Dnevni horoskop za 26.mart 2021

Donosimo vam dnevni horoskop za 26.mart.

Ovan – horoskop za 26.mart

Uspeh je pred vama, ali morate da zahvalite i kolegama koji su vam pomogli da do tog uspeha i dođete. Ne bi mogli da postanete ono što jeste bez vaših saradnika koji su vam pružali podršku i savet.

Predviđate svaki korak koji voljena osoba preduzima, i imate osećaj da igrate igru mačke i miša. Ne želite takav rasplet događaja u vašem životu.

Bik – horoskop za 26.mart

Vaše kolege poštuju vaše znanje i veruju vam, ali ponekad ne smete da im priznate da ni vi niste sveznajući i da možete pre ili kasnije da napravite grešku.

Zajedničkim snagama ćete uspeti sve, bez obzira da li će vam podršku pružiti prijatelji, porodica ili voljena osoba.

Blizanci – horoskop za 26.mart

Nostalgični ste, mnogo vam nedostaju osobe kojih više nema, neki od njih su previše daleko i niste u mogućnosti da se čujete sa njima, a tako vam je to potrebno.

Imate veliki i direktan uticaj na partnera, učiniće sve što poželite, samo nemojte to da iskoristite samo za vaše interese.

Rak – horoskop za 26.mart

Teško uspostavljate komunikaciju sa partnerima i imate na umu na polako ali sigurno tražite drugi posao. Ne možete više vi da budete vodič i učitelj svim kolegama u isto vreme.

Vaše vizije u ljubavi i trenutno stanje se nikako ne poklapaju, imate problema da se suočite sa realnošću.

Lav – horoskop za 26.mart

Ne nudite često svoju pomoć kolegama, ali kada to uradite mogu da znaju da uvek i u svakom trenutku mogu da računaju na vas i na vašu podršku.

Obratite dovoljno pažnje na voljenu osobu i na njene prohteve, morate da se posvetite rešavanju problema u vezi što je pre moguće.

Devica – horoskop za 26.mart

I vi imate probleme kao i svi drugi, ali ih vešto prikrivate zato što želite da drugi misle da ste hladna i hrabra osoba koju niko ne može da povredi.

Vaše mislli su trenutno veoma mračne i negativne, morate da se pokrenete i usmerite svoju pažnju na pozitivne stvari kojima ste okruženi.

Vaga – horoskop za 26.mart

Izmirite svoje finansijske obaveze na vreme kako ne bi morali da se zadužujete i da upadnete u svoju sopstvenu zamku.

Prijatelji računaju na vašu pomoć, nemojte sada da ih razočarate kada ste im najpotrebniji, uvek su mogli  da računaju na vas i zbog toga uvek morate da budete tu za njih.

Škorpija – horoskop za 26.mart

Niste uvek iskreni, ali znate i sami da ne umete da lažete. Ponekad je bolje preuzeti odgovornost i reći istinu.

Osećate se solidno, možda čak i bolje nego ikada ranije.

Strelac – horoskop za 26.mart

Vreme je za zabavu, za neki zajednički izlazak ili provod kod kuće sa najboljim prijateljima koji su uvek tu kada vam je najpotrebnije, jedino oni mogu da vas oraspolože.

Niste zadovoljni u ljubavi i ne možete više da se pravite da jeste. Uvedite neke promene koje će vas dovesti u bolje stanje svesti.

Jarac – horoskop za 26.mart

Dobijate previše podataka i niste sigurni na koji način da ih iskoristite. Pokušajte da ih sortirate na pravi način i da odvojite nepotrebne informacije od onih koje su vam preko potrebne.

Ako nešto uzimate, morate da naučite i da dajete, naročito ako uzimate previše često, bez ikakve kontrole i suzdržavanja.

Vodolija – horoskop za 26.mart

Strategija koju poslovni partneri koriste vam je dobro poznata pošto ste je i vi nekada primenjivali. Ipak, niste sigurni da ovaj taktika ide u pravom smeru.

Nametate svoje želje partneru a to je uvek pogrešno raditi na silu. Jedan iskren razgovor će svakako doneti bolje rezultate.

Ribe – horoskop za 26.mart

Previše žurite i želite previše stvari odjednom, ali pre ili kasnije ćete shvatiti da tako stvari u životu ne funkcionišu i moraćete da usporite sa vašim tempom života.

Na korak ste od sna, ali taj korak nikako da se ostvari. Naprotiv, osećate kao da idete unazad i da ne možete da nastavite dalje.

Sponzorisano:

loading...
Loading...