Dnevni horoskop za 26.novembar 2020

Pogledajte kakav je dnevni horoskop za 26.novembar.

Ovan – horoskop za 26.novembar

Sporo napredujete na poslu ali ipak niste na istom mestu kao pre određenog vremena. Budite strpljivi i biće prilike za još napretka.

Samopouzdani ste možda čak i previše a to suprotni pol baš i ne preferira, tako da malo spustite loptu i budite čvrsto na zemlji.

Bik – horoskop za 26.novembar

Kada budete odlučili, vrlo lako ćete naći drugi posao, ali danas se osećate idealno na radnom mestu i potrudićete se tako i ostane i u narednom periodu.

Polako ali sigurno se situacija u ljubavi stabilizuje i biće vam mnogo lakše zbog toga.

Blizanci – horoskop za 26.novembar

Povoljan je period za poboljšanje komunikacije i tu uvek treba da nađete šansu da nađete novog prijatelja ili barem poznanika na poslu.

Sa partnerom je idealan dan za romantičnu šetnju ili večeru pod otvorenim nebom ako imate uslova za to. Osećaćete se prijatno i prijaće vam opuštena atmosfera.

Rak – horoskop za 26.novembar

Uvek se može naći neki dobar i lakši način da budete efikasniji od ostalih, samo treba uključiti malo mašte i biti kreativni.

Sposobni ste da ubedite svakoga čak i u ono što nije istina, ali ne možete ubediti jednu osobu da vas barem jednom pogleda.

Lav – horoskop za 26.novembar

Borite se i hrabri ste, ali ponekad upadnete u depresivno stanje kada razmišljate o prošlosti i o situacijama u kojima ste uživali.

Želite da uradite dosta toga ali nemate dovoljno vremena i energije za to.

Devica – horoskop za 26.novembar

Konačno dobijate svu potrebnu papirologiju i spremate se za odlazak u inostranstvo zbog zaposlenja. Ova prilika će vam promeniti život.

Iskoristite zrelost vašeg partnera u najtežim trenucima i priznajte partneru da je u dvoje sve mnogo lakše.

Vaga – horoskop za 26.novembar

Konačno dobijate pažnju od osoba suprotnog pola ali sada ste zbunjeni i ne znate šta u stvari hoćete, da li flert ili vezu.

Nepoverenje vlada među prijateljima daleko češće nego što mislite, nemojte se prevariti i da svakome otkrijete svoja najintimnija osećanja.

Škorpija – horoskop za 26.novembar

Imali ste dosta prijatelja ali danas shvatate da ste sa većinom izgubili kontakt, samo se pitate ko je kriv za to i može li se to ispraviti.

Ne testirajte partnerovu strpljivost ako ne želite da ostanete sami, naročito ne u ovom trenutku.

Strelac – horoskop za 26.novembar

Prihvatite savete iskusnijih i nemojte pokušavati da izmislite toplu vodu. Na taj način ćete podići efikasnost na veći nivo.

Nema potrebe da negativnost ispoljavate na partnera naročito kada znate da vaš posao utiče negativno na vas, a ne ljubavni život.

Jarac – horoskop za 26.novembar

Kontakti su jako bitni za ostvarivanje novih poslovnih šansi i usavršavanje na svim poljima tako da nemojte izbegavati poslovne konferencije i seminare.

Privlači vas jedna osoba koja je simpatija vašeg prijatelja ali ne želite da budete deo ljubavnog trougla.

Vodolija – horoskop za 26.novembar

Uskoro ćete sasvim slučajno upoznati nekog veoma interesantnog i ta osoba će vam okupirati misli u budućnosti.

Ne volite da iskazujete svoje emocije ali kada to radite, radite iskreno i bez previše glumatanja.

Ribe – horoskop za 26.novembar

Prijatno ste iznenađeni jednim kolegom i njegovim stavom prema zajedničkim ciljevima. Ako se potrudite, sa svim kolegama možete biti i u prijateljskim odnosima.

Emotivno ste izmoreni i nemate snage za novu ljubavnu vezu tako brzo, ovaj aspekt vašeg života će malo pričekati.

Sponzorisano:

loading...
Loading...