Dnevni horoskop za 29.mart 2021

Dnevni horoskop za 29.mart ove godine je ispred nas.

Ovan – horoskop za 29.mart

Vaš predosećaj vam je uvek vaša desna ruka, iako ne znate šta konkurencija radi i na čemu radi, intuicija vam govori da će uskoro doći do nekih velikih promena.

Psihička i fizička forma su vam na visokom nivou, vidi se da ste radili na sebi i na svom usavršavanju.

Bik – horoskop za 29.mart

Ne razumete se sa kolegama a razumevanje je jedno od najbitnijih stvari kad je reč o poslovnim rezultatima. Pokušajte da poradite na tome.

Opet se voljena osoba pravi da je zaboravila na vaš dogovor i to vas dovodi do ludila. Ne možete da pređete preko nekih stvari koliko god se trudili.

Blizanci – horoskop za 29.mart

Ne prija vam da privlačite pažnju na poslu iako svojim znanjem svakako ostavljate dobar utisak na sve oko vas. Nemojte da budete previše skromni.

Šarmantni ste iako toga niste ni svesni. Oni koji se previše trude da šarmiraju druge uglavnom nemaju prirodnu harizmu ali to kod vas nije slučaj.

Rak – horoskop za 29.mart

Kritične situacije se na vašem radnom mestu dešavaju sve češće i češće, a nikako ne umete da odgovorite na njih na pravi način.

Opustite se narednih dana uz osobe koje vam prijaju i koji umeju da vam pomognu da se osećate bolje.

Lav – horoskop za 29.mart

Ako na pravi način iskoristite sve ono što znate o konkurenciji, uspeh će vam svakako biti zagarantovan.

Ne ostvarujete željene rezultate na ljubavnom planu, barem ne onoliko koliko bi želeli, i zbog toga se ne osećate baš najbolje. Proći će i ovaj period.

Devica – horoskop za 29.mart

Vaša profesionalna obaveza je da stalno radite na sebi i da stalno dokazujete koliko vredite i kome vredite. Ako vam to smeta potrebno je da razmislite o promeni radnog mesta.

Različite situacije zahtevaju od vas različite reakcije. Ponekad ne morate da budete iskreni, zato što ne želite da otkrivate svoja prava osećanja.

Vaga – horoskop za 29.mart

Nemate uvek dovoljno prostora da sami donosite odluke što je i očekivano u vašoj kompaniji. Za sve odluke su odgovorni vaši nadređeni i zbog toga morate sa njima da analizirate svaki mogući rizik.

Imate prednost na ljubavnom planu ali je ne koristite na pravi način, nikada niste voleli da igrate igrice pa tako ni sad.

Škorpija – horoskop za 29.mart

Imate previše obaveza na privatnom planu pa ne možete na pravi način da ispunjavate i svoje radne zadatke. Usporite malo ritam, organizam vam se previše forsira.

Prehlada vam kuca na vrata ali se ne predajete tako lako, činite sve da je sprečite i za sada ste uspešni u tome.

Strelac – horoskop za 29.mart

Iako mnogi vaši potencijalni partneri ne otkrivaju sve svoje adute, i vi imate keca u rukavu koga čuvate za završnicu pregovora. Morate samo da budete strpljivi i da ne otkrivate svoje tajne.

Niste ambiciozni nikada bili na privatnom planu, uvek ste išli kuda vas srce vodi ali to se nije pokazalo baš efikasno.

Jarac – horoskop za 29.mart

Nemojte da žurite, to je vaša najveća greška, idite korak po korak, ima vremena za sve iako se vama čini da je vreme jedino što vam uvek nedostaje.

Još jedna greška u ljubavi i još jedno razočarenje, opet ste izneverili sebe i nikada nećete naučiti kako uspešno da priđete nekome.

Vodolija – horoskop za 29.mart

Imate osećaj da neko drugi kontroliše vaše postupke i ne možete uopšte da se konsolidujete sa drugim kolegama koji vam sve više i više prave probleme na poslu.

Danas je idealan dan za ljubav, budite iskreni prema sebi i prema drugima i rezultati sigurno neće izostati.

Ribe – horoskop za 29.mart

Preterujete u svojim zahtevima i to i sami znate, ali trenutno ne želite da dignete ruke od svojih prohteva koliko god ste oni činili besmisleni vašim kolegama.

Ljubav vam trenutno nije na prvom mestu u životu, mislite da je priča o ljubavi precenjena i da se mnogo  emocija i energije troši prilikom zaljubljivanja.

Sponzorisano:

loading...
Loading...