Dnevni horoskop za 28.oktobar 2020

Dnevni horoskop za 28.oktobar je tu, hajde da ga pogledamo.

Ovan – horoskop za 28.oktobar

Nervi vam polako popuštaju i već počinjete da sumnjate da ćete da uspete da završite sve stvari koje su vezane za posao u zadatom vremenskom roku.

Neko iz vaše blizine vam ne da mira, ali zaista ne znate šta dalje da radite povodom te osobe, potpuno vam je nejasna.

Bik – horoskop za 28.oktobar

Danas ste u prijatnom društvu i ništa vam neće pokvariti dobar provod. Radite ono što volite sa ljudima koji vas poštuju i biće divan dan za pamćenje.

Moguća prolazna kijavica u popodnevnim časovima.

Blizanci – horoskop za 28.oktobar

Nailazite na divljenje od strane prijatelja i poznanika zato što ste tako smireni i zreli bez obzira na veličinu problema koji vas zadesi.

Partner vas ne poštuje dovoljno iako se vi maksimalno trudite da sve bude kako treba. Ali partner to ne vidi ili ne želi da vidi.

Rak – horoskop za 28.oktobar

Pospani ste i manjak energije je više nego prisutan kod vas tokom celog dana.

Toliko ćete biti iziritirani od strane bliske osobe da nećete moći satima da se smirite. Ne dozvolite to ubuduće.

Lav – horoskop za 28.oktobar

Odlična atmosfera sa kolegama će dovesti do toga da vreme na poslu prođe brzo.

Posvetite nekoliko sledećih dana fizičkoj aktivnosti koja vam je više nego potrebna. Nemojte da odlažete za drugi dan ono što možete završiti danas.

Devica – horoskop za 28.oktobar

Toliko stvari želite da kažete jednoj osobi koju veoma cenite, ali nikako ne dobijate priliku za to. A i pitanje je kako bi se stvari dalje odvijale ako otkrijete svoja osećanja.

Zdravlje je solidno.

Vaga – horoskop za 28.oktobar

Ponekad vam samo dođe da sednete u automobil ili autobus i odete negde daleko, daleko od odgovornosti i obaveza, daleko od svih koji vas svakodnevno jure za neku uslugu.

Partner radi naporno po ceo dan od jutra do mraka dok vi provodite vreme sa društvom. Nemojte se posle čuditi ako se partner oseća zapostavljenim.

Škorpija – horoskop za 28.oktobar

Ne možete biti na nekoliko različitih mesta u isto vreme a to vaša porodica nikako ne može da shvati. Ne možete da pazite na svaki njihov korak u baš svakom trenutku.

Glavobolja vas prati tokom čitavog dana, moguće je da imate migrenu.

Strelac – horoskop za 28.oktobar

Konačno se sav vaš naporan trud isplatio, cene vas i poštuju na svakom koraku i taj osećaj je veoma prijatan.

U večernjim satima prolazna tahikardija.

Jarac – horoskop za 28.oktobar

Imali ste jako interesantne planove za danas ali vam se sve izjalovilo kada ste čuli jednu vest koja vas je potpuno deprimirala.

Niste uspeli da ubedite voljenu osobu da krenete ispočetka, možda je prekid veze ipak najbolje rešenje barem na neko vreme.

Vodolija – horoskop za 28.oktobar

Dan vam počinje aktivno, a već u popodnevnim satima gubite snage da završite posao i već razmišljate kako da pomerite današnje obaveze za sutrašnji dan.

Bolovi u vratu i leđima usled neaktivnosti.

Ribe – horoskop za 28.oktobar

Kućni poslovi čekaju na vas ali nikako da nađete malo volje da ih pozavršavate. Nemate snage da ih završite odjednom a sa druge strane nemate volje da ih ostavljate za neki drugi dan.

Situacija sa prijateljima je veoma neprijatna, nemate više o čemu da razgovarate, samo vrtite jedne te iste teme za razgovor a ne znate kako da sklapate nova prijateljstva.

Sponzorisano:

loading...
Loading...