Dnevni horoskop za 28.jun 2021

Dnevni horoskop za 28.jun ove godine.

Ovan – horoskop za 28.jun

Ne manjka vam ideja, ali nemate dovoljno vremena da se svakoj ideji ponaosob posvetite maksimalno. Kada nešto radite, radite to do najsitnijih detalja.

Uživajte danas u svežem vazduhu, nađite lepo mesto u prirodi gde nema gužve i povežite se sa najbližim prijateljima na jedan lep i kvalitetan način.

Bik – horoskop za 28.jun

Tvrdoglave kolege vam ne daju ni minut odmora. Iako se trudite da se lepo sa svima slažete, vidite da to nije uvek moguće u praksi.

Maštate o nekim stvarima koji su vam trenutno nedostižne. Ipak, niko vam ne brani da sanjarite, samo nemojte previše često da bežite iz realnosti.

Blizanci – horoskop za 28.jun

Opsednuti ste svojim poslom i zbog toga zaboravljate na vaše prijatelje, rodbinu i bliske poznanike. Morate da napravite pauzu od radnih zadataka i da malo odmorite od svega.

Zdravstveno stanje vam nije najbolje, posetite lekara ako vam je potreban bilo kakav savet ili ako imate neku nedoumicu.

Rak – horoskop za 28.jun

Svakodnevno ste pod stresom i ne znate više na koju ćete stranu. Od toliko obaveza osećate se iscrpljeno, izmoreno i izgubljeno. Udahnite duboko i krenite ispočetka ako tako mora.

Ni sami ne znate kuda ide vaša ljubavna veza sa voljenom osobom. Odavno se više ne slažete i ne dogovorate se čak ni oko nebitnih stvari.

Lav – horoskop za 28.jun

Ne znate da iskoristite negativnu energiju u pravom trenutku, ona se vrlo lako može pretvoriti u nešto pozitivno i korisno.

Ukoliko ne pazite dovoljno šta pričate pred prijateljima, svi će saznati vaše najintimnije tajne a to nikako ne želite.

Devica – horoskop za 28.jun

Niste sposobni da rešavate nekoliko problema odjednom iako bi vaše kolege volele to. Nemojte raditi tuđi posao već isključivo završavajte samo vaše radne obaveze.

Ne gubite vreme na tuđe probleme i ne mešajte se drugima u ljubavni život. Imate dovoljno svojih briga, pozabavite se prvo njima.

Vaga – horoskop za 28.jun

Prihvatite nova pravila i prilagodite im se, u suprotnom ćete se naći u veoma nezavidnoj poziciji. Uradite nešto po pitanju vašeg odnosa sa kolegama.

Niste dovoljno fleksibilni i ne umete da se prilagodite bliskim prijateljima na način na koji oni to od vas zahtevaju.

Škorpija – horoskop za 28.jun

Tvrdoglavi ste kada je reč o poslu, ne popuštate čak ni onda kada znate da verovatno niste u pravu.

Ne volite avanturizam i nesigurne stvari, više volite da vam u životu sve bude mirno i bez puno trzavica. To nekim vaših prijateljima smeta, ali ne želite da se promenite zbog njih.

Strelac – horoskop za 28.jun

Mnoge stvari na poslu vam se neće dopasti ali morate ih prihvatiti zato što trenutno nemate dovoljno motivacije i vremena da ih menjate. Imaćete priliku za to jednog dana.

Potrebno vam je dosta živaca da ubedite voljenu osobu da se malo potrudi oko vas i oko vaše ljubavne veze. Ponekad se osećate kao da se samo vi žrtvujete i pravite kompromis.

Jarac – horoskop za 28.jun

Nemojte da odustanete od nekih vaših poslovnih planova samo zato što vam drugi govore da uradite to. Pratite svoj razum ali i svoje srce i svi ciljevi će vam biti dostižni.

Ako osetite nešto lepo kao što su leptirići u stomaku, nemojte preterano i prerano da se radujete. Prvo dobro upoznajte osobu pre nego što joj posvetite maksimalnu pažnju.

Vodolija – horoskop za 28.jun

Reagujete ishitreno i posle se kajete zbog toga. Ako ne želite da vam jezik bude brži od pameti, razmislite pre nego što bilo šta komentarišete.

Odustanite od rasprave sa voljenom osobom, nemate dovoljno argumenata da pobedite, a nemate ni slobodnog vremena da vodite beskonačne svađe.

Ribe – horoskop za 28.jun

Intenzivni tempo na poslu vam ne prija. Volite da sve radite lagano i bez pritiska, tako postižete najbolje rezultate, ali drugi to ponekad ne razumeju.

Sredite svoje emocije pre nego što ih javno otkrijete drugima, ne želite da budete meta podsmeha zbog toga što ste previše emotivni.

Sponzorisano:

loading...
Loading...