Dnevni horoskop za 28.mart 2021

Dnevni horoskop za 28.mart ove godine možete videti u nastavku.

Ovan – horoskop za 28.mart

Negativni komentari su sastavni deo svakog posla, na njih morate da se naviknete pre ili kasnije, nemojte da ih prihvatate lično zato što je to deo strategije vaših protivnika.

Ceo svet vam je pod nogama, ali vi ne želite ceo svet, želite samo da stupite u kontakt sa određenom osobom koja vam se jako sviđa.

Bik – horoskop za 28.mart

Osobe koje vam prijaju su u vašoj blizini svakodnevno i bez njih ne bi mogli da izdržite toliki pritisak na poslu. Budite zahvalni zbog toga što su vam kolege ujedno i prijatelji.

Osećate se pomalo premoreno i previše iscrpljeno, uzmite par dana odmora.

Blizanci – horoskop za 28.mart

Stalno ste na telefonu, kolege vas konstantno zovu i zapitkuju u bitnim i manje bitnim stvarima vezane za posao i to počinje sve više da vam smeta.

Morate da nađete način da stavite tačku na razna nagađanja o vašem ljubavnom životu.

Rak – horoskop za 28.mart

Prijaće vam dan na poslu, onda kada se najmanje nadate nećete imati toliko mnogo obaveza i moći ćete malo bolje da upoznate ljude sa kojima radite.

Raspoloženje u ljubavi vam nije baš na najvišem nivou ali se nadate da će biti bolje uskoro, samo vam je potrebno malo vremena da sredite svoje misli.

Lav – horoskop za 28.mart

Drugi vam olako nude razna obećanja ali vi imate dovoljno iskustva da znate da su većina tih obećanja samo prazne priče.

Nemojte da odbijete poziv za izlazak, čak i ako ćete biti u prilici da sretnete neke ljude koji vam baš ne prijaju po karakteru. Provedite se što je bolje moguće.

Devica – horoskop za 28.mart

Promenite neke svoje osobine pre nego što ne bude kasno. Kolege sve manje stupaju u razgovor sa vama zato što vi smatrate da najbolje znate o svemu, i ne prihvatate tuđa mišljenja.

Podrška voljene osobe u najbitnijim trenucima vašeg života vam je veoma bitna, ali je trenutno nema. Zbog toga ste duboko i iskreno razočarani.

Vaga – horoskop za 28.mart

Vaša poslovna vizija je drugačija od realnosti i nije vam jasno zbog čega ima toliko različitosti između sna i jave.

Emotivno ste usamljeni, što ne znači da nemate prava da upoznajete nove osobe i da stičete neka nova iskustva, pa makar se tu radilo samo o prijateljstvu.

Škorpija – horoskop za 28.mart

Dosta vam je trenutnog posla, i ozbiljno razmišljate o promeni svoje poslovne karijere. Nikada nije kasno da naučite da radite neke nove stvari.

Oslanjate se na svoj interni osećaj ali znate da u ljubavi ne želite više nikakve rizike, želite da idete na sigurno ali je to u današnje vreme teže nego što ste mislili.

Strelac – horoskop za 28.mart

Kada je reč o poslu, ne oslanjate se na prazne priče, volite da proverite sve činjenice pre nego što donesete bilo kakvu odluku vezanu za dalje poslovne planove.

Ponašanje voljene osobe vas baš čudi, do sada niste videli tu strane partnerovog karaktera i shvatate da morate još dosta toga da upoznate na međusobnom nivou.

Jarac – horoskop za 28.mart

Zadovoljstvo na poslu može da dovede do nekih novih poznanstava pa čak i prijateljstva, nemojte da odbijate priliku da stičete nove kontakte na bilo koji mogući način.

Obratite više pažnje na vaš zdravstveni status i potrudite se da poradite više na fizičkoj aktivnosti. Imate prilike da promenite vaš život iz korena.

Vodolija – horoskop za 28.mart

Poslovni afiniteti su jedno a mogućnosti nešto sasvim drugo. Nemate dovoljno iskustva da se sa svim rizicima suočite bez ikakvih posledica.

Utičete na voljenu osobu ali ne na pozitivan način, promenite vaše mišljenje i biće vam mnogo prijatnije zbog toga. Nećete moći drugima da promenite mišljenje koliko god to želeli.

Ribe – horoskop za 28.mart

Ne trebaju vam situacije koje unose nemir i nervozu, i ovako je previše napetosti koju pokušavate da smanjite na minimum.

Imate odgovor na sva pitanja, ali ne znate na koji način da priđete određenoj osobi.

Sponzorisano:

loading...
Loading...