Dnevni horoskop za 27.januar 2022

Stigao je dnevni horoskop za 27.januar ove godine. Pogledajte ga u nastavku teksta.

Ovan – horoskop za 27.januar

Već izvesno vreme sanjate jednu osobu koju dugo niste videli ali biste to želeli. Ne želite direktno da je pozovete telefonom ali se krećete na mestima gde postoji šansa da je sretnete.

Niste sigurni u kom smeru se kreće vaša veza koja polako postaje ozbiljna. Ipak, vi ste stupili u vezu kao neozbiljnu i niste planirali ništa na duže staze, ako je i dalje tako, budite iskreni prema svom partneru.

Bik – horoskop za 27.januar

Bilo bi lepo da voljenu osobu iznenadite nekim malim poklončićem kako bi joj rekli bez mnogo reči da i dalje osećate nešto prema njoj ali da ste uplovili u mirnu luku gde su emocije malo splasnule.

Moguća glavobolja od ranog jutra.

Blizanci – horoskop za 27.januar

Još jedan dan na poslu, bez nekih većih i bitnijih dešavanja, navikli ste na vašu svakodnevnicu i to vam prija, ne volite nikakve promene i odstupanja od rutine.

Osećate se odlično i trudite se da tako i ostane tokom celog dana, ne dozvolite da vam neke neprijatne mušterije pokvare raspoloženje.

Rak – horoskop za 27.januar

Umorni ste i ujutru vam se ne ustaje iz kreveta ali znate da morate, zato što vas obaveze uveliko čekaju. Ipak, dali bi sve da možete da se vratite u neki bezbrižni period života bez mnogo trzavica.

Spondiloza i lordoza vam ne daju mira ni danas.

Lav – horoskop za 27.januar

Od kuće do posla i od posla do kuće je vaša rutina, kuvanje, spremanje ručka i svakodnevne aktivnosti su vam preko glave, ali ne možete više tu ništa da uradite da bi to promenili.

Izgledate bolje neko ikada a za to je zaslužna fizička aktivnost koju redovno primenjujete.

Devica – horoskop za 27.januar

Pitate se s vremena na vreme gde su ove godine tako brzo nestale a vi ništa niste postigli i stalno ste odlagali neke svoje planove, a mnoge želje su ostale neostvarene.

Imate želju da se vidite sa starim društvom i da se dobro ispričate ali nikako da nađete dovoljno vremena za to.

Vaga – horoskop za 27.januar

Energični ste i puni elana, ali ne usmeravate vašu pažnju na korisne stvari već na one koje vam samo stvaraju nepotrebna planiranja.

Ako ste slobodni, današnji dan je idealno vreme da uživate u toj slobodi na pravi način.

Škorpija – horoskop za 27.januar

Stižu vam neki vedriji dani nakon perioda tmurnog i mračnog. Bili ste dovoljno strpljivi i mirni, znali ste da će vam doći doba sreće pre ili kasnije.

Dovoljno ste igrali po tuđim pravilima, sada je vreme da budete sami svoj gazda i da sami određujete svoj raspored aktivnosti tokom celog radnog dana.

Strelac – horoskop za 27.januar

Nemate baš puno razloga da budete dobro raspoloženi danas ali je vama lakše kada imate osmeh na licu pa makar i kada je to samo maska.

Finansijska situacija je nestabilna koliko god se vi trudili da štedite i da ne trošite novac ne nepotrebne stvari.

Jarac – horoskop za 27.januar

Smireni ste zato što znate da vam žurba ništa dobro neće doneti, radite sporo i polako i ne prepuštate ništa slučaju, imate dovoljno vremena da rasporedite sve aktivnosti jednu po jednu.

Član vaše porodice traži vašu pomoć u pravom trenutku, na vas se uvek može osloniti i tada ste uvek dostupni.

Vodolija – horoskop za 27.januar

Ako svi vaši stari prijatelji nemaju vremena za vas a međusobno ih viđate da se druže na rođendanima i proslavama, naravno da ćete steći utisak da vas namerno izbegavaju.

Posetite pozorište i bioskop za voljenom osobom ako vam je potrebno malo intimnosti i kvalitetnog zajedničkog vremena.

Ribe – horoskop za 27.januar

Iako ih često krijete, prepuni ste emocija, i lepih i onih manje lepih, ali se trudite da relativno mirno postupate kada god želite da ostvarite neki svoj cilj.

Intimni ručak u dvoje je pravi način da upoznate vašu novu simpatiju, samo vam treba hrabrosti da je pozovete na taj ručak.

Sponzorisano:

loading...
Loading...