Dnevni horoskop za 28.februar 2022

Dnevni horoskop za 28.februar je pred nama, možete ga pročitati.

Ovan – horoskop za 28.februar

Nastavite u ovakvom tempu i doguraćete dalje nego što ste planirali. U današnje vreme nije lako da se napreduje na poslu ali vi to svakako možete, uz malo truda.

Voljena osoba nije zadovoljna trenutnom situacijom u vašoj vezi i na tome morate da poradite. Razmislite dobro šta želite u daljem periodu.

Bik – horoskop za 28.februar

Forma na poslu može da bude bolja, ali ste vi generalno zadovoljni napretkom iako ima još dosta vremena za usavršavanje.

Provedite više vremena sa vašom porodicom, uželeli su se razgovora sa vama i žele da čuju šta se to novo događa u vašem životu.

Blizanci – horoskop za 28.februar

Ako tek počinjete svoju karijeru, tek sada su vam neke stvari jasne i tek sada vidite u čemu drugi greše kada je reč o pristupanju radnim zadacima.

Glavobolja od ranog jutra vam ne daje dovoljno energije za sve obaveze tokom popodneva.

Rak – horoskop za 28.februar

Poboljšaće vam se finansijska situacija u narednom periodu, samo morate da budete strpljivi i da vredno radite.

Usamljeni ste, ali to ne znači da niste u vezi. Jednostavno se ponekad osećate kao da vam partner ne pruža dovoljno pažnje i podrške, kao i razumevanja.

Lav – horoskop za 28.februar

Sve je veći broj obaveza koji vam ne daju priliku da se odmorite, ali znate da je period godišnjeg odmora blizu i da vam uskoro predstoji opuštanje i relaksacija.

Funkcionišete sa voljenom osobom kao jedna celina, uživate u zajednički provedenim trenucima koji će vam doneti još toga lepog u budućnosti.

Devica – horoskop za 28.februar

Odnos sa kolegama iz dana u dan sve više i više napreduje. Samo tako nastavite i dobićete jedan veoma skladan međuljudski odnos u svojoj kancelariji.

Mogući problemi sa varenjem, naročito u večernjim satima. Pripazite na ishranu i jedite lagano barem uveče.

Vaga – horoskop za 28.februar

Niste totalno sigurni u vaše poslovne sposobnosti ali ste uvek otvoreni za neke nove ideje, savete ali i lična usavršavanja.

Ako dovoljno jako poželite, možete da postignete sve ono što ste nekada hteli, ali niste imali dovoljno hrabrosti da probate.

Škorpija – horoskop za 28.februar

Razmišljate o promeni radnog mesta, i iako ste i ranije pomišljali na tako nešto, sada ste sigurni da na trenutnom poslu ne može dugo da izdržite, odnosi su jednostavno prepuni napetosti i nervoze.

Fizička aktivnost mora da se nađe visoko na vašoj listi prioriteta ako želite da učinite nešto dobro za vaše zdravlje, i to što pre.

Strelac – horoskop za 28.februar

Neko od vaših bivših poslovnih partnera želi da vam ugrozi karijeru, ali vam nije jasno zašto pošto nikada nije bilo nikakve negativne energije između vas. Pokušajte da saznate razlog.

Voljena osoba gubi poverenje u vas zbog mnogih vaših pogrešnih odluka i postupaka, ali ako se dovoljno potrudite sve može biti rešeno u kratkom postupku, samo morate da budete iskreni i da kažete sve što vam je na duši.

Jarac – horoskop za 28.februar

Nemojte se previše opuštati ako dobijete pohvalu od strane šefa ili nekog drugog nadređenog, imate dovoljno iskustva da se ne opuštate previše i da ne dozvolite sebi da vas neke kolege prevaziđu kada je reč o poslovnim rezultatima.

Imate problema sa sinusima, povedite malo više računa o rešavanju tog problema.

Vodolija – horoskop za 28.februar

Trošite više nego što bi želeli ali jednostavno ne možete dobro da se organizujete kada je reč o usklađivanju potreba i kupovini samo najosnovnijih stvari koje vam definitivno trebaju.

Voljena osoba vam otvara svoju dušu, ali vi još uvek niste spremni da taj korak, potrebno vam je mnogo više vremena da pokažete svoja najintimnija osećanja.

Ribe – horoskop za 28.februar

Finansijska dobit je tako blizu, ali ipak tako daleko. Ne možete da se odlučite na poslednji, veoma rizični korak koji će vam doneti dobit,ili će dovesti do toga da izgubite veliku količinu novca.

Posao i privatni život vam nikada nisu bili usklađeni, poradite malo na tome u sledećih nekoliko dana.

Sponzorisano:

loading...
Loading...