Dnevni horoskop za 28.januar 2022

Dnevni horoskop za 28.januar je ispod.

Ovan – horoskop za 28.januar

Ako želite da vidite promene, vi ih pokrenite, vi načinite prvi korak, niko to neće učiniti umesto vas. Ponekad su vam drugi krivi za sve a vi sami ne želite da reagujete i učinite nešto da bi promenili sebe.

Hladni odnosi sa voljenom osobom su znak da nešto nije u redu i često pokazuju da je veza pri kraju. Ako ne želite da se trudite da bude bolje, priznajte to i sebi i partneru.

Bik – horoskop za 28.januar

Pravi je dan da započnete nešto novo, nešto originalno i nešto što do sada niste radili. Imate energiju za sve, samo nemate energiju da eliminišete neke loše navike iz vaše svakodnevnice.

Povezanost sa porodicom i prijateljima je za vas veoma bitna i niko vas od njih ne može razdvojiti, koliko god se ta osoba trudila da naruši vaš međusobni odnos.

Blizanci – horoskop za 28.januar

Izađite danas i prošetajte, razbistrite misli i razmislite dobro o svojoj budućnosti. Vi sami imate pravo da odlučite u kom pravcu će vaš život ići, niko ne može da vam se meša u životne odluke.

Zabava sa kolegama sa posla je pravi način da se zbližite i bolje upoznate, nemojte da odbijete poziv za izlazak.

Rak – horoskop za 28.januar

Od jutra ćete se prisećati nekih teških trenutaka u životu ali danas svakako nije vreme za to. To će vas samo deprimirati i terati da mislite pesimistički kada je reč o vašoj bliskoj budućnosti.

Odgovorni ste samo za vaše postupke, ali niste vi krivi ako se odrasla osoba koja je iz vašeg bliskog okruženja ponaša nezrelo i razmaženo.

Lav – horoskop za 28.januar

Dobrodušni ste i niste zlonamerni, a to su dve osobine koje nisu baš poželjne kada je reč o poslu, naročito kada treba da pokažete zube protivnicima i konkurenciji.

Vaša ljubav je jača nego ikada, ali nemate kome da je pružite. Svako ko vam privlači pažnju je ili zauzet ili nezainteresovan, nikako da se zbližite sa osobom koja vam deluje zanimljivo.

Devica – horoskop za 28.januar

Esteta ste i hedonista, a kada je reč o poslu pravi ste detaljista i perfekcionista. Obraćate pažnju na svaku sitnicu i ponekad gubite dragoceno vreme da tu sitnicu ispravite.

Ako stalno imate odbojan stav prema drugima, pa čak i prema onima koje ne poznajete, to će odbiti ljude od vas i niko neće čak želeti ni da poželi da vas upozna, a kamoli da razgovara sa vama.

Vaga – horoskop za 28.januar

Često ste se pretvarali da ste neko ko niste i ponekad se i sami pitate kakva ste vi u stvari osoba duboko ispod te maske. Budite ono što jeste, nemojte da pristajete na kompromise.

Nema potrebe da svoje nezadovoljstvo sa poslovnog okruženja prenosite na vašu ljubavnu vezu i da na partnera izbacujete negativnu energiju, to nije pravedno i to vrlo dobro znate.

Škorpija – horoskop za 28.januar

Posvetite se poslovnim obavezama danas koliko god je to moguće pošto već kasnite za kolegama i to se samo odlaže iz dana u dan.

Ne osećate se dobro i što pre vam je potreban sistematski pregled.

Strelac – horoskop za 28.januar

Ni vi niste od čelika ali vaše najbliže to ne zanima. Navikli su da vi vodite računa o svemu i sada vam je teško zbog toga, nemate pomoć i oslonac kada vam je potrebna.

Zubobolja u večernjim časovima.

Jarac – horoskop za 28.januar

Samopouzdanje je nešto što vam nikada ne manjka, ali danas vam ništa ne polazi za rukom. Izgleda da morate da se pomirite sa tim.

Situacija na ljubavnom polju vam izmiče kontroli a vi niste navikli na to.

Vodolija – horoskop za 28.januar

Vi ne želite da budete savršeni zato što znate da to nije moguće ali ne možete očekivati ni partnera da nema baš ni jednu manu, morate da budete tolerantiji.

Osećate se dobro i odmorno.

Ribe – horoskop za 28.januar

Ne obraćajte pažnju na zavisnost kolega koji nemaju iste performanse kao vi pa žele da vas iznerviraju i nateraju na grešku.

Konačno ste doneli odluku da se bavite fizičkom aktivnošću ali se potrudite da tome budete dosledni i da ne odustajete lako.

Sponzorisano:

loading...
Loading...