

loading...
Loading...