Dnevni horoskop za 29.april 2020

Stigao je horoskop za 29.april ove godine, pročitajte ga u nastavku.

Ovan – horoskop za 29.april

Prelep je dan za nove početke. Imate dosta ideja koje nisu dočekale svojih pet minuta za realizaciju, sada je pravo vreme za njihovo sprovođenje.

Pojačane su vam emocije ali nemate sa kime da ih podelite. Dozvolite drugima da vam se približe i da vas bolje upoznaju.

Bik – horoskop za 29.april

Raspitajte se o određenim kolegama ako niste sigurni koliko oni mogu doprineti razvoju vaše kompanije. Sigurno ćete naći dosta toga zanimljivog.

Osećate se fino čak i ako imate više obaveza nego što trenutno možete da prihvatite.

Blizanci – horoskop za 29.april

Nadređeni podržavaju vaše rešenje problema i to vas dodatno hrabri. Trudite se da budete što stručniji i konstantno radite na sebi.

Emotivni život vam je pun varnica ali vi to tako želite. Imali ste ponudu da imate miran i lagodan život, ali je vama potrebno više avanture i uzbuđenja.

Rak – horoskop za 29.april

Teško vam padaju poslovna putovanja, ne volite da se odvajate od porodice, ali znate da je to samo na kratko. Ipak, kada odete, jedva čekate da se vratite svakodnevnim aktivnosti na poslu i van posla.

Neke stvari u ljubavi ne vidite jasno zato što ih gledate sa emotivne strane. Ako budete subjektivni, nikada nećete spoznati istinu.

Lav – horoskop za 29.april

Opustite se i uživajte u poslu koga i dalje posle toliko vremena volite. Iako ponekad naiđete na pad energije, vrlo brzo vas ponovo obuhvate pozitivne misli i nastavljate dalje da radite sa istim elanom kao kada ste tek počinjali.

Ponekad bez ikakve potrebe stvarate napetost i nervozu. Stalno brinete oko nekih stvari koje se još nisu čak ni dogodile.

Devica – horoskop za 29.april

Pitate se da li se vaš trud i poslovno usavršavanje isplati. U vrlo kratkom roku, možda već danas, ćete saznati vaše buduće zaduženje i nove poslovne zadatke.

Sumnjate u voljenu osobu i njene prave emocije. Ipak, ako neke stvari želite da rešite, uradite to direktno, jednim iskrenim razgovorom.

Vaga – horoskop za 29.april

Danas vas čeka poslovni sastanak od čijeg ishoda zavisi vaša dalja karijera. Imate dovoljno stručnosti da potencijalnim partnerima pokažete svoje ono što im nije jasno.

Pokažite voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Morate da shvatite da ne smete gledati samo sebe i svoje emotivne potrebe, obratite pažnju i na druge.

Škorpija – horoskop za 29.april

Imate želju da neke kolege udaljite od sebe što je dalje moguće, ali nažalost o tome ne odlučujete vi lično. Nemojte o tome razgovarati sa nadređenima još uvek.

Vaše trenutne želje što se tiče ljubavi je nemoguće ostvariti, ali vi i dalje imate nadu da će stvari biti drugačije. Ako izgubite nadu, izgubićete i veru u ljubav.

Strelac – horoskop za 29.april

Morate da se suočite sa nekim svojim problemima kako bi na pravi način mogli da prihvatite nove poslovne poduhvate. Kada jednom pobedite strah, ništa vam više neće stajati na putu, moći ćete da postignete sve što poželite.

Kožni problemi vam daju probleme. Posetite dermatologa što je pre moguće.

Jarac – horoskop za 29.april

Bitno je da ostvarite rezultate danas ako želite da dobijete dodatnu motivaciju za rad. Trudite se da svakome pomognete nekim korisnim savetom ili podrškom.

Voljena osoba se trudi da ispuni svaku vašu želju i zbog toga se osećate više nego zadovoljni.

Vodolija – horoskop za 29.april

Delujete pozitivno na ljude oko vas i zbog vas se svi trude da daju svoj maksimum, barem kada je reč o poslu i poslovnim rezultatima.

Zainteresovani ste za nove investicije ali ipak je bolje da sačuvate neki mirniji period, sada nije trenutak za ulaganje novca.

Ribe – horoskop za 29.april

Novi dan je pred vama a vi ste spremniji nego ikada da radite nešto novo i zanimljivo. Kada bi imali podršku od nadređenih, situacija bi bila još bolja za vas.

Voljena osoba vam daje do znanja da je spremna na naredni korak u vezi, samo upitajte sebe da li ste i vi spremni na to.

Sponzorisano:

loading...
Loading...